הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השמנה/שומן יכול לגרום לפטמה נפוחה?

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
שלום אני רוצה לדעת אם שמשמינים או בכללי לשמנים יכול להיות פטמה נפוחה ולא חייב שזה גניקומסטיה?

נניח החלק התחתון של השריר שלא רואים אותו זה אומר שיש שומן או שיש רקמה של שד? בכללי עברתי 2 ניתוחי גניקומסטיה וכרגע אני חושד שנשאר לי עוד קצת בצד שמאל הבעיה שהשמנתי קצת והמנתח טוען שזה בגלל שהשמנתי וזה לא בהכרח רקמה (למרות שאני לא סומך עליו עקב 2 ניתוחים והחלטות שגויות) מישהו יכול להגיד לי שאם ארד לאיוז שומן נמוך מ20 ל10 זה יוריד את הנפח של הפטמה?

ועוד שאלה ידוע שבגניקומסטיה בחום היא מתנפחת ובקור היא מתכווצת שמתי לב שגם אחרי 2 הניתוחים ובצד שמאל איפה שאני חושד שנשאר זה עדיין ככה יש מצב שגם שומן מתפקד ככה? שבחום שומן טיפה טופס יותר מקום/מתנפח ובקור השמן יותר מתכווץ/ דבוק לעור?

כן
תחפש מישהו שמן ברחוב,מבטיח לך שהפטמה שלו בולטת מהחולצה. ואם לא,הוא שם פלסטרים

• פותח/ת השרשור
כן
תחפש מישהו שמן ברחוב,מבטיח לך שהפטמה שלו בולטת מהחולצה. ואם לא,הוא שם פלסטרים

לאיזה אחוז שומן צריך לרדת בשביל לקבל את הפטמה השטוחה? זה יותר עניין גנטי או פשוט הערכה כמו 15 אחוז שומן זה סביר? או ב10 כבר בוודאות אין?

ועוד שאלה שמתי לב למקרה מאוד מוזר בגוף שיש חום הגוף נראה יותר שמן ונוזלי ושיש קור הגוף מתכווץ ונראה יותר שרירי ומוצק יש מקור לזה? היה ידוע לי עד עכשיו שבגניקומסטיה זה כן קשור וזה משתנה לפי חום קור השאלה שלי אם זה משתנה גם במצבים של שומן/עור

ואיך יותר מקצועי לבדיקה של האחוזי שומן עם קליפר בדיקה שמפעילים תוך כדי שריר או שזה רפוי? הייתי אצל מישהו בעבר שהיה בודק איתי עם קליפר ובתפיסה של בטן תחצונה עם קליפר או בחזה הוא היה אומר לי להישאר רפוי בחי להפעיל שריר ולפני חודש וחצי התחלתי חיטוב עם ישראל בודי ושם הם בודקים אותי יאומרים כן להפעיל את השריר בבטן בבדיקה (כמובן לשמור על לנשום) וגם בחזה להפעיל שריר ותוך כדי צביטה עם קליפר מי מהם צודק בסגנון של התפיסה?

נערך לאחרונה:
יש לי השוואה בין תמונות של לפני ואחרי, בלפני זה נראה כאילו יש 0 נפח לפטמה, ואחרי שעליתי במשקל זה קצת יותר בלט (השומן מסביב) עדיין בכמות מזערית ביותר אבל כן ראיתי שינוי, אם אני ארד לא.ש נמוך זה יעלם לחלוטין כמו קודם בוודאות.

• פותח/ת השרשור
זה לא מדע,זה אישי לכל אחד

מה לגבי כל הקטע הזה של חום וקור בגוף אני מדמיין או שזה אמיתי?

שבחום השומן/העור נהיה יותר נוזלי/רפוי ובקור זה יותר מכווץ ויציב? אני שם לב לזה מלא שקר לי או בכלל בחורף הגוף נראה הרבה יותר מוצק הבטן פחות נוזלית החזה יותר מתוח ובקיץ זה דווקא יותר רפוי כזה אני מדמיין?
יש לי השוואה בין תמונות של לפני ואחרי, בלפני זה נראה כאילו יש 0 נפח לפטמה, ואחרי שעליתי במשקל זה קצת יותר בלט (השומן מסביב) עדיין בכמות מזערית ביותר אבל כן ראיתי שינוי, אם אני ארד לא.ש נמוך זה יעלם לחלוטין כמו קודם בוודאות.

שאתה יותר שמנמן אתה שם לב שמדי פעם הפטמה נראית יותר נפוחה ומדי פעם היא נראית פחות נפוחה? חום/קור או שאצלך היא נשארת נפוחה 24/7

שבחום השומן/העור נהיה יותר נוזלי/רפוי ובקור זה יותר מכווץ ויציב? אני שם לב לזה מלא שקר לי או בכלל בחורף הגוף נראה הרבה יותר מוצק הבטן פחות נוזלית החזה יותר מתוח ובקיץ זה דווקא יותר רפוי כזה אני מדמיין?
כי בחורף אתה אוכל פחות ואוגר פחות נוזלים.

אתה בבלבלה רצינית

• פותח/ת השרשור
כי בחורף אתה אוכל פחות ואוגר פחות נוזלים.

אתה בבלבלה רצינית

לא לא מדבר איתך אורגינל על אותו מצב משקל אם היה אפשר להראות את זה בתמונות הייתי מראה לך או שאני באמת מדמיין...

מה לגבי כל הקטע הזה של חום וקור בגוף אני מדמיין או שזה אמיתי?

שאתה יותר שמנמן אתה שם לב שמדי פעם הפטמה נראית יותר נפוחה ומדי פעם היא נראית פחות נפוחה? חום/קור או שאצלך היא נשארת נפוחה 24/7

יכול להיות שאני מבולבל על כל הראש, אבל אני זוכר בוודאות שחשבתי שאחרי מקלחת זה קצת משתנה...ברצינות. אין לי באמת פטמה נפוחה
ואם אני ארד במשקל תהיה לי פטמה של ילד בן 10....ועדיין אני שמתי לב למה שציינת.

אני איתך... אם קר יש לי חזה שנראה טוב ומתוח פצצות עם פטמה שטוחה לגמרי.

אם חם(אחרי מקלחת חמה)העור לא מתוח והפטמה פחות שטוחה.
והעור עצמו פחות לא מתוח.
שחם גם לי הגוף נראה יותר נוזלי וזה לא בראש...

• פותח/ת השרשור
אני איתך... אם קר יש לי חזה שנראה טוב ומתוח פצצות עם פטמה שטוחה לגמרי.

אם חם(אחרי מקלחת חמה)העור לא מתוח והפטמה פחות שטוחה.
והעור עצמו פחות לא מתוח.
שחם גם לי הגוף נראה יותר נוזלי וזה לא בראש...

צחוקים או רציני? אם זה בקטע של להסתלבט בפועל זה באמת מה שיש אצלי ככה שזה לא ישנה אם תגידו כן לא שחור לבן זה ככה אצלי אחרי מקלחת חמה פטמה שמאלית יותר מנופחת אני מחכה לסוף החיטוב לשלול עניין של שומן ולתבוע את המנתח שהשאיר את הרקמה של השד

צחוקים או רציני? אם זה בקטע של להסתלבט בפועל זה באמת מה שיש אצלי ככה שזה לא ישנה אם תגידו כן לא שחור לבן זה ככה אצלי אחרי מקלחת חמה פטמה שמאלית יותר מנופחת אני מחכה לסוף החיטוב לשלול עניין של שומן ולתבוע את המנתח שהשאיר את הרקמה של השד

אחינו,נושא הגוף רגיש מאוד אצל כל אחד שמתאמן.
הכי רציני.
יש ימים שהחזה שלי נראה פצצה ויש ימים שלא יכל לשים חולצה צמודה לבנה.

יכל לשלוח לך תמונה לפרטי אם תרצה אני ממש לא צוחק.
וזה לא רק אצלי או אצלך ככה זה אצל עוד חברים במכון איתי.
ושוב 100% רציני בלי ציניות אני לא צוחק.
אם זה מפריע לך פשוט תלך למנתח ותבקש חוות דעת.

• פותח/ת השרשור
אלא אם יש חוזה,והוא הבטיח לך 100% תוצאות. אתה תפסיד המון כסף בלנסות לתבוע אותו

אתה לא יודע את כל הסיפור אבל בקצרה

ניגשתי בגיל 20 לניתוח גניקומסטיה טען שיש קצת בצד ימין וגם זה ממש קצת (למרות שהתלוננתי בשני הצדדים) סיים ניתוח ראשון אחרי 3 חודשים שכביכול האיזור אמור יותר להתייצב וחזרתי להתאמן ראיתי שהפטמה השמאלית עדיין רפויה וגדולה ובולטת (שוב מדבר רק על הפטמה שומן בחזה אף פעם לא הפריע לי נטו בגוש שיש בפטמה) בהתחלה אמר אין גוש אחרי חודש אמר כן יכול להיות שיש אז מבחינתי זה רשלנות בתור מנתח שלא העריך את המצב כמו שצריך ועברתי איתו ניתוח שני רק בצד שמאל בגלל שהוא לא הוציא בכלל את הרקמה כי הוא חשב שהיא לא קיימת וזה רק שומן בקיצור הסתיים ניתוח שני עבר 3 חודשים קודם כל הוא יצר לי שקע בצד של החזה שאני מניח כי הוא הוציא יןתר מדי רקמה מהצד והאבסורד שהפטמה נהייתה טיפה יותר קטנה מלפני הניתוח אבל היא עדיין גדולה ובולטת ובחולצות רואים את הבליטה ככה שהוא לא ביצע את הניתוח הזה בכלל כמו שצריך כי אם לפחות היה רק שקע וזה "המחיר" לשלם בשביל להוציא את הרקמה כמו שצריך ואת הכל הייתי אומר בסדר אבל יוצא מצב שגם יש שקע וגם נשאר בלוטה קטנה בפטמה שזה אומר שאהיה צריך לעבור ניתוח שלישי אני בטוח שיש פה רשלנות באיזשהו מהמצב שתיארתי...

אין מה לעשות,אף אחד לא הבטיח לך תוצאות
ואם תנסה לתבוע משהו אתה תצא בלי כלום

• פותח/ת השרשור
אין מה לעשות,אף אחד לא הבטיח לך תוצאות
ואם תנסה לתבוע משהו אתה תצא בלי כלום

לא קראת את הכל חוץ מבקצרה?

מבחינתך זה תקין?

בחורה תלך לניתוח הגדלת חזה תתעורר מהניתוח תגלה שרק בצד ימין שמו לה שתל בצד שמאל לא שמו לה כלום כי הרופא העריך שלא צריך בגלל הסימטריה שצד שמאל שלה היה יותר גדול מצד ימין... שלא לדבר על להזכיר ללכת לניתוח שלישי בשביל לקבל תוצאה שעושים בניתוח ראשון מה ביקשתי כולה להוציא רקמה קטנה בתקופה שלנו משגרים חלליות לירח אז להוציא רקמה מחזה כמו שצריך?

קראתי ודיברתי איתך כבר בפוסט הקודם שפתחת לפני חודשיים
הנקודה היא שהוא לא הבטיח לך שום דבר.
ואם הוא הבטיח לך משהו זה למזער את הגינו או להקטין..
הוא אמר לך במילים שלו שיהיה היעלמות מוחלטת ?
לפני כל ניתוח אתה חותם על טופס שלא תוכל לתבוע את הצוות או המקום על סיבוכים אפשריים או על תוצאות לא מושלמות.

העילה היחידה שיש לך לתבוע זה רשלנות רפואית וזה לא המקרה אצלך

כן וכן (על הקטע שכשקר זה נראה יותר טוב)

אבל אין מה להתעסק בזה, כולה פטמה...

אני אוהב דווקא שהיא בולטת החוצה מהחולצה, זה נראה טוב ומושך. קיבלתי מאנשים פידבק טוב על זה (הערות פה ושם)
זה קשור גם הרבה לתזונה והורמונים. אני זוכר שהייתה לי תקופה שהפטמה הייתה נראת כמו של דוגמן בגלל שינויים תזונתיים כאלה או אחרים ואז שחזרתי לאכול רגיל זה חזר לעצמו. לצערי לא ממש שמתי את הקו על מה גרם לזה אבל זה קשור בין היתר לחלב אם אני לא טועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית