הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נמאס לי כבר מתקיעות בחיטוב

gift1234

משתמש מתחיל
133
9
נק' מוניטין:
39
133
9
אני בן 19
1.70
85 קילו
לא ייתכן שאני עושה חיטוב ונתקע אחרי שבוע אחרי שהורדתי נוזלים די זה לא ייתכן..
אני כבר שלושה ימים ברצף נשקל ורואה 85.1 בלי שינוי !

אני מעל 20 אחוז שומן בוודאות ובמצבי צריך להוריד שומן כמו מים , מה יהיה אז במצבי אחוז שומן נמוכים יותר ?

אני אפרט ואגיד שכרגע אני לא מתאמן (אל תגידו לי שיש קשר לזה כי מה שמשנה זה הגרעון ) ואני בטוח שאני אוכל נכון (אני כל יום אוכל ומוודא במחשבון קלוריות ערכים )
אני שוקל כבר להוריד מהתפריט פירות ולקצץ בפחמימות למרות שאני כולה על 140 גרם ביום !
הייתי אוכל 1800 קלוריות ביום ועכשיו הורדתי ל1700 ואני מתכנן להתחיל אימונים משבוע הבא בגלל לימודים (פסיכומטרי)

ממה זה יכול להיות ? באמת שאני מנסה הכל , תפריט קבוע לפעמים למקרה שאני טועה בערכים , מקפיץ את צריכת החלבון , תמיד מתישהו יש לי תקיעות במשקל

פעם ירדתי במשקל בגיל 14 וצברתי אפילו מסה מבלי להישקל ולדעת כמה קלוריות אני מכניס ועכשיו שאני יודע מה אני עושה אני נתקע..

הרמת ייאוש היא להתחיל תפריט של חלי ממן שהיה של אבא שלי שתלוי על המקרר.. (שמאמינה שצריך לאכול כל 3 שעות ולגרען ביום 800 קלוריות)

האם עוד טרול?
TrollHunter.jpg

זה צריך להיות התפקיד שלך

• פותח/ת השרשור
אתה מבין שחיטוב זה תהליך ארוך נכון?
3 ימים זה לא מדד לכלום.
תשקל כל יום ראשון בבוקר אחרי שירותים ותמדוד ככה.

אני לא יודע אם לקחת אותך ברצינות כבר
סתם צחקתי , תודה על העזרה כנראה שאפסיק שקילות יומיות

כן פשוט מחרפן אותי הקטע שאני יורד כל יום 200 גרם ואז יכול להישאר אותו משקל 4 ימים ברציפות ..
אני משבוע הבא אתחיל שוב את האימוני כוח בשילוב אירובי , כנראה בלי אירובי הגוף שלי לא יגיב הרבה בגלל גנטיקה לא הכי משובחת..

לא יודע מה זה Mep אבל אני מחשב במחשבון קלוריות הכי טוב בארץ food dictionary
אפליקציה ואתר, myfitnesspal .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית