הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השמנה/שומן יכול לגרום לפטמה נפוחה?

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
בפועל אם נניח משמינים ומגיעים לאיזור 20 אחוז שומן בגוף ונניח נלך על מצב קיצוני קצת שהטסטוסטרון ירד כתוצאה מההשמנה והאסטרוגן עלה ויגיע מצב של מראה קצת נשי בחזה ברגע שמורידים מהשומן ומגיעים לאחוז שומן נמוך הטסטוסטרון יעלה והאסטרוגן קצת יירד זה עוזר? לא דיברתי על נטו שומן דיברתי במידה ויש רקמה קטנה יכול להיות שהיא רקמה זמנית עקב זה שהאסטרוגן עלה והטסט ירד?

• פותח/ת השרשור
20 אחוז שומן זה די נורמלי..אין שינויים רציניים בטסט

מ20 ל10 לא יהיה הבדל משמעותי במראה? אז זה אומר שרק שומן יכול טיפה לטשטש את הנפח של הפטמה בדרך כלל ירידה מ20 ל10 יכולה לשפר את הפטמה? נפח נטו של הפטמה או שזה רק גוש של רקמה

אותי מעניין דבר אחד שאני עושה שריר בחזה נניח שאני לוקח את הידיים קצת אחורה כמו מתיחה של הפלג גוף עליון יש את הפס של השריר ומתחת לזה יש תנפח של הפטמה יענו לא חלק עם השריר של החזה זה יכןל להיות גם שומן שלפטמה יש שטח משלה? זה קשה להסביר אבל תחשבו בישיבה אתה מפעיל שריר חזה עם מתיחה קצת אחורה של הגוף יש את הפס של side chest ומתחת לזה גבעה קטנה של הפטמה זה אומר שבוודאות זה רקמה בגלל שזה מתחת לשריר החזה ולא באמת קשור אליו כמו שומן שזה חלק מהשריר?

• פותח/ת השרשור
במראה יהיה הבדל רציני.
בטסט לא

שוב הכוונה נטו לפטמה ולא לשומן חזה

מצטער שאני קצת חופר על זה אבל תבין שאחרי 2 ניתוחי גניקומסטיה אתה הופך להיות אובססיבי לגבי פטמות שלא לדבר שההצלחה לא הייתה 100 אחוז והרקמה לגמריי יצאה...

ככל שתהיה רזה יותר , יהיה יותר קל להעריך את המצב. סביר להניח שזה ישתפר.אי אפשר לדעת בוודאות

• פותח/ת השרשור
ככל שתהיה רזה יותר , יהיה יותר קל להעריך את המצב. סביר להניח שזה ישתפר.אי אפשר לדעת בוודאות

אתה צודק הכי טוב להמשיך בחיטוב עד לרמה שלראות אם יהיה שינוי...

הכי מעצבן זה שאתה רואה מישהו שמן יותר ממך ויש לו פטמות ממש קטנות ומעוצבות כמו של דוגמנית...
אני משער שזה עניין גנטי שהוא לא משמין בפטמות הוא התברך.

אתה צודק הכי טוב להמשיך בחיטוב עד לרמה שלראות אם יהיה שינוי...

הכי מעצבן זה שאתה רואה מישהו שמן יותר ממך ויש לו פטמות ממש קטנות ומעוצבות כמו של דוגמנית...
אני משער שזה עניין גנטי שהוא לא משמין בפטמות הוא התברך.

אני יכל להבטיח לך שלהיות עם פטמה קצת בולטת פחות מפריע מלהיות שמן.
אני בטוח שאתה סתם מגזים.

אין מה לעשות,לרוב הגברים אין פטמה של דוגמן פיטנס בידיוק כמו שלרוב הבנות העור בישבן לא מתוח כמו קפיץ.
זה גוף האדם,מי שרוצה מושלם שיתחיל חומרים וניתוחים כי אין דבר כזה מושלם טבעי חוץ מלפריקים גנטים.
אפשר וצריך לשאוף לשלמות שאפשר להגיע אליה.

• פותח/ת השרשור
אלה 2 תמונות אחרי עבודה ששם כביכול מזיעים ונהיה חם לא חושב שצריך להגיד לכם איזה פטמה יותר נפוחה...

קבצים מצורפים

• 20190419_174451.jpg
    20190419_174451.jpg
    KB 43.8 · צפיות: 68
  • 20190419_174430.jpg
    20190419_174430.jpg
    KB 48.7 · צפיות: 69
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית