הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי תצביעו בבחירות לכנסת ה-21 ? (סקר מעודכן)

למי תצביעו בבחירות לכנסת ה-21 ?

• סה"כ מצביעים
    83
אנחנו לט צריכים להתעסק בפוליטיקה ,רק להצביע לפי עקרונות ,אנחנו לא פוליטיקאים.
אם לגנץ היו 40 מנדטים, הוא לא היה לוקח אליו את החרדים ?
אם זהות הייתה חזקה היא הייתה סוגרת את שיבר הכספים של החרדים ומעיפה את הדת מהמדינה ,גנץ לא היה עושה טת זה
גם אני הייתי כמוך בעבר. חיפשתי את המפלגה שהכי תתאים לדעות ולאידיאולוגיה שלי וכל השאר לא עניין אותי. אפילו לא כמה סיכוי יש להם לעבור את אחוז החסימה.
אבל היום אני נותן לקול שלי שיקול רב יותר, ואני חושב שכל אחד צריך לעשות כך. לא צריך להיות פוליטיקאי כדי להסתכל על ממוצע הסקרים ולהבין שפייגלין לא יכול לשנות סדרי עולם עם 5-6 מנדטים. גם לא צריך להיות פוליטיקאי כדי להבין שביבי הולך להיות ראש הממשלה הבא כנראה, כי כל מפלגות הימין יצביעו לו ולכן כחול להבן צריכים להוביל במספר המנדטים. כמובן שלא צריך להיות פוליטיקאי כדי להבין גם שאם כחול לבן יהיו מספיק חזקים, יכול להיות שלא יצטרכו את החרדים וילכו עם כל מפלגות הימין מלבד הקיצוניים כמו איחוד מפלגות הימין, ובנוסף יקחו גם את העבודה ואולי אפילו את מרצ. בשביל זה אתה עושה סיפור? אם כל אחד היה משקיע 2 דקות של מחשבה לפני שהוא רץ להצביע ישראל הייתה מקום טוב יותר לחיות בו.

אני רק אניח את זה פה...
dark ages here we come 🤦‍♂️

57232296_2294425220578704_1187467464166866944_n.png

כל מי שלא מסכים איתך טמבל?

נ.ב
איך גנץ היה עושה ממשלה בלי החרדים?
אשמח אם תסביר לכולנו איך לשפר את חיינו בזמן שמזיינים אותנו במחירים? בוא תספר לכולנו איך משפחה צעירה יכולה ״לשפר את חייה״ בזמן שמעלים את השכר ועל הדרך המחירים עולים פי - 2?. באמת אשמח שתסביר איך המונופולים ממשיכים לחגוג על גבינו. או שאתה תמים או שאין לך מושג מה קורה פה. אין לי מושג במה אתה גאה כל כך? בזה שעוטף עזה (והדרום) נאנסים ע״י החמאס בכל שנה? תמשיך להיות חלק מעדר הכבשים הטיפש ולהאמין לשקרים של ביבי - שדרך אגב הוא באמת עושה את זה יופי כך שהוא פשוט צוחק עליכם מאחורי גבכם.

היה לך אפשרות לבחור באנשים שאמרו שהם יפרקו מונפולים ויורידו רגולציה אתה בחרת רק לא ביבי קיבלת כלום תהנה
נ.ב
חבל באמת גנץ לא נבחר היה יכול להיות נחמד אם ניסקורן היה שר האוצר
אני מסכים שמשהו לא בסדר עם הבחירות. גם אני מכיר מלא אנשים שהצביעו זהות. זה פשוט לא הגיוני שהם לא יעברו. ליברמן שלא עשה כלום כל הקמפיין וכולם צוחקים עליו כבר מזמן קיבל 5 מנדטים. משהו פה מסריח. כנראה מישהו לא רצה את פייגלין בגלל שהגישות הכלכליות שלו לא משתלמות להם.
הרבה רוסים שלא דוברים עברית מצביעים לו
לגבי זהות כמו שכתבתי כמה פעמים הרבה מהמצביעים שלו החליטו בשנייה האחרונה להצביע כחול לבן כי רק לא ביבי
איזה פסיכו?
מטרי

נ.ב

היה לך אפשרות לבחור באנשים שאמרו שהם יפרקו מונפולים ויורידו רגולציה אתה בחרת רק לא ביבי קיבלת כלום תהנה
נ.ב

לגבי זהות כמו שכתבתי כמה פעמים הרבה מהמצביעים שלו החליטו בשנייה האחרונה להצביע כחול לבן כי רק לא ביבי

מטרי

נו ברור. כמו שחשבתי אין לך משהו חכם להגיד כמו לשאר הפריירים שבעדר

נו ברור. כמו שחשבתי אין לך משהו חכם להגיד כמו לשאר הפריירים שבעדר
ברור כמו שאר העדר של "רק לא ביבי" נותנים לך תשובה אתה מתעלם

הצעה שלי תפסיק לחשוב שאתה יותר חכם מכל מי שלא בדעה כמו שלך (כי אתה לא) יעזור לך לדון עם אנשים

כולכם הצבעתם זהות. על מה אתם מתלוננים? תאכלו את הדייסה שבישלתם.
אני לא מבין, לא היה ברור לכם שכל קול שלא הולך לכחול לבן הולך כנראה לביבי? לא היה ברור לכם שהמאבק על המנדטים כלכך צמוד ורק הפרש בפער גדול לכחול לבן יוביל לשינוי בשלטון?
זו תוצאה של הרבה אנשים שהצביעו לפי האידיאולוגיה שלהם ולא באמת חשבו לעומק למי כדאי לתת את הכוח כדי לעשות שינוי ולהשפיע.
לכחול לבן לא היה עוזר גם עוד 5 מנדטים. תסתכל על הגושים.

הדתיים הם גוש גדול בכל מקרה.

לפי דעתי הטעות של כחול לבן הייתה להיות לא רק ביבי. אם הם היו מנסים להיכנס לקואליציה עם ביבי המצב שלנו היה טוב (של חילונים) כנראה לא היו מקבלים 35 בגישה הזאת. אבל לפי דעתי יכלו לעבור את ה 16 של החרדים.

ניראה איזה שינוי יגיעה.

אה וכל מי שאומר שפתק לזהות זה פתק לפח, במצב היום גם פתק לכחול לבן (מיליון פתקים כאלו) הכלו לפח. הוא ישב באופוזיציה ותאכלס לא יקדם שום דבר, ולא ימנע שום דבר.
גם אני הייתי כמוך בעבר. חיפשתי את המפלגה שהכי תתאים לדעות ולאידיאולוגיה שלי וכל השאר לא עניין אותי. אפילו לא כמה סיכוי יש להם לעבור את אחוז החסימה.
אבל היום אני נותן לקול שלי שיקול רב יותר, ואני חושב שכל אחד צריך לעשות כך. לא צריך להיות פוליטיקאי כדי להסתכל על ממוצע הסקרים ולהבין שפייגלין לא יכול לשנות סדרי עולם עם 5-6 מנדטים. גם לא צריך להיות פוליטיקאי כדי להבין שביבי הולך להיות ראש הממשלה הבא כנראה, כי כל מפלגות הימין יצביעו לו ולכן כחול להבן צריכים להוביל במספר המנדטים. כמובן שלא צריך להיות פוליטיקאי כדי להבין גם שאם כחול לבן יהיו מספיק חזקים, יכול להיות שלא יצטרכו את החרדים וילכו עם כל מפלגות הימין מלבד הקיצוניים כמו איחוד מפלגות הימין, ובנוסף יקחו גם את העבודה ואולי אפילו את מרצ. בשביל זה אתה עושה סיפור? אם כל אחד היה משקיע 2 דקות של מחשבה לפני שהוא רץ להצביע ישראל הייתה מקום טוב יותר לחיות בו.
לגנץ לא היה סיכוי, תן לו עוד 5 מנדטים מהליכוד, ועדיין אין לו קואליציה. מי ישב איתו ? מרץ ועבודה. חרדים לא, ערבים גם לא.

ומקווה שאתה לא חיי בסרט שהחרדים היו יושבים איתו, קודם כל יש שם את לפיד דבר שני הם יודעים שביבי יתן להם יותר ברגע שלא יצליח להרכיב קואליציה.

ברור כמו שאר העדר של "רק לא ביבי" נותנים לך תשובה אתה מתעלם

הצעה שלי תפסיק לחשוב שאתה יותר חכם מכל מי שלא בדעה כמו שלך (כי אתה לא) יעזור לך לדון עם אנשים

חכם? על מה אתה מדבר? שאלתי אותך שאלה ואתה רק בורח מהתשובה כי בתכלס אין לך משהו הגיוני וחכם להגיד. העם הזה פראייר ואתה יודע את זה. המחירים פה הזויים אבל היי העיקר העלו תשכר בכמה שקלקלים בודדים. והביטחון ואי ואי אני מרגיש נורא בטוח לגדל פה את הילדים שלי מה אני יגיד לך.. אז בוא תענה לי מה הוא עשה בישביל המדינה הזאת חוץ מלזיין תשכל על כמה הוא תותח עחי אני עדיין מחכה לתשובה.

נ.ב

נ.ב

מטרי
מאיפה אתה יודע כמה הוצאתי בפסיכומטרי? גם טיפש וגם סטוקר

מאיפה אתה יודע כמה הוצאתי בפסיכומטרי? גם טיפש וגם סטוקר
אין לך פטור אנגלית ואתה צריך לשפר אותו

חכם? על מה אתה מדבר? שאלתי אותך שאלה ואתה רק בורח מהתשובה כי בתכלס אין לך משהו הגיוני וחכם להגיד. העם הזה פראייר ואתה יודע את זה. המחירים פה הזויים אבל היי העיקר העלו תשכר בכמה שקלקלים בודדים. והביטחון ואי ואי אני מרגיש נורא בטוח לגדל פה את הילדים שלי מה אני יגיד לך.. אז בוא תענה לי מה הוא עשה בישביל המדינה הזאת חוץ מלזיין תשכל על כמה הוא תותח עחי אני עדיין מחכה לתשובה.
העם פריאר כי הוא בחר ביבי סבבה כולם פריארים חוץ ממך ומהטמבל שלא יודע אנגלית

לכחול לבן לא היה עוזר גם עוד 5 מנדטים. תסתכל על הגושים.
היה עוזר משתי סיבות:
1. ה5 מנדטים האלה יורדים ממפלגות אחרות.
2. אם יש הפרש גדול החוק אומר שהנשיא צריך לתת את המנדט קודם כל למפלגנ הגדולה בלי להתחשב בהמלצות.

אה וכל מי שאומר שפתק לזהות זה פתק לפח, במצב היום גם פתק לכחול לבן (מיליון פתקים כאלו) הכלו לפח. הוא ישב באופוזיציה ותאכלס לא יקדם שום דבר, ולא ימנע שום דבר.
תלמד קצת פוליטיקה. פתק שהולך לאופוזיציה זה ממש לא פתק לפח. זה פתק שמממש את הזכויות הדמוקרטיות שלך. מאיפה לך שהם לא יעשו שום דבר? אתה נביא?
חוץ מזה שלא אמרתי שההצבעות לזהות הלכו לפח בגלל אחוז החסימה, גם אם זהות היו עוברים המצב היה דומה. אמרתי את זה כי צריך את הקולות האלה בשביל שכחול לבן ינצחו את ביבי.

היה עוזר משתי סיבות:
1. ה5 מנדטים האלה יורדים ממפלגות אחרות.
2. אם יש הפרש גדול החוק אומר שהנשיא צריך לתת את המנדט קודם כל למפלגנ הגדולה בלי להתחשב בהמלצות.

תלמד קצת פוליטיקה. פתק שהולך לאופוזיציה זה ממש לא פתק לפח. זה פתק שמממש את הזכויות הדמוקרטיות שלך. מאיפה לך שהם לא יעשו שום דבר? אתה נביא?
חוץ מזה שלא אמרתי שההצבעות לזהות הלכו לפח בגלל אחוז החסימה, גם אם זהות היו עוברים המצב היה דומה. אמרתי את זה כי צריך את הקולות האלה בשביל שכחול לבן ינצחו את ביבי.

עוד 5 מנדטים מהליכוד עדיין לא נותן להם קואליציה, תסתכל על המפה הפוליטית. הם פשוט לא היו מרכיבים אותה, ואז הליכוד היה מרכיב, או בחירות חוזרות.

לא רואה איך אופוזיציה תורמת.

אני לא חושב שזה גישה טובה להצביעה רק לא ביבי, גנץ לא הציעה שום דבר פרט לזה שהוא לא ביבי. זהות התחברתי לכלכלה שלהם. הצבעתי להם רק בגלל זה. והם הודיעו שזה מה שהם רוצים להתמקד בו.

לא חשוב לי בחיים מי ראש ממשלה. מה שחשוב לי זה מי שר האוצר. מי יוריד לי מיסים.

כשפייגלין דיבר על ליגליזציה פתאום כל המפלגות תומכות בצמח ,פתאום ניסנקורן אמר שהוא מאמין בכלכלה חופשית, פתאום יש כנס ליברלים של הליכוד.
לאט לאט ,גם בפעם הבאה אשים זהות, אנשים יבינו את הטעות שלהם בקדנציה הנוכחית.
מבחינתי, כחלון שר אוצר זה גרוע מאד, באותה רמה של ניסנקורן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית