הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי תצביעו בבחירות לכנסת ה-21 ? (סקר מעודכן)

למי תצביעו בבחירות לכנסת ה-21 ?

• סה"כ מצביעים
    83
לא יעזור לכם כלום השכל ניצח,
הקנאה והחתרנות, היהדות הגלותית, הקטנוניות והבכיינות הפסידו שוב, כי לרוב בני האדם יש אינסטינקטים בריאים ומצפן לא שבור.

מקווה מאוד שיעבירו את החוק הצרפתי כי פשוט לא מגיע לכל המסכנים שיצליח להם המהלך המגוחך של הפלת שלטון על ידי רתימה של גופים כוחניים, במסווה של צדק

תאכלו את הלב שמאלנים תאכלו את הלב

לא יעזור לכם כלום השכל ניצח,
הקנאה והחתרנות, היהדות הגלותית, הקטנוניות והבכיינות הפסידו שוב, כי לרוב בני האדם יש אינסטינקטים בריאים ומצפן לא שבור.

מקווה מאוד שיעבירו את החוק הצרפתי כי פשוט לא מגיע לכל המסכנים שיצליח להם המהלך המגוחך של הפלת שלטון על ידי רתימה של גופים כוחניים, במסווה של צדק

תאכלו את הלב שמאלנים תאכלו את הלב
פוליטיקה תמיד תהיה סובייקטיבית, אין צודק ולא צודק, נכון ולא נכון.
נראה שהעם הצביע באופן מובהק נכון לעכשיו, אני מכבד את זה כי זו דמוקרטיה.

פוליטיקה תמיד תהיה סובייקטיבית, אין צודק ולא צודק, נכון ולא נכון.
סלח לי אבל אם נצמדים למספרים ולשכל ישר, המששלה של נתניהו היא פשוט טובה ויציבה
כל השטויות חוץ מעניין הצוללות שגם הוא מאוד מטופש ככל הנראה, כי ייתכן שבכל מקרה גרמניה הייתה מוכרת את הצוללות למצרים,
פשוט לא רלוונטיות.

הדמוקרטיה לא נפלה ולא תיפול לא בגלל סיגרים ולא בגלל סיקור חיובי כזה או אחר שבטל במיליון השמצות חולניות ופרועות.
זה הכל קטנוניות קנאה ורוע מזג

שוכחי להתבונן על התמונה הגדולה, ועל משמעות של דברים וגם של "עבירות על החוק".
אני כל יום לא עובר במעברי חציה, אולי צריך לצלוב אותי בכיכר העיר?
חתיכת קטנות מוחין מנותקת.
רק מה שאני לא מבין זה למה כל חולי הנפש האנאליים מתקבצים ביחד בשילוב מפליא בכלי התקשורת.
לראות את הפאנל המפואר של ערוץ 12 מתכחש למציאות שבה לשמאל אין סיכוי ורק מדבר על כל תרחיש תלוש כמה שנתניהו לא יקים ממשלה, ואם חלילה כן אז בטוח יורשע וכו וכו. פשוט כוכב לא רע לחיות בו, עם כמות גדולה מידי של פגמים גנטיים שהופכים את החיים בו לטובים פחות.

עזבו שנייה ביבי או לא ביבי...החרדים קיבלו 16 מנדטים אתם מבינים מה זה אומר ?? דרעי ביקש עכשיו את משרד האוצר!! כל מי שלומד הנדסה כלשהיא או מדעי המחשב צפו להלעאת מיסים מטורפת אחרי שתסיימו ללמוד !! שלא לדבר על זה שאנחנו מתקרבים למדינת הלכה לחילונים שבינינו..סמוטריץ שר חינוך..רילוקיישן דחוף

איך אני רואה את התוצאות: אותו ביבי שימשיך לשחק משחקים ולשלם כסף במקום להשמיד את החמאס.החרדים קיבלו מלא מנדטים, והם יקבלו תקציב עוד יותר גדול. מרצ עברו את את החסימה בזמן שזהות לא. יוצא לנו אחלה ממשלה של חרדים, ראש ממשלה גרוע, לא החלטי וחסר אופי ושמאל שגם ייכנס. אם ציפיתם שלפחות משהו ישתנה אחרי הבחירות אז צר לי. כרגע אני רואה איך הכל מחמיר. בטחון, משרד הבריאות, כלכלה. בקיצור הגיע הזמן לשקול עזיבה.

יש כרגע 2 תקוות: 1) קולות החיילים יכניסו את זהות עם 4 מנדטים לכנסת אולי השפעה מינימלית אבל עדיין משהו.. 2) ביבי וגנץ יוותרו על האגו וילכו לממשלת אחדות בלי חרדים וקיצוניים

ביבי חושב כבר על הקDנציה הבאה, לא כDאי לו לזרוק את החרDים לאופוזיציה
וגם לא לאכזב את הימין הימני שבחר בו
חוץ מלקרוא לעצמו ימין הוא לא עושה שום דבר שימין אמור לעשות. ראש ממשלה פחדן וכושל. חכו שתהיה התנתקות מאיוש ותוקם פה מדינת טרור פלסטינית בהנהגת החמאס.

סלח לי אבל אם נצמדים למספרים ולשכל ישר, המששלה של נתניהו היא פשוט טובה ויציבה
כל השטויות חוץ מעניין הצוללות שגם הוא מאוד מטופש ככל הנראה, כי ייתכן שבכל מקרה גרמניה הייתה מוכרת את הצוללות למצרים,
פשוט לא רלוונטיות.

הדמוקרטיה לא נפלה ולא תיפול לא בגלל סיגרים ולא בגלל סיקור חיובי כזה או אחר שבטל במיליון השמצות חולניות ופרועות.
זה הכל קטנוניות קנאה ורוע מזג

שוכחי להתבונן על התמונה הגדולה, ועל משמעות של דברים וגם של "עבירות על החוק".
אני כל יום לא עובר במעברי חציה, אולי צריך לצלוב אותי בכיכר העיר?
חתיכת קטנות מוחין מנותקת.
רק מה שאני לא מבין זה למה כל חולי הנפש האנאליים מתקבצים ביחד בשילוב מפליא בכלי התקשורת.
לראות את הפאנל המפואר של ערוץ 12 מתכחש למציאות שבה לשמאל אין סיכוי ורק מדבר על כל תרחיש תלוש כמה שנתניהו לא יקים ממשלה, ואם חלילה כן אז בטוח יורשע וכו וכו. פשוט כוכב לא רע לחיות בו, עם כמות גדולה מידי של פגמים גנטיים שהופכים את החיים בו לטובים פחות.

בלי קשר שאני מסכים עם רוב הדברים שנאמרים על נתניהו, התקשורת שמאלנית בכל מדינה. גם בארה״ב וגם באוסטרליה, זה לא משהו ייחודי לארץ ולא משהו ייחודי לנתניהו.

לגבי סיקור חיובי וסיגרים, חמגשיות ושמפניות - אלו לא העברות הכי חמורות, אין ספק. ההבדל הוא שקודם כל יוגש נגדו כתב אישום וזה משהו שלא תקין ויפריע לתפקודו. שנית, מה שציבור הבוחרים של נתניהו מפספס כאן בעיקר - שנתניהו איבד את הערכים, איבד את היושרה, איבד את הבושה. הערכים הבסיסיים שהיו לו - אני לא מתנגד להם, הבסיס שלו הוא לא מאוד שונה ממה שאני מאמין לו. העניין הוא שהוא איבד את הערכים שלו לטובת השרידות הפוליטית שלו והנהנתנות שלו.

לעבור לא במעבר חציה זו לא עבירה פלילית, יחי ההבדל הדק. יש גם עניין של דוגמא אישית שמתקשר למה שכתבתי למעלה, אתה מצפה מהאזרח מס׳ 1 שלך להיות יותר ערכי ממך ולכבד את החוק. אם רוה״מ מתעלם מהחוק, מה יעשו שאר האזרחים? למה שאני אכבד את החוק?

לא הצבעתי כחול לבן אלא הלכתי עם זהות אבל התוצאה הסופית..שלא נדע.
16 מנדטים לחרדים...עדיף לקבל אטום מאיראן.

איזה פרק בתהילים צריך לקרוא בשביל שגנץ ולפיד יקימו ממשלת אחדות עם ביבי ולא יהיו סתומים?

אני אומנם מופתע מהתוצאות, אבל מי שחשב שיש לשמאל סיכוי לנצח פה חיי באשליה וגם מי שחשב שיש סיכוי שביבי יפסיד, היה ברור מהתחלה שרק ביבי יוכל להקים ממשלה אחרי הבחירות

ראש ממשלה כושל, חסר ערכים, פחדן והמילים שיוצאות לו מהפה שוות לכלום. תספרו לי,מצביעי ליכוד, מה ההישגים שלו בכל תקופת כהונתו בתחום הביטחון, הבריאות והכלכלה במדינה? עדר חסר דעה ותפיסת עולם מעוותת שפשוט צועק 'רק ביבי' בלי להיות מודע לדברים שהבן אדם עשה ויעשה בעתיד (שום דבר טוב). כל מה שהוא יודע זה לבלבל את המוח. כשנשאל על דברים שהוא אמור היה לפתור אתם מקבלים תשובה שהיא התשובה לכל שאלה "יש דברים שאתם לא יודעים". אה ולפעמים גם תשמעו תרוצים שמנעו ממנו לעשות משהו. בלה בלה בלה. כל מה שהוא עושה זה מחזיק בכסא שלו, וזה הדבר היחיד שהוא יודע לעשות. שום ערכים, שום פעולות לטובת אזרחי ישראל, שום דבר. אתם לא מעניינים אותו. חחחחחחחחח ח אשכרה ממשיכים להצביע לו. פשוט הזוי.
אני רוצה שמצביעי ליכוד יספרו לי מה הוא עשה בתחומים האלה: ביטחון, בריאות וכלכלה.

אני רוצה שמצביעי ליכוד יספרו לי מה הוא עשה בתחומים האלה: ביטחון, בריאות וכלכלה.
הוא לא עשה כלום, מאז שהוא התחיל את סבב הקדנציות הנוכחי שלו הוא נמנע כמעט לחלוטין מניהול מדיניות פנים למעט מדיניות ביטחון (שהיא ממש לא ימנית), הבעיה היחידה זה שהוא נותן למפלגות הקטנות לנהל את רוב מדיניות הפנים.

התקווה היחידה לשינוי חיובי לדעתי היא אם תוקם ממשלת אחדות עם גנץ ולפיד וכחלון, ולא כחלון או ניסנקורן יקבלו את תיק האוצר כי זה יהיה אסון כלכלי למדינה.

אבל רוב הסיכויים שנתניהו יעדיף ללכת עם השותפים הטבעיים שלו

הוא לא עשה כלום, מאז שהוא התחיל את סבב הקדנציות הנוכחי שלו הוא נמנע כמעט לחלוטין מניהול מדיניות פנים למעט מדיניות ביטחון (שהיא ממש לא ימנית), הבעיה היחידה זה שהוא נותן למפלגות הקטנות לנהל את רוב מדיניות הפנים.

התקווה היחידה לשינוי חיובי לדעתי היא אם תוקם ממשלת אחדות עם גנץ ולפיד וכחלון, ולא כחלון או ניסנקורן יקבלו את תיק האוצר כי זה יהיה אסון כלכלי למדינה.

אבל רוב הסיכויים שנתניהו יעדיף ללכת עם השותפים הטבעיים שלו
מסכים איתך. זה גם יהיה אסון אם דרעי יקבל את האוצר. פשוט ביזיון שהמדינה מתנהלת ככה.

לא מבין את כל האנשים החמודים, החילונים, האזרח שעובד קשה שהצביע לביבי וכ"כ שמח בניצחון הזה. ב"תאכלו את הלב". עושים עליכם סיבוב והיחידים שיאכלו את הלקרדה זה אתם ואנחנו. שכחתם שאנחנו לא בבחירות בארהב ואין פה בחירה ישירה למי יהיה ראש ממשלה. בחרתם ביבי, בחרתם בשותפים הטבעיים שלו, בכיוון של מדינת הלכה שהמדינה הזו הולכת אליה, בהמשך הסחטנות של החרדים, בסמוטריץ שר חינוך, בכחלון הפופיליסט והנעל באוצר ששם כסף בפה של הועדים ונכנע לקבוצות לחץ כדי לקבל עוד קולות ושקט. אתם פשוט לא מבינים שהשמחה הזו היא נגדכם. הצבעתי זהות ואני פשוט בשוק שהם אפילו לא עברו את אחוז החסימה, עד שבאה מפלגה עם בשורה חדשה... נו שוין, כנראה שלא מגיע לנו את זה. (כותב התגובה הינו ימני מובהק, גדל על מורשת בגין והליכוד אבל בניגוד לכך חושב שאין לזה קשר של ימין או שמאל למה שקרה כאן בבחירות.) בהצלחה לנו עם 16 מנדטים לחרדים בבמשלה שייסחטו את ביבי יפה והוא יענה בחיוב להכל רק כדי לשמור על הכיסא שלו. מקווה שזה מה שרציתם.

נערך לאחרונה:
לא מבין את כל האנשים החמודים, החילונים, האזרח שעובד קשה שהצביע לביבי וכ"כ שמח בניצחון הזה. ב"תאכלו את הלב". אידיוטים. עושים עליכם סיבוב והיחידים שיאכלו את הלקרדה זה אתם. שכחתם שאנחנו לא בבחירות בארהב ואין פה בחירה ישירה למי יהיה ראש ממשלה. בחרתם ביבי, בחרתם בשותפים הטבעיים שלו, בכיוון של מדינת הלכה שהמדינה הזו הולכת אליה, בהמשך הסחטנות של החרדים, בסמוטריץ שר חינוך, בכחלון הפופיליסט והנעל באוצר ששם כסף בפה של הועדים ונכנע לקבוצות לחץ כדי לקבל עוד קולות ושקט. אתם פשוט לא מבינים שהשמחה הזו היא נגדכם. הצבעתי זהות ואני פשוט בשוק שהם אפילו לא עברו את אחוז החסימה, עד שבאה מפלגה עם בשורה חדשה... נו שוין, כנראה שלא מגיע לנו את זה. (כותב התגובה הינו ימני מובהק, גדל על מורשת בגין והליכוד אבל בניגוד לכך חושב שאין לזה קשר של ימין או שמאל למה שקרה כאן בבחירות.) בהצלחה לנו עם 16 מנדטים לחרדים בבמשלה שייסחטו את ביבי יפה והוא יענה בחיוב להכל רק כדי לשמור על הכיסא שלו. מקווה שזה מה שרציתם.
איזה ישראלים?
העם בחר במה שבחר. זה די ברור שיש קבוצה לא מבוטלת של אנשים שרוצים מדינת הלכה. ואחוז עוד יותר גדול שרוצים את ביבי.
אבל אנחנו אוהבים להתלונן ולהסתכל על המדינה כאילו המיעוט ניצח.
בוא נודה בעובדות, רוב המדינה מרוצת, כי הם קיבלו את מה שהם הצביעו, ככה עובד בחירות.
מי ששמאלני מתבאס שרוב המדינה ימנית, אבל ככה זה.

אין לי דעה פוליטית אישית מדי, אבל הגיון אומר, שהרוב הבוחר קיבל מה שרצה, וגם אני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית