עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חסרים פרטיםשלום אני מבין אני כרגע מדוכא בגלל הציר כרגע אני על Ai למרות רמות הטסטסטורן שיש לי בדם אין לי חשק מיני ולא מרגיש שאני חרמן
מה מה אני צריך לעשות שיחזיר לי את החשק?
בן 37 הייתי על TRT תקופה של חצי שנה הכל היה טוב ,ואז נאלצתי להפסיק לחודשיים, בחודשיים האלה לא עשיתי שום PCT ולא נגעתי בכלום, לפני שלוש שבועות חזרתי ל TRT על מינון של 150 מ"ג כל שלוש ימים מאז אני מרגיש שאין לי חשק מיני, לא השתמשתי בחומרים אחרים, הבנתי ש 150 מ"ג זה מינון גבוהה מידי מאז שני האחרון לא עשיתי עוד שום זריקה. כרגע על אני Ai להורדת אסטרדיול.חסרים פרטים
בן כמה אתה? מה המינון של ה TRT? כמה זמן אתה על TRT? היו סייקלים קודמים עם חומרים נוספים? כמה זמן אתה מרגיש ככה?
בן 37 הייתי על TRT תקופה של חצי שנה הכל היה טוב ,ואז נאלצתי להפסיק לחודשיים, בחודשיים האלה לא עשיתי שום PCT ולא נגעתי בכלום, לפני שלוש שבועות חזרתי ל TRT על מינון של 150 מ"ג כל שלוש ימים מאז אני מרגיש שאין לי חשק מיני, לא השתמשתי בחומרים אחרים, הבנתי ש 150 מ"ג זה מינון גבוהה מידי מאז שני האחרון לא עשיתי עוד שום זריקה. כרגע על אני Ai להורדת אסטרדיול.
מה דעתך על להשתמש רלוקסיפן במקום טמוקסיפן?במהלך ההפסקה היית אמור לעשות PCT כמו שצריך
אם אתה לוקח 150 מ"ג כל 3 ימים זה סייקל לכל דבר ועניין
יש לך 2 אפשרויות -
הראשונה לרדת מהסייקל ולעשות PCT כמו שצריך, לראות שהציר התאושש ורק אחרי זה לחזור לסייקל
אפשרות שנייה - להמשיך בסייקל, לקחת למשך כמה ימים טמוקסיפן והייתי אפילו מוסיף פרווירון