הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקיני פאט

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
מה הסיכויים שאם אני כרגע קצת סקיני פאט, ואעשה מסה נקייה יתחילו לראות שרירי בטן/שרירים בכללי? או שזה יקרה רק שאחטב אחרי המסה?
שהייתי מלאה היו לי שרירי בטן ממש בולטים ועכשיו זה נעלם לגמרי149eg:

כנראה כי רוב המשקל שירדת היה פירוק של שרירים.
תעשי מסה ואז חיטוב.
אני גם צריכה לחשב מסלול מחדש כי שמתי לב שעם השרירים נוספו להם גם כמה איזורי שומן חחח כנראה חגגתי טו מאצ' בפורים/סופש באילת....
אבל נתעסק בזה אחרי פסח חחחחחחח

אם תעלי מסת שריר בצורה נקיה (פלוס קלורי לא עצום) את לא תצטרכי לחכות לחיטוב שיראו את הבטן. זה יקרה אוטומטי כי מסת השריר עולה והשומן נשאר אותו דבר, אז אחוז השומן בעצם יורד.
גם מנסיוני, סקיני פאט זה בדרך כלל עור עודף, ומסה ממלא את העור הרופס והבעיה נעלמת במסה, ולא בחיטוב.
אז אל תדאגי מהמסה, זה רק יקדם את המטרות שלך.

תלוי מה את מגדירה סקיני פאט, אבל רוב הסיכויים שפשוט אין הרבה מסת שריר מלכתחילה ושם הבעיה העיקרית

• פותח/ת השרשור
תלוי מה את מגדירה סקיני פאט, אבל רוב הסיכויים שפשוט אין הרבה מסת שריר מלכתחילה ושם הבעיה העיקרית
אני לא חושבת שזה עור עודף.
נניח כן רואים לי את הצלעות אבל יש כרס קטנה, טיפה צדדים. יריכיים ידיים וכו שמרגישים ״נוזליים״

זה גם עניין של מבנה מסויים..אי אפשר שהחלוקת שומן בגוף תהיה מושלמת,והבודדים שזה כן מושלם אצלם הולכים לדגמן.

נניח אצלי,החזה שלי תמיד עם צורה "טובה",לא משנה מה האחוז שומן שלי,אבל הצדדים בבטן נשארים גם כשהריבועים בולטים..אין מה לעשות,זה חלק מהמשחק
נניח כן רואים לי את הצלעות אבל יש כרס קטנה, טיפה צדדים. יריכיים ידיים וכו שמרגישים ״נוזליים״

• פותח/ת השרשור
זה גם עניין של מבנה מסויים..אי אפשר שהחלוקת שומן בגוף תהיה מושלמת,והבודדים שזה כן מושלם אצלם הולכים לדגמן.

נניח אצלי,החזה שלי תמיד עם צורה "טובה",לא משנה מה האחוז שומן שלי,אבל הצדדים בבטן נשארים גם כשהריבועים בולטים..אין מה לעשות,זה חלק מהמשחק
אצלי תמיד היו צדדים אבל עכשיו פחות מין הסתם
אבל נניח רווח ברגליים בחיים לא היה לי. ועכשיו יש
אז רוב הסיכויים מעט מסת שריר
ממש מקווה שזה זה

אבל נניח רווח ברגליים בחיים לא היה לי.

רווח ברגליים זה לא אינדיקציה. זה תוצאה של אגן ירכיים רחב וזווית של עצמות הירך.
לצורך העניין, יש אנשים רזים שאין להם "רווח" ברגליים. ויש אנשים במשקל רגיל שכן ישלהם.
בגדול, כל עניין הרווח הזה, זה סיפורים שנערות מספרות לעצמן כי הן חושבות שזה יפה כי זה מראה כמה את רזה.
לרוב הרווח הנל במגזיני האופנה הוא כתוצאה של פוטושופ או זווית צילום. רווח טבעי ברגליים, עם רגליים צמודות, מעיד בדרך כלל על תת משקל, (בדרך כלל. אלא אם כן האגן שלך ממש רחב) או על עצמות גמישות ונפולות שמתעקמות לצדדים. (מחלת הרככת)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית