הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אנשים על חומרים מתמודדים עם התקרחות?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
במיוחד אנשים על טסט וחומרים שמגבירים את הDHT בגוף. יש משהו שעושים כדי להימנע מזה?

זה גנטי במשפחה שלך הקרחה?

במידה וכן אתה יכול פשוט להימנע מנגזרות dht
ולעבוד רק עם טסט ו19nor
למרות שטסט גם עובר המרה לdht,אבל כמובן פחות מחומרים שהם כבר בעצמם נגזרות dht.

לא הייתי דואג יותר מדי אלא אם זה עניין גנטי במשפחה או שכבר התחלת להקריח

• פותח/ת השרשור
זה גנטי במשפחה שלך הקרחה?

במידה וכן אתה יכול פשוט להימנע מנגזרות dht
ולעבוד רק עם טסט ו19nor
למרות שטסט גם עובר המרה לdht,אבל כמובן פחות מחומרים שהם כבר בעצמם נגזרות dht.

לא הייתי דואג יותר מדי אלא אם זה עניין גנטי במשפחה או שכבר התחלת להקריח
מתחיל להקריח, אין עניין גנטי מיוחד במשפחה (מקריחים בגיל שצריך). אם אני יעצור את זה עכשיו אני אהיה מבסוט...

אז כדאי שתקבל את זה בברכה אם אתה מחליט להישאר בענף..
אני לא מכיר יותר מדי פתרונות יעילים,אולי כדורים למיניהם אבל אני לא סגור על האפקטיביות שלהם

• פותח/ת השרשור
אז כדאי שתקבל את זה בברכה אם אתה מחליט להישאר בענף..
אני לא מכיר יותר מדי פתרונות יעילים,אולי כדורים למיניהם אבל אני לא סגור על האפקטיביות שלהם
יש חוסמי DHT השאלה מה זה יעשה לגוף שלי ואיך זה ישפיע על האימונים... יש רף תופעות לוואי שאני מעדיף להקריח ולא לחצות.

תשמע,יש היום שמפו עם חוסמי dht מסויימים..
זה לדעתי הפתרון האידיאלי כי זה ישפיע על רק על הראש.

אתה ממש לא רוצה להוריד את רמות הdht בגוף כי זה אחד ההורמונים הכי חשובים שיש,אז הייתי הולך על משהו נקודתי לראש

לא רוצה להישמע יותר מוזר ממה שאני כבר נשמע (פרוזו בטח יודע למה אני מתכוון).
אבל שמעתי על הצלחה בנושא הזה דווקא ברפואה אלטרנטיבית, עם צמחים ותוספים, אולי זה שווה לך נסיון.

זה לא מוזר,יש קשר הדוק מאוד בין האמונה שלך במוצר מסויים לתוצאות שלו..
כמעט בכל המחקרים שקראתי,גם קבוצת הפלצבו הרוויחה משהו מסויים וזה תקף לשיכוח כאבים,קנאביס,טסטוסטרון ואפילו החלמה ממחלות.
האמונה נותנת המון בדרכיה המסתוריות

זה לא מוזר,יש קשר הדוק מאוד בין האמונה שלך במוצר מסויים לתוצאות שלו..
כמעט בכל המחקרים שקראתי,גם קבוצת הפלצבו הרוויחה משהו מסויים וזה תקף לשיכוח כאבים,קנאביס,טסטוסטרון ואפילו החלמה ממחלות.
האמונה נותנת המון בדרכיה המסתוריות
מסכים, אבל גם שמעתי הצלחה גם לאנשים שלא האמינו במוצר, אבל ניסו את זה, כי לא היה שום דבר אחר.

מסכים, אבל גם שמעתי הצלחה גם לאנשים שלא האמינו במוצר, אבל ניסו את זה, כי לא היה שום דבר אחר.
ממש לא אומר את זה בקטע רע,אני פשוט באמת לא מכיר את הדברים האלה,אין לי חברים מקריחים,זה לא בעיה במשפחה ואף פעם לא נכנסתי לתחום הזה.. יכול להיות שזה עובד ומוכח,אין לי מושג

ממש לא אומר את זה בקטע רע,אני פשוט באמת לא מכיר את הדברים האלה,אין לי חברים מקריחים,זה לא בעיה במשפחה ואף פעם לא נכנסתי לתחום הזה.. יכול להיות שזה עובד ומוכח,אין לי מושג
ברוך ה', גם לי אין את הבעיה. ומקווה לישמור על השערות כמה שיותר זמן.
טראמפ הוא ההשארה שלי 👑

• פותח/ת השרשור
תשמע,יש היום שמפו עם חוסמי dht מסויימים..
זה לדעתי הפתרון האידיאלי כי זה ישפיע על רק על הראש.

אתה ממש לא רוצה להוריד את רמות הdht בגוף כי זה אחד ההורמונים הכי חשובים שיש,אז הייתי הולך על משהו נקודתי לראש
לא רוצה להישמע יותר מוזר ממה שאני כבר נשמע (פרוזו בטח יודע למה אני מתכוון).
אבל שמעתי על הצלחה בנושא הזה דווקא ברפואה אלטרנטיבית, עם צמחים ותוספים, אולי זה שווה לך נסיון.
יש דקל ננסי שהוא צמח וטבעי אבל בסופו של דבר מה שהוא עושה זה גם להוריד רמות DHT שהוא באמת הורמון חשוב שאחראי בין היתר לליבידו,שאר הדברים שהוא עושה לא ממש יודע רק שמעתי שהוא פי 10 יותר חזק מטסט(לא יודע ממש באיזה מובן) . אנשים משתמשים בדקל ננסי גם כדי לרפא ערמונית מוגדלת מאותה הסיבה של הDHT

דקל ננסי זה בסדר,אין לך מה לדאוג מפגיעה בליבידו וכו' הוא פשוט מבטל אנזים מסויים שאחראי על המרה של טסט לdht. (ההפך מקריאטין,לגבי הפוסט השני שלך).
הטסט נשאר גבוה/רגיל והחשק המיני נשאר אותו דבר
בוא תסביר לי פשוט מאילו תופעות לוואי אתה חושש ואני אנסה פחות או יותר להסביר לך אם יש קשר לdht או לדקל ננסי

• פותח/ת השרשור
דקל ננסי זה בסדר,אין לך מה לדאוג מפגיעה בליבידו וכו' הוא פשוט מבטל אנזים מסויים שאחראי על המרה של טסט לdht. (ההפך מקריאטין,לגבי הפוסט השני שלך).
הטסט נשאר גבוה/רגיל והחשק המיני נשאר אותו דבר
בוא תסביר לי פשוט מאילו תופעות לוואי אתה חושש ואני אנסה פחות או יותר להסביר לך אם יש קשר לdht או לדקל ננסי
ראיתי לא מעט פוסטים בסגנון של זה

Supplements

ראיתי לא מעט פוסטים בסגנון של זה

Supplements
ותקרא את התגובות..כולם צוחקים עליו שהוא טרול.
עצה ידידותית,אל תנסה לשאוב יותר מדי מידע מהמקורות האלה.
תכוון יותר למאמרים מקצועיים ולמחקרים

• פותח/ת השרשור
ותקרא את התגובות..כולם צוחקים עליו שהוא טרול.
עצה ידידותית,אל תנסה לשאוב יותר מדי מידע מהמקורות האלה.
תכוון יותר למאמרים מקצועיים ולמחקרים
לדעתי אנשים יותר מידי פוסלים דברים שהם לא מאמרים מקוצעיים/מחקרים. אני מאמין בחוק המספרים הגדולים. אם יש המון פוסטים כאלה והרבה אזכורים לעניינים הללו באינטרנט כנראה שזה אמיתי. גם בפורומים ייעודים של הקרחה וגם בביקורות שאנשים מפרסמים בדפי מכירה של מוצרים כאלו.

אני מניח שלפרופסיה עקב היותה תרופה יש הרבה יותר התייחסות במובן של תופעות הלוואי (אשר מתוארות כאותן התופעות לוואי של הדקל הננסי, ההבדל הוא במידה). ונובעות מזה ששניהם חוסמים את הDHT

המון פוסטים כאלה והרבה אזכורים לעניינים הללו באינטרנט כנראה שזה אמיתי.
אני לא מכיר שום אזכור על פגיעה בליבידו.

אם יש לך עוד חששות מעבר לזה אתה מוזמן לעלות אותם
לדעתי אנשים יותר מידי פוסלים דברים שהם לא מאמרים מקוצעיים/מחקרים. אני מאמין בחוק המספרים הגדולים
מחקרים ומאמרים מבוססים על מספרים גדולים

• פותח/ת השרשור
אני לא מכיר שום אזכור על פגיעה בליבידו.

אם יש לך עוד חששות מעבר לזה אתה מוזמן לעלות אותם

מחקרים ומאמרים מבוססים על מספרים גדולים
פגיעה בליבידו היא אזכור נפוץ

יש הבדל בין קבוצת מחקר בפיקוח שכוללת עשרות/מאות אנשים לבין מיליוני אנשים שחווים תופעה מסויימת וחלק מהם מגיב באינטרנט בצורה כזאת או אחרת. על כל אחד שמגיב יש בטח עוד אלף שלא. דרך אגב לא ניסתי לקשר בין המשפט הראשון והשני, הם נפרדים.

:

• חשוב לשים לב:
    אצל חלק קטן ממטופלים, פחות מ-2%, פרופסיה עלולה לגרום לתופעות לוואי בתחום פוריות הגבר והתפקוד המיני. בין תופעות הלוואי שדווחו ניתן למנות ירידה בחשק המיני, קשיי זקפה וירידה בכמות הזרע. ברוב המקרים, תופעות הלוואי של פרופסיה חלפו עם הפסקת השימוש בתרופה. "
עכשיו מה שהם אומרים על ה2% זה חרטא מדובר בהרבה יותר האנשים שמקצינים קצת לכיוון השני טוענים שמדובר ב50%. אנשים גם טוענים שזה נזק לא הפיך כלומר גם לאחר הפסקת השימוש משהו נדפק אצלהם והרס להם את החיים. אנשים נכנסו לדיכאון מהסיפור הזה והפכו לאובדניים.

אצל חלק קטן ממטופלים, פחות מ-2%,
הנה אתה סותר את עצמך.. מדובר על אחוז קטן ביותר
ועוד לא לקחנו בחשבון שפרופסיה הרבה יותר חזק מדקל ננסי..

יותר מ98% לא נפגע להם החשק המיני.
אז אני בטוח שבדקל ננסי מדובר על 99%+

• פותח/ת השרשור
הנה אתה סותר את עצמך.. מדובר על אחוז קטן ביותר
ועוד לא לקחנו בחשבון שפרופסיה הרבה יותר חזק מדקל ננסי..

יותר מ98% לא נפגע להם החשק המיני.
אז אני בטוח שבדקל ננסי מדובר על 99%+
אתה מגיב מהר מידי לא סיימתי עדיין את התגובה חח סתכל עכשיו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית