חשק מיני TRT

• פותח/ת השרשור mrdnds
  • פורסם בתאריך

mrdnds

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
1
25
1
שלום אני מבין אני כרגע מדוכא בגלל הציר כרגע אני על Ai למרות רמות הטסטסטורן שיש לי בדם אין לי חשק מיני ולא מרגיש שאני חרמן
מה מה אני צריך לעשות שיחזיר לי את החשק?

קבצים מצורפים

• 1111.jpg
    1111.jpg
    KB 34.9 · צפיות: 45
שלום אני מבין אני כרגע מדוכא בגלל הציר כרגע אני על Ai למרות רמות הטסטסטורן שיש לי בדם אין לי חשק מיני ולא מרגיש שאני חרמן
מה מה אני צריך לעשות שיחזיר לי את החשק?
חסרים פרטים
בן כמה אתה? מה המינון של ה TRT? כמה זמן אתה על TRT? היו סייקלים קודמים עם חומרים נוספים? כמה זמן אתה מרגיש ככה?

• פותח/ת השרשור
חסרים פרטים
בן כמה אתה? מה המינון של ה TRT? כמה זמן אתה על TRT? היו סייקלים קודמים עם חומרים נוספים? כמה זמן אתה מרגיש ככה?
בן 37 הייתי על TRT תקופה של חצי שנה הכל היה טוב ,ואז נאלצתי להפסיק לחודשיים, בחודשיים האלה לא עשיתי שום PCT ולא נגעתי בכלום, לפני שלוש שבועות חזרתי ל TRT על מינון של 150 מ"ג כל שלוש ימים מאז אני מרגיש שאין לי חשק מיני, לא השתמשתי בחומרים אחרים, הבנתי ש 150 מ"ג זה מינון גבוהה מידי מאז שני האחרון לא עשיתי עוד שום זריקה. כרגע על אני Ai להורדת אסטרדיול.

בן 37 הייתי על TRT תקופה של חצי שנה הכל היה טוב ,ואז נאלצתי להפסיק לחודשיים, בחודשיים האלה לא עשיתי שום PCT ולא נגעתי בכלום, לפני שלוש שבועות חזרתי ל TRT על מינון של 150 מ"ג כל שלוש ימים מאז אני מרגיש שאין לי חשק מיני, לא השתמשתי בחומרים אחרים, הבנתי ש 150 מ"ג זה מינון גבוהה מידי מאז שני האחרון לא עשיתי עוד שום זריקה. כרגע על אני Ai להורדת אסטרדיול.

במהלך ההפסקה היית אמור לעשות PCT כמו שצריך
אם אתה לוקח 150 מ"ג כל 3 ימים זה סייקל לכל דבר ועניין
יש לך 2 אפשרויות -
הראשונה לרדת מהסייקל ולעשות PCT כמו שצריך, לראות שהציר התאושש ורק אחרי זה לחזור לסייקל

אפשרות שנייה - להמשיך בסייקל, לקחת למשך כמה ימים טמוקסיפן והייתי אפילו מוסיף פרווירון

• פותח/ת השרשור
במהלך ההפסקה היית אמור לעשות PCT כמו שצריך
אם אתה לוקח 150 מ"ג כל 3 ימים זה סייקל לכל דבר ועניין
יש לך 2 אפשרויות -
הראשונה לרדת מהסייקל ולעשות PCT כמו שצריך, לראות שהציר התאושש ורק אחרי זה לחזור לסייקל

אפשרות שנייה - להמשיך בסייקל, לקחת למשך כמה ימים טמוקסיפן והייתי אפילו מוסיף פרווירון
מה דעתך על להשתמש רלוקסיפן במקום טמוקסיפן?

השפעת רלוקסיפן על הורמונים גבריים:
  • עלייה ב-LH ו-FSH: על ידי חסימת השפעת האסטרוגן על ההיפותלמוס ובלוטת יותרת המוח, רלוקסיפן גורם לעלייה בהפרשת ה-GnRH, אשר בתורו מעלה את רמות ה-LH וה-FSH.
  • עלייה בטסטוסטרון: העלייה ב-LH מובילה להמרצה של תאי ליידיג באשכים, מה שמעלה את רמות הטסטוסטרון בדם.
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית