עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה ניזון מטרולים שזה כבר לא בריא.עכשיו מה שהם אומרים על ה2% זה חרטא מדובר בהרבה יותר האנשים שמקצינים קצת לכיוון השני טוענים שמדובר ב50%. אנשים גם טוענים שזה נזק לא הפיך כלומר גם לאחר הפסקת השימוש משהו נדפק אצלהם והרס להם את החיים. אנשים נכנסו לדיכאון מהסיפור הזה והפכו לאובדניים.
אני מביא את המידע כדי להגיד שקיום הבעיה מוכח אבל שלדעתי במציאות עניין האחוזים שונהאתה ניזון מטרולים שזה כבר לא בריא.
-מחקרים מראים שזה לא נכון
&אתה בעצמך מביא מידע מאתר רשמי כלשהו ואז אומר שזה גם לא נכון.
אני מנסה להבין באמת,למה אתה חושב שהשמועות שאתה קורא בפורומים הם האמת,והמדע,המאמרים והמחקרים טועים?
אתה מכניס את עצמך לסרטים
זה לא כסתח,זה מבוסס על שלושה מחקרים שאני באופן אישי מכיר .זה פשוט כסת"ח. אומרים 2% כדי להגיד הנה אמרנו שזה יכול לקרות שבפועל מדובר בהרבה יותר אחוזים
יש פורום ייעודי להקרחות ונשירת שיער, יש שם פורום שלם על פרופסיה והמון אנשים שם מתלוננים על תופעות הלוואי הללו שטוענים שגם אנשים קרובים אליהם שהשתמשו חוו את אותם התופעות. בנוסף לאלה יש שם גם הרבה אנשים שלא לוקחים מהפחד מאותם התופעות... קצת קשה להתעלם מזה למרות שמה שאתה אומר די משכנע...זה לא כסתח,זה מבוסס על שלושה מחקרים שאני באופן אישי מכיר .
באופן מאוד ברור מדובר על פחות מ2 אחוזים שסובלים מזה,ולכולם בלי יוצא מן הכלל הליבידו חזר תוך חמישה ימים
במחקר רביעי רצו לבדוק למה יש פגיעה בליבידו ונתנו לנחקרים פלצבו של פרופסיה ואמרו להם שלפעמים יש פגיעה בחשק המיני.
ונחש מה? בערך 2% דיווחו על פגיעה בחשק המיני למרות שהם בעצם קיבלו כדורי סוכרזית.
ואז הגיעו למסקנה שעצם הידיעה שאולי תהיה פגיעה בליבידו,זה מה שגורם פסיכולוגית לבעיות בחשק המיני.
כנראה האפקט הפסיכולוגי,אנשים שם מתלוננים על תופעות הלוואי הללו שטוענים שגם אנשים קרובים אליהם שהשתמשו חוו את אותם
. בנוסף לאלה יש שם גם הרבה אנשים שלא לוקחים מהפחד מאותם התופעות
לא יודע...אבל גם אם תגיד לי עכשיו 30 קילו של מסת שריר טהורה + ליפטים פסיכים בעד קרחת, התשובה היא לא. לא פחות מפחיד משיתוק ציר
עדין קשה לי להאמין שזה רק פסיכולוגיכנראה האפקט הפסיכולוגי,
זה קיבל שם של "משתק מיניות"
עובדה.. אתה בעצמך אומר :
שחיףבסדר זה מקרה קיצוני......בוא אני אראה לך גם מקרה קיצוני עם שיער:
![]()
מה עדיף?
עדין קשה לי להאמין שזה רק פסיכולוגי
שחיף
עדיף הלמעלה לדעתי
זה למרוח פעמיים ביום לחכות חצי שעה על הראש... צריך להתמיד בזה ובעצם להשתעבד לזה. אומרים שבעיה לפספס. עושה גירויים בראש ויכול להצמיח שיער בעוד מקומות.מינוקסידיל הכי יעיל כשמפו או קצף לשיער.
אני אישית שמעתי מכמה אנשים שנטלו פרופסיה שזה גרם להם לדיכאון ולקשיים בתפקוד מיני.
תכלס הייתי מתחיל עם מינוקסידיל...
זה למרוח פעמיים ביום לחכות חצי שעה על הראש... צריך להתמיד בזה ובעצם להשתעבד לזה. אומרים שבעיה לפספס. עושה גירויים בראש ויכול להצמיח שיער בעוד מקומות.
יש כזה בצורה של שמפו פשוט במקלחת, כמו שמפו רגיל ששמים על הראש ואז שוטפים?
יש לי ראש מלא שיער אבל השתמשתי בזה דווקא לכתפיים (וזה עבד בענק) זה פשוט מזרים דם לאזור ומגרה את השיער לצמוח, זה עובד על כל מקום בגוף.
יש לי ראש מלא שיער אבל השתמשתי בזה דווקא לגבות (וזה עבד בענק) זה פשוט מזרים דם לאזור ומגרה את השיער לצמוח, זה עובד על כל מקום בגוף.
הייתי חייב, הרגת אותי עם הזקן 🤣
אבל לא צחקתי...זה באמת עבד בצורה יוצאת דופן לזקן (זו לא ציניות) למרות שאני מניח שהבנת בכל מקרה
Minoxidil for Beard Growth (The 2019 Bible): EVERYTHING You Need To Know!
זה דבר די מוכר
אז זה הסוד לזקן שלך.אבל לא צחקתי...זה באמת עבד בצורה יוצאת דופן לזקן (זו לא ציניות) למרות שאני מניח שהבנת בכל מקרה
כנראה בגלל הגיל שלי זה נראה לי מצחיק שמישהו ישתמש במינוקסי על הזקן, כאילו אני צריך את ה- five o'clock shadow בשעה שלוש 😃
אז זה הסוד לזקן שלך.
ידעתי שזה לא רק טסטוסטרון.
איזה באסה, אני שוכח את כל הדברים הטובים והחשובים באמת.שמע כבר אמרתי לך את זה פעם ופשוט לא היה לי כוח לחזור על זה שוב פעם בגלל שהזיכרון שלך ממש גרוע, כמו שחשבת שאתה low test...
אני כבר לא מרגיש טעם אלחנן.