הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל שבוע 14 ירידה בחשק מיני

• פותח/ת השרשור Nma234
  • פורסם בתאריך

Nma234

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום רב חברים
אני בסייקל שבוע 14 מזריק לגוף טסט ארוך וטרן/ פרימו ושבוע 5 עם בולדנון ולא בלי שום כדורים
יש תוצאות מאד מרוצה והמדריך שלי לא האמין לאן הגעתי.
אבל מרגיש כבר 6 שבועות ירידה משמעותית בחשק מיני ועצבים אדירים
והזרקתי מדי פעם פרגניל חשבתי שיעזור קצת ואני עוד לא חושב להתחיל בניקוי רוצה להמשיך עוד 8 שבועות בעליה טסט טרן ובולדנון כאילו ברצף בלי הפסקה אם זה נכון או משפיע.
תודה מראש לעוזרים

תפרט את כל המינונים
ותפרט סייקלים קודמים,איך בוצע pct וכו
ולא יודע אם הבנתי אותך אבל אתה מתכנן 22 שבועות?

ולא הבנתי את זה
יש תוצאות מאד מרוצה והמדריך שלי לא האמין לאן הגעתי.

המדריך שלך רופא? ביולוג? כימאי?
למה הוא נותן לך סטרואידים בדיוק?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כמה עלית עד עכשיו? (בכללי בסייקל)
עד עכשיו 12 קילו ונראה הבולדנון עוד לא השפיע עכשיו מתחילות התוצאות של הבולד..
תפרט את כל המינונים
ותפרט סייקלים קודמים,איך בוצע pct וכו
ולא יודע אם הבנתי אותך אבל אתה מתכנן 22 שבועות?

ולא הבנתי את זה

המדריך שלך רופא? ביולוג? כימאי?
למה הוא נותן לך סטרואידים בדיוק?
כן אפילו יותר קצת מ 22 שבועות
המינון בכללי 1cc בולדנון
1.5 טסט
1.5 פרימו/ טרן
והמדריך שלי לא רופא אבל מנוסה ויש לו חנות מוכרה במרכז הארץ והוא תמיד מתחרה בתחרויות ויש לו מלא אנשים שאני מכיר עם תוצאות מדהימות.

ואוו מה עם בדיקות דם חבר,nor 19 ובולדנון לא הבחירה הטובה ביותר,כמות מטורפת לעומת הידע, סלט מטורף עשו לך עם החומרים,פרופיל הורמונלי מלא מהרר כמה שאפשר להתעייץ עם אנדוקרינולג מומלץ,הייתי אומר משהו על פסיכולוגיה אבל יש לי הרגשה שזה לא המקרה סתם תחושת בטן,תצטרך Pct חזק ואורך להשתקם מי כל זה
איך ההרגשה הכללית?לחצי דם,דופק במנוחה,חרדות?,עצבים?.

מקווה לטובת הבחור לא כי יש אנשים מי 30 מג דיבול יכולים להתפנות למיון חחח עצוב כמצחיק אבל אמיתי לגמרי... המשחק הזה הוא אפל אך הוא יכול להיות די בטוח ברגע ששומרים על מינונים ואין בעיות בריאיתיות (בעיקר קרדיו וסקולריות,לבביות,כבד) מינון נכון זה שם המשחק אפשר לקחת 50 מ"ג ויני לא לקבל ממנו שום תמורה אבל לקבל את כל התופעות לוואי שלו לעומת לקיחת 30 מג ויני ולקבל ממנו פרות וקצת תופעות לוואי (מדבר על המורגשות)

אני מניח שמדובר בMZK?

זה סייקל ראשון?
אתה רציני? 22 שבועות? כבר 14 זה יותר מידי
באיזה אופן לקחת את הפרגניל?
די, מתי תלמדו שמסת שריר של בן אדם לא מעידה על הידע שלו
מציע לך להפסיק את הסייקל, לא מומלץ לעבור את ה 12 שבועות אלא אם כן אתה עושה בלאסט אנד קרוז
בכל מקרה אם אתה רוצה מישהו מקצועי שיתן לך ייעוץ איך לסיים את הסייקל ולהתאושש תפנה אליי בפרטי
טוב, אני רק עכשיו שם לב שזה פוסט ישן

הבחור ז"ל ?

איך מ-30 מג דיבול אנשיפ פונו למיון מה זה יכול לגרום אם לוקחים את זה רק במשך חודש עם זריקה של טסט בשבוע כשאנשים מופנים למיון מדיבול זה בדרך כלל מהתקף חרדה או בעיה רפואית?

נערך לאחרונה:
איך מ-30 מג דיבול אנשיפ פונו למיון מה זה יכול לגרום אם לוקחים את זה רק במשך חודש עם זריקה של טסט בשבוע כשאנשים מופנים למיון מדיבול זה בדרך כלל מהתקף חרדה או בעיה רפואית?
אל תשתגע יותר מידי 😛 הוא נתן דוגמא למי שיש כבר בעיות לפני לקיחה .. שמ"ג בודדים פחותים ממה שהאחר לוקח והכל טוב איתו יכולים לשלוח אותך למיון .

אנע מאמין שהתקף חרדה חולף די מהר אחרי שהבנאדם מבין שהכל בסדר.... אבל אנשים עם בעיות לבביות או קרדיו וסקולריות מפונים למיון בגלל מינונים לא נכונים ושימוש בחומרים שאסור להם מהתחלה, בעקרון אין להם השפעה באופן ישירה על הלב והם לא אמורים להזיק בטווח הקצר על הלב אבל מקרים קוראים... הדופק משתגע הלחצי דם מגעים לגובה מסוכן עד מסכן חיים...לכן לפני השימוש בחומרים צריך לעשות את כל הבדיקות כולל בדיקת מאמץ ובדיקת א.ג.ק ליראות שאין בעיות בעומס ושהכל תקין.... אגיד ל על עצמי ש 30 מג דיבול לא משבש אותי כלל חוץ מי קצת צרבות והרגשה לא ואוו... תוסיף לי עוד 10 מ"ג ואני מרגיש שמלאך המוות מגיע לחבק אותי הלחצי דם שלי משתעגים הדופק שלי מאוד חזק במנוחה עד לבלתי נסבל,יש לי פעימות מוקדמות בין סט לסט באימון,ולחצים בחזה נורא מציקים, תוריד לי 10 מג חזרה ל30 אחרי יום הכל חוזר לנורמה וכל מה שציינתי חולף כלא היה (חוץ מי מעט דופק במנוחה שהוא סביל ולחלוטין אני מתעלם מי זה) אז תסיק לבד מסקנות כולנו שונים על כולם זה ישפיע אחרת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית