עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה באסה, אני שוכח את כל הדברים הטובים והחשובים באמת.
אולי אני אפתח פוסט על זה.
שאתה כמוני ובקושי מאמן רגליים כל הדם נשאר במוח במקום ברגליים אז אני זוכר שטויות.
למה? יש לך בעיה של לחץ דם או משהו?
לפחות יהיה לי זיכרון שריר 😉.שאתה כמוני ובקושי מאמן רגליים כל הדם נשאר במוח במקום ברגליים אז אני זוכר שטויות.
לפחות יהיה לי זיכרון שריר 😉.
תעלה תמונהאני מקריח ואני סקסי אש.
תעלה תמונה
לדעתי הדקל ננסי והשמפו ניזורל הכי ריאלי בשבילי רק רוצה לדעת מה יהיו ההשלכות של הדקל הננסי על הגוף שלי ועל האימונים ושילוב עם חומרים כמו קריאטיןבשורה התחתונה הקרחה היא נושא בפני עצמו.
אם שיער חשוב לך ואתה מתחיל להקריח, תחקור את הנושא ותבין עם מה יש לך עסק.
אחרי זה תשווה מול פיתוח הגוף שלך והדרך והמטרות שלך ותחליט מה יותר חשוב ואיפה הקווים האדומים שלך ובהתאם תמצא את האיזון במה אתה משתמש ובמה לא בכל הקשור לפיתוח גוף.
אי אפשר להילחם נגד הטבע ואם יש לך את גן ההתקרחות בסוף אתה תקריח בגיל כזה או אחר.
כמובן שיש המון מה לעשות עם זה וככל שתפסת את ההתקרחות בזמן ובעזרת טיפול נכון תוכל לעכב את הנשירה ולשמר מצב קיים.
גם פה בשימור וטיפול בנשירה, כמו בפיתוח גוף, יש דרך ארוכה והשקעה.
יש טיפול קל שזה מינוקסי, דקל ננסי, שמפואים וכו, לטיפול יותר אגרסיבי כמו פניסטריד וכמובן שיש את נושא ההשתלות.
שוב-, כמו שרשמתי בהתחלה, נושא ההקרחה, טיפול בנשירה, השתלות, הוא בפני עצמו. כדאי לך להבין כל דרך טיפול בשימור שיער ועצירת נשירה
אם תצטרך עזרה אשמח לעזור כל עוד יש לי תשובות
מאכזבמתוקה אני נחבאת אל הכלים
שיבוא מאוחר, זה יעשה את כל ההבדל... זה התקופה שאני צריך שיער.עם צריך נקריח כנירא זה יבוא במוקדם או במאוחר אני במקרה סקסי גם עם גלח, ילד יפה הכל יפה לו:P:. אף פעם לא אגע בקקה הזה שמונע הקרחה מעדיף Trt לכל החיים ולהיות עם קרחת מאשר לקחת תבולשיט הזה.
ואגב שמתי לב שכבר מי גיל 22 נסוג לי מעט קו השיער ולמרות השימוש בחומרים השיער בראש גודל לי בנתיים נורמלי
שיבוא מאוחר, זה יעשה את כל ההבדל... זה התקופה שאני צריך שיער.
בנתיים הרופא רשם לי איזה שמפו 2% קטוקונזול. הפסיק לי את הנשירת שיער ועשה את השיער עבה יותר. אני יגיד לך אולי בגלל שהנקודת מבט שלי מעט ילדותית בנושא אבל בשורה התחתונה באמת לא אכפת לי מהמארה החיצוני שלי אני מספיק בטוח בעצמי אבל הענין הוא מה אתה מרגיש מבפנים ואני מרגיש נוח עם עצמי בכל מצב גלח,שיער ארוך,או סתם תספורת נחמדה מרגיש בנוח בכל מצב ןגם עם היה לי שאול מופז על הראש אני פשוט אגלח את זה עם סכין זה נשמע די ילדותיתי אני מסכים אבל אני מרגיש מה שאני מרגיש
הזמנתי גם 2 ויטמינים מiherb שאמורים לעזור
צפה בקובץ המצורף 48171
ירדתי מהקטע של החוסמי DHT וגם עם המינוקסי הזה אין לי ממש כוח להתעסק
אתה יכול בבקשה לרשום את השם של השמפו?אני סובל מנשירה גםשיבוא מאוחר, זה יעשה את כל ההבדל... זה התקופה שאני צריך שיער.
בנתיים הרופא רשם לי איזה שמפו 2% קטוקונזול. הפסיק לי את הנשירת שיער ועשה את השיער עבה יותר.
הזמנתי גם 2 ויטמינים מiherb שאמורים לעזור
צפה בקובץ המצורף 48171
ירדתי מהקטע של החוסמי DHT וגם עם המינוקסי הזה אין לי ממש כוח להתעסק
זה השם אחי. פשוט לך לרופא שלך תבקש מרשםאתה יכול בבקשה לרשום את השם של השמפו?אני סובל מנשירה גם
סבבה אחי,זה השם אחי. פשוט לך לרופא שלך תבקש מרשם