עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים לגבי גנץ. אין ספק שיש השגים לממשלה הנוכחית. דבר אחד אני לא יודע. האם זה באמת קרדיט לביבי ? יש לו יועצים. יש עוד אנשים פרט אליו שעובדים ברקע. בנוסף יש את האינטרס עצמו של טראמפ וגם של רוסיה.תקשיב כמו שיאיר לפיד הערס יש לומר אמר:
הם הולכים למרר את החיים של ביבי ושל הקואליציה, יותר גרוע מגנון הכנסת הזאת..
ביבי הראה לעולם את הבעיה של איראן, עד שהוא לא בא ואמר שיש בעיה שצריך לעצור אף אחד לא חשב על זה וכל הזמן אמרו שביבי מקשקש עד שהבינו את גודל הבעיה.
עוד דבר, שיתוף הפעולה וההכרה של ארצות הברית, מעצמה ענקית במצב הכי טוב שהיה אי פעם.
מלא מדינות מעבירות את השגרירויות שלהם לירושלים.
הכרה בגולן, הכרה בזכות של ישראל להתגונן, עם כמה שזה נשמע מצחיק שצריך לשאול בכלל מישהו מה אנחנו עושים, אז גם את זה ביבי הצליח להשיג.
לדבר באוויר כמו כל פוליטיקאי זה יפה מאוד, להגיד: שאני אהיה בממשלה אני אתקן את הכל, לערבים נתן את מה שהם רוצים ויהיה שלום, עם זאת לא לוותר על שטחים בכלל, עם זאת להכניע את החמאס, עם זאת שלום עם החמאס.. כל מני הבטחות נוגדות שגנץ זורק חופשי.
אז לדבר זה קל ויפה, אשכרה לעשות שינוי זה כבר מבחן התוצאה.
לתת לבן אדם שלא מבין כלום בפוליטיקה להיות ראש ממשלה לאחר חודש חודשיים בפוליטיקה (לא באמת בתוך הפוליטיקה אפילו) זאת שטות. מילא בן אדם שיש לו כושר מנהיגות שיודע להתנהל ברמה של ראש ממשלה, אבל עם כל הכבוד לגנץ, עם זה שהיה רמטכל אין לו את הדברים האלה.
ממש לא מסכים איתך. רוב האנשים הצביעו הילרי. רוב המדינות הצביעו טראמפ. מדינהגדולה כמו אילנוי הצביעה הילרי, זה כמות גדולה יותר של אנשים משמעותי ממדינה קטנה שם כמו טקסס.אי אפשר להגיד שרוב העם רוצה אותו, 35 מנדטים זה לא רוב העם. השיטה כאן דפוקה,
בארה"ב אתה יכול להגיד שרוב המצביעים רצו טראמפ.
אתה מוריד את אחוז ההצבעה ל 12%. 🤩
מסכים לגבי גנץ. אין ספק שיש השגים לממשלה הנוכחית. דבר אחד אני לא יודע. האם זה באמת קרדיט לביבי ? יש לו יועצים. יש עוד אנשים פרט אליו שעובדים ברקע. בנוסף יש את האינטרס עצמו של טראמפ וגם של רוסיה.
יכול להיות שזה באמת כל הקרדיט שייך לביבי או רובו, יכול להיות שגם מישהו ללא ניסיון היה מצליח כמוהו.
ולא יודע כמה הייתי מוכן להסתכן בלבדוק את המצב הזה. אישית כנראה שמח שביבי ניצח. מאוכזב שזהות לא נכנסה.
לגבי כחול לבן אני לא חושב שהגישה שלהם נכונה.
לדעתי צריכה לקום מפלגה ימנית מרכז (תאכלס כמו ליכוד שלדעתי היא יותר מרכז מימין) אבל צריכה למתג את עצמה בתור מפלגה ימנית שלא נלחמת בביבי, שהיא חילונית ולהתרכז במצב הפנים במדינה, כלומר להגיד אין לנו בעיה לשבת עם ביבי בממשלה. אבל אנחנו רוצים להפריד כמה שיותר דת ומדינה. לשפר כלכלה. להחליש את הועדים וכו' (בדיוק היום הרכבת שוב שובתת)
לדעתי אולי לא יהיה להם 35 מנדטים, אבל אולי יותר מ 16 כן יהיה, ואז הם יהיו אלטרנטיבה טובה לחרדים בממשלה ואז אולי מצב הפנים ישתפר.
מצב ביטחוני אני בספק שיש פתרון בזמן הקרוב. בעיקר בגלל הצד שני. לדעתי הם לא מעוניינים בו (לא בהכרח האזרחים)
ממש לא מסכים איתך. רוב האנשים הצביעו הילרי. רוב המדינות הצביעו טראמפ. מדינהגדולה כמו אילנוי הצביעה הילרי, זה כמות גדולה יותר של אנשים משמעותי ממדינה קטנה שם כמו טקסס.
השיטה הדפוקה כאן לדעתי, זה שלא נותנים להצביע ראש ממשלה.
אני חושב שהיה יותר טוב אם היו בחירות כמו הבחירות המקומיות שמצביעים גם לנציג.
אתה מוריד את אחוז ההצבעה ל 12%. 🤩
התכוונתי שכמות האנשים לא שהצביעו להילרי היו רבים יותר.זה לא בדיוק ״יותר מדינות״
לכל מדינה יש מס׳ אלקטורים בהתאם לגודל האוכלוסיה, לדוגמא קליפורניה לא שווה בכוח לווייומינג.
ברגע שאתה מנצח בבחירות במדינה מסויימת, כל האלקטורים הולכים לטובת המועמד שזכה (גם אם זה 90% וגם אם זה 51%). צריך 50%+ מסך האלקטורים לזכות בבחירות.
אבל זה כל מה שמעניין את האזרח, מי הראש הממשלה הבא שלו. זה גם מעניין מי בכנסת, אבל הרבה מהשיח כאן זה האם זה טוב שביבי ראש ממשלה או לא. היה יותר טוב אם האזרח יוכל להביע דעה גם על זה.אני לא חושב שצריך להיות פתק למי ראש הממשלה.
ראש הממשלה זה רק תפקיד, שנקבע ע״י המפלגות.
יש מפלגה כזאת. קוראים לה כולנו.
משהו שאתה מפספס זה שלא יכולה לקום מפלגה ולקחת 16 מנדטים. זה צריך לבוא מאיפשהו.
בבחירות האלו ראינו שהליכוד שתה מנדטים משאר מפלגות הימין וכחול לבן שתו מנדטים משאר מפלגות המרכז שמאל. בסופו של דבר יש לרוב האנשים איזור פוליטי כללי ואתה לא תוכל לשנות אותו יותר מדי.
הבחירות האלו היו הכי ״קיצוניות״ לדעתי שהרבה ליכודניקים הצהירו שיצביעו כחול לבן, מצביעי מרצ עברו לזהות ושאר קפיצות גדולות, אבל חלוקת הגושים נשארה זהה יחסית בסופו של יום.
כל עוד ביבי בתמונה, אני לא רואה את זה קורה.
ממש לא מסכים איתך. רוב האנשים הצביעו הילרי. רוב המדינות הצביעו טראמפ. מדינהגדולה כמו אילנוי הצביעה הילרי, זה כמות גדולה יותר של אנשים משמעותי ממדינה קטנה שם כמו טקסס.
חחח... טעות דפוקה שלי. חשבתי על קנטאקי וכתבתי טקסס. הוכח הבורות שלי.זה אמור להיות בציניות? טקסס זו המדינה השניה הכי גדולה בארה"ב (גם אוכלוסיה וגם שטח).
חחח... טעות דפוקה שלי. חשבתי על קנטאקי וכתבתי טקסס. הוכח הבורות שלי.
אמתלהגנתו של אלחנן בתור אחד שמכיר אותו קצת....הוא באמת יכול להתבלבל בכאלו שטויות גם בלי כוונה 😕
קורע.. בדיוק בגלל אנשים כאלה יש בעיה במדינה הזאת, מי שמצביע ליכוד הוא "כבשה" יעני מפגר?
מסכים לגבי גנץ. אין ספק שיש השגים לממשלה הנוכחית. דבר אחד אני לא יודע. האם זה באמת קרדיט לביבי ? יש לו יועצים. יש עוד אנשים פרט אליו שעובדים ברקע. בנוסף יש את האינטרס עצמו של טראמפ וגם של רוסיה.
יכול להיות שזה באמת כל הקרדיט שייך לביבי או רובו, יכול להיות שגם מישהו ללא ניסיון היה מצליח כמוהו.
ולא יודע כמה הייתי מוכן להסתכן בלבדוק את המצב הזה. אישית כנראה שמח שביבי ניצח. מאוכזב שזהות לא נכנסה.
לגבי כחול לבן אני לא חושב שהגישה שלהם נכונה.
לדעתי צריכה לקום מפלגה ימנית מרכז (תאכלס כמו ליכוד שלדעתי היא יותר מרכז מימין) אבל צריכה למתג את עצמה בתור מפלגה ימנית שלא נלחמת בביבי, שהיא חילונית ולהתרכז במצב הפנים במדינה, כלומר להגיד אין לנו בעיה לשבת עם ביבי בממשלה. אבל אנחנו רוצים להפריד כמה שיותר דת ומדינה. לשפר כלכלה. להחליש את הועדים וכו' (בדיוק היום הרכבת שוב שובתת)
לדעתי אולי לא יהיה להם 35 מנדטים, אבל אולי יותר מ 16 כן יהיה, ואז הם יהיו אלטרנטיבה טובה לחרדים בממשלה ואז אולי מצב הפנים ישתפר.
מצב ביטחוני אני בספק שיש פתרון בזמן הקרוב. בעיקר בגלל הצד שני. לדעתי הם לא מעוניינים בו (לא בהכרח האזרחים)
כמו שרשמתי ה 16 מנדטים האלו יכלו להגיעה מאנשים שהצביעו כחול לבן. אבל הם יחסית לא שמאל. מאמין שחצי שם הם כאלו.רעיון טוב אבל לא טוב - אם אתה מביא עוד מפלגה חדשה קודם כל יותר מדי מפלגות זה פשוט גרוע בגלל שהמון דומות והאפקט של זה יורד בטח בגלל האחוז חסימה, בלי קשר אני בעד שיהיו 2-4 מפלגות מקסימום.
אם תהיה מפלגה חדשה נניח שהיא תהיה באמת מרכז/ימין משהו מסודר כזה, גם אם באמת יצביעו לה ויהיה לה 16 מנדטים, המנדטים ילכו גם מהליכוד גם מכחול לבן גם מעוד מפלגות, ככה שלעזור אני לא בטוח כמה זה יעזור, זה יכול דווקא לסכן את הליכוד כמפלגה גדולה ואז נשאר עם מפלגת שמאל אפילו בשלטון
מסכים, גם לי לא נראה שצפוי שינוי, אבל אני חושב שגם בגלל הצד שלנו (וגם לא בהכרח האזרחים), כשהבנתי כמה תעשייה יש בארץ שקשורה לנשק ומערכות לחימה (וראיתי ממש את קצה המזלג) וכמה אנשים יהפכו למובטלים אם פתאום ישראל תפסיק לייצר אותם (מצב קיצוני), לא נראה לי שזה משתלם לישראל שיהיה כאן שקט לצערימצב ביטחוני אני בספק שיש פתרון בזמן הקרוב. בעיקר בגלל הצד שני. לדעתי הם לא מעוניינים בו (לא בהכרח האזרחים)
אני חושב שזה לא נכון. רוב הכסף מגיעה ממכירה לצבאות אחרים. פיתוח ימשיך להיות.מסכים, גם לי לא נראה שצפוי שינוי, אבל אני חושב שגם בגלל הצד שלנו (וגם לא בהכרח האזרחים), כשהבנתי כמה תעשייה יש בארץ שקשורה לנשק ומערכות לחימה (וראיתי ממש את קצה המזלג) וכמה אנשים יהפכו למובטלים אם פתאום ישראל תפסיק לייצר אותם (מצב קיצוני), לא נראה לי שזה משתלם לישראל שיהיה כאן שקט לצערי
מישהו רוצה להגיד לי מה בדיוק אדון ניסנקורן יעשה בתור שר אוצר שמחויב לכלל אזרחי מדינת ישראל ?
אני לא נוסע ברכבת אבל דברים כאלה יכולים בהחלט להעלות לי את הסעיף - כל קבוצה ריכוזית גדולה שמשהו לא מתאים לה תופסת את המדינה בביצים ולוקחת את אזרחי מדינת ישראל כשבויים.
צפה בקובץ המצורף 48018
מישהו רוצה להגיד לי מה בדיוק אדון ניסנקורן יעשה בתור שר אוצר שמחויב לכלל אזרחי מדינת ישראל ?
אני לא נוסע ברכבת אבל דברים כאלה יכולים בהחלט להעלות לי את הסעיף - כל קבוצה ריכוזית גדולה שמשהו לא מתאים לה תופסת את המדינה בביצים ולוקחת את אזרחי מדינת ישראל כשבויים.
צפה בקובץ המצורף 48018