הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי תצביעו בבחירות לכנסת ה-21 ? (סקר מעודכן)

למי תצביעו בבחירות לכנסת ה-21 ?

• סה"כ מצביעים
    83
העם טיפש ולכן העם ישלם! תתכוננו להעלת מיסים והתייקרות מטורפת.
החרדים הולכים לסחוט לביבי את הלימון וכמובן שאנחנו אלה שנשלם.
חחח... לא רחוק היום שחרדי שלא עובד ולא עשה צבא יקבל קצבה מהמדינה כמו משכורת של עובד הייטק.🤦‍♂️

העם טיפש ולכן העם ישלם! תתכוננו להעלת מיסים והתייקרות מטורפת.
החרדים הולכים לסחוט לביבי את הלימון וכמובן שאנחנו אלה שנשלם.
חחח... לא רחוק היום שחרדי שלא עובד ולא עשה צבא יקבל קצבה מהמדינה כמו משכורת של עובד הייטק.🤦‍♂️
בוא נגזים יותר
חרדי שלא עובד יקבל 5 מיליארד שקל לשעה

נ.ב
אתה חלק מהעם

כחלון הולך לקבל את האוצר עם 4 מנדטים?
חבל לי שהרבה אנשים כל כך אנטי ביבי משומה שבמקום לחשוב איך לשפר את חייהם הם חושבים איך לא ביבי
לא היה לכחול לבן שום סיכוי להרכיב ממשלה
עכשיו לא רק שמצבעי השמאל לא יקבלו את הממשלה (הרבה מהם היו מצביעי זהות שרצו להפיל את ביבי (כמוך)) גם זהות לא תהיה בממשלה
יצאו קירחים משני הכיוונים וחבל

וכן כנראה כחלון יקבל את האוצר (אבל אי אפשר לדעת)

לא ידוע, אבל מה זה משנה הרי כל מי שלא הצביע זהות בסוף אתמול פחד שחלילה ביבי לא ימלוך שוב אבל
בזמן הזה הוא לא עשה חישוב פשוט שמלכתחילה לגנץ לא היה סיכוי לקואליציה בלי הדתיים והחרדים(שבכיס של נתניהו) והערבים (שלגנץ יש
לפחות כבוד בסיסי בתור איש צבא לשעבר לא לשבת איתם.. ).
לך תדע אולי דרעי יהיה שר האוצר הבא יש כבר שמועות שזה מה שהוא ביקש..

לא ידוע, אבל מה זה משנה הרי כל מי שלא הצביע זהות בסוף אתמול פחד שחלילה ביבי לא ימלוך שוב אבל
בזמן הזה הוא לא עשה חישוב פשוט שמלכתחילה לגנץ לא היה סיכוי לקואליציה בלי הדתיים והחרדים(שבכיס של נתניהו) והערבים (שלגנץ יש
לפחות כבוד בסיסי בתור איש צבא לשעבר לא לשבת איתם.. ).
לך תדע אולי דרעי יהיה שר האוצר הבא יש כבר שמועות שזה מה שהוא ביקש..
בדיוק מה שכתבתי תגובה מעלייך חחח

קבוצת רק לא ביבי גרועה בדיוק כמו קבוצת רק ביבי אם לא יותר

בדיוק מה שכתבתי תגובה מעלייך חחח

קבוצת רק לא ביבי גרוע בדיוק כמו קבוצת רק ביבי אם לא יותר
כואב הלב אני גם לא תומך גדול של ביבי אבל זה המצב הריאלי בארץ, במקום טיפה להוריד את הגאווה העצמית
ולהצביע למפלגה שהתאחדו אליה גם משמאל וגם מימין בידיעה שיש לה סיכוי באמת טוב לשבת בממשלה שתקום,לא משנה איזו ממשלה,
זהות דיברה עם שני הצדדים שאמרו לה שאם היא תקבל את כמות המנדטים שהסקרים העריכו שיהיה לה היא תתקבל ביותר מברכה.
***שימו לב בבקשה שלא גנץ ולא ביבי לא לכלכו על זהות, כל אחד דיבר על כל שאר המפלגות אבל אף אחד מהם לא לכלך על זהות
ממש**

חבל לי שהרבה אנשים כל כך אנטי ביבי משומה שבמקום לחשוב איך לשפר את חייהם הם חושבים איך לא ביבי
לא היה לכחול לבן שום סיכוי להרכיב ממשלה
עכשיו לא רק שמצבעי השמאל לא יקבלו את הממשלה (הרבה מהם היו מצביעי זהות שרצו להפיל את ביבי (כמוך)) גם זהות לא תהיה בממשלה
יצאו קירחים משני הכיוונים וחבל
הצבעתי לכחול לבן,
אבל לא הצלחתי להבין מה רצית להגיד בהודעה הזו, למי הייתי צריך להצביע לדעתך בכדי לשפר את חיי?
לך תדע אולי דרעי יהיה שר האוצר הבא יש כבר שמועות שזה מה שהוא ביקש
כחלון הצהיר שבלי האוצר הוא לא נכנס לשום ממשלה

אבל לא הצלחתי להבין מה רצית להגיד בהודעה הזו, למי הייתי צריך להצביע לדעתך בכדי לשפר את חיי?
אתה הצבעת כחלון לבן בשביל לנסות להפיל את ביבי במקום להצביע מי שבאמת רצית (זהות)
כמוך עוד רבים יצאתם קרחים מכל כיוון

נערך לאחרונה:
איך אני אוהב את אלה שאומרים שביבי דופק את החלשים.

הוא סמרטוט לדעתי, אבל בתקופת כהונתו השכר הריאלי עלה בצורה מאוד משמעותית והפערים הצטמצמו, אז די לספר סיפורים.
רוב העם רואה במרצ לא שפויים (בצדק לדעתי) וחושש מקואליציה איתם.

אם גנצ היה יושב בקואליציה עם העבודה ומרצ ובאופן תיאורטי הם היו מממשים את השאיפות שלהם הייתם נדפקים פי 100 יותר מעם חרדים.

בשורה התחתונה, כולנו הפסדנו בענק שזהות לא נכנסה.

כנראה שכן, הוא מבקש את האוצר. מאמין שביבי יתן לו לפתור את הבעיות שהוא יצר (גרעון גדול וכו) כדאי שיהיה לו את מי להאשים.

שורה התחתונה, כולנו הפסדנו בענק שזהות לא נכנסה.
אם היו מקבלים באמת 8 מנדטים. יש מצב שבאמת שהיה איזה שינוי טוב.

כיום לא חושב שמשהו ישתנה. הדתיים יקבלו כסף. כלכלית לא ישתנה כלום, ביטחון גם לא.

היו בוודאות זיופים לגבי זהות ..הרבה אנשים מדווחים בפייסבוק שהם הצביעו בקלפי שזהות קיבלה 0 קולות שם..צריכים לברר את זה בדחיפות ולדרוש תיקון או אפילו בחירות מחדש !! דמוקרטיה עלק..

היו בוודאות זיופים לגבי זהות ..הרבה אנשים מדווחים בפייסבוק שהם הצביעו בקלפי שזהות קיבלה 0 קולות שם..צריכים לברר את זה בדחיפות ולדרוש תיקון או אפילו בחירות מחדש !! דמוקרטיה עלק..

זה גם שאני חושב(שהיו זיופים...), לא יכול להיות שזהות לא עברה את אחוז החסימה כי אני יודע שלא מעט אנשים הצביעו להם.

IMG-20190410-WA0015.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית