הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Vibe חולון מי שם?

incredible hulk

משתמש פעיל
478
48
נק' מוניטין:
-60
478
48
אהלן
נרשמתי לvibe חולון ויש לי כמה שאלות על המקום אשמח לדבר פה עם מישהו שמנוי שם

• פותח/ת השרשור
😃

אז ככה ,
הייתי שם יומיים באימון a ובאימון b
ושמע אני דיי מזועזע ואני בהתלבטות רצינית אם להישאר...

המכשירים מרגישים קצת לא הכי משהו דיי צעצועים
המשקל בפולי הוא בקפיצות של 10 קילו שבמכון הקודם הייתי מתקדם קילו קילו פה אני לא יודע איך לקפוץ ...
מרגיש לי משקל שונה קצת נגיד עשיתי 3×10 של כפיפת מרפקים בכומר עם משקל של 7.5 וכשעשיתי שם בוויב אז יצא שנשברתי בחזרה ה6 שלי בסט האחרון כשזה לא אמור לקרות אז המשקל הרגיש כבד יותר למרות שזה אותו משקל 7.5

בקיצור דיי התבאסתי .. תשמע היתרונות של זה שזה קרוב אלי ו100 שקל לחודש ובלי התחייבות ... אבל לא יודע אם להישאר ככ..

איך אתה מסתדר ?
תשמע אני גם רואה שיש שם אנשים רציניים כול בן אדם שני עם גופה למרות שזה חדכ ..
במכון הקודם שלי שהייתי בבריזה אז לא כולם היו עם שייף
אז אני לא מבין ככ אם הם בעצם ככה גדלו אז כניראה אפשר לעשות עם המכון הזה משהו אתה מבין אני לא יודע מה לחשוב 🤦‍♂️
😃

אז ככה ,

המשקל בפולי הוא בקפיצות של 10 קילו שבמכון הקודם הייתי מתקדם קילו קילו פה אני לא יודע איך לקפוץ ...
מרגיש לי משקל שונה קצת נגיד עשיתי 3×10 של כפיפת מרפקים בכומר עם משקל של 7.5 וכשעשיתי שם בוויב אז יצא שנשברתי בחזרה ה6 שלי בסט האחרון כשזה לא אמור לקרות אז המשקל הרגיש כבד יותר למרות שזה אותו משקל 7.5

בקיצור דיי התבאסתי .. תשמע היתרונות של זה שזה קרוב אלי ו100 שקל לחודש ובלי התחייבות ... אבל לא יודע אם להישאר ככ..

איך אתה מסתדר ?
במכון הקודם שלי שהייתי בבריזה אז לא כולם היו עם שייף אז אתה מבין שם חדכ היה פצצה אחי
אז אני לא מבין ככ אם הם בעצם ככה גדלו אז כניראה אפשר לעשות עם המכון הזה משהו אתה מבין אני לא יודע מה לחשוב 🤦‍♂️

א. ניחוש שלי זה לא 10 קילו זה 10 פאונד ואז זה די סטנדרטי
ב. מה זה המשקל שונה אולי המוט שונה? ואז מה זה משנה תוריד מהמשקל בצדדים ותמשיך עם ה3*10 סך הכל אותו משקל יהיה
ג. תפסיק להתסכל על אנשים אחרים

• פותח/ת השרשור
😃

אז ככה ,

מרגיש לי משקל שונה קצת נגיד עשיתי 3×10 של כפיפת מרפקים בכומר עם משקל של 7.5 וכשעשיתי שם בוויב אז יצא שנשברתי בחזרה ה6 שלי בסט האחרון כשזה לא אמור לקרות אז המשקל הרגיש כבד יותר למרות שזה אותו משקל 7.5 וגם המוט w הוא לא כזה חד כאילו אין לו יותר מדי זווית ככה

איך אתה מסתדר ?
במכון הקודם שלי שהייתי בבריזה אז לא כולם היו עם שייף

ואיך אתה מסתדר שם ? המכשירים לא מרגישים לך פשוטים מדי ? ולמה לעזעזל הקפיצות בפולי ב10 קילו מה אתה עושה מה הפתרון שלך אם אתה ככ מרוצה שם

ואיך אתה מסתדר שם ? המכשירים לא מרגישים לך פשוטים מדי ? ולמה לעזעזל הקפיצות בפולי ב10 קילו מה אתה עושה מה הפתרון שלך אם אתה ככ מרוצה שם
תלמד לקרוא 10 פאונד לא 10 קילו

מה זה מכשיר פשוט מה המכשיר בחדר כושר השני יעשה לך קפה בזמן שאתה נח?

• פותח/ת השרשור

הבנת טוב למה התכוונתי
וחבר מדבר איתך בשביל לקבל תשובות אם אין לך לתת לי אותם אז שתחרר מה אתה טמבל

ואז 10 פאונד אז מה זה משנה
זה פלטה ששוקולת אותו הדבר כמו הפלטה הקודמת וזה לא בקילו . עכשיו השאלה היא איך אני מעלה במשקל עבודה מפעם לפעם כשזה בקילו אחד ולא בכפול המשקל שאני מרים זה פסיכי מבין

הבנת טוב למה התכוונתי
וחבר מדבר איתך בשביל לקבל תשובות אם אין לך לתת לי אותם אז שתחרר מה אתה טמבל

ואז 10 פאונד אז מה זה משנה
זה פלטה ששוקולת אותו הדבר כמו הפלטה הקודמת וזה לא בקילו . עכשיו השאלה היא איך אני מעלה במשקל עבודה מפעם לפעם כשזה בקילו אחד ולא בכפול המשקל שאני מרים זה פסיכי מבין
שיקרו לך אין דבר כזה פולי עם הפרשים של קילו

תשים פלטה של 1.25/2.5 קילו על הפלטות של הפולי פשוט.
הרעיון הכי טוב.

אם לא הבנת אשלח תמונה.

• פותח/ת השרשור
הקטע שזה לא אפשרי... חשבתי על זה אבל יש מן חריץ קטן בקושי רואים הפלטות של המשקל של הפולי עצמו ..
אם אתה מתאמן שם ועושה משהו כזה אז כן תמונה תעזור .... תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית