הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נמאס לי כבר מתקיעות בחיטוב

gift1234

משתמש מתחיל
133
9
נק' מוניטין:
39
133
9
אני בן 19
1.70
85 קילו
לא ייתכן שאני עושה חיטוב ונתקע אחרי שבוע אחרי שהורדתי נוזלים די זה לא ייתכן..
אני כבר שלושה ימים ברצף נשקל ורואה 85.1 בלי שינוי !

אני מעל 20 אחוז שומן בוודאות ובמצבי צריך להוריד שומן כמו מים , מה יהיה אז במצבי אחוז שומן נמוכים יותר ?

אני אפרט ואגיד שכרגע אני לא מתאמן (אל תגידו לי שיש קשר לזה כי מה שמשנה זה הגרעון ) ואני בטוח שאני אוכל נכון (אני כל יום אוכל ומוודא במחשבון קלוריות ערכים )
אני שוקל כבר להוריד מהתפריט פירות ולקצץ בפחמימות למרות שאני כולה על 140 גרם ביום !
הייתי אוכל 1800 קלוריות ביום ועכשיו הורדתי ל1700 ואני מתכנן להתחיל אימונים משבוע הבא בגלל לימודים (פסיכומטרי)

ממה זה יכול להיות ? באמת שאני מנסה הכל , תפריט קבוע לפעמים למקרה שאני טועה בערכים , מקפיץ את צריכת החלבון , תמיד מתישהו יש לי תקיעות במשקל

פעם ירדתי במשקל בגיל 14 וצברתי אפילו מסה מבלי להישקל ולדעת כמה קלוריות אני מכניס ועכשיו שאני יודע מה אני עושה אני נתקע..

הרמת ייאוש היא להתחיל תפריט של חלי ממן שהיה של אבא שלי שתלוי על המקרר.. (שמאמינה שצריך לאכול כל 3 שעות ולגרען ביום 800 קלוריות)

• פותח/ת השרשור
או שהספירת קלוריות שלך לא נכונה(זה המצב בהרבה מקרים)
או שהגרעון לא מספיק וצריך להכניס אימונים

זה לא נכון
מעל 20 אחוז שומן עם 15 קילו עודף בערך אני אמור להוריד שומן בכל מצב של גרעון אז לא הגיוני לי שעל 1800 - 1700 אני בתקיעות , מה יהיה שארצה לרדת לאחוז שומן נמוך יותר ??

אני בטוח שאני סופר הכל טוב (חוץ מתפוח לדוגמא שאני משער שהגודל שלו בינוני אז הוא שוקל 170 גרם בערך )

מה הסיכויי שייתכן שאני צריך לעשות אולי ניקוי רעלים להתחיל לקחת ויטמינים או ללכת לייעוץ ? אני ממש מרגיש שנעלמה לי היכולת לשרוף שומן

בכמ אני אנסה להתחיל לאכול על תפריט קבוע

מעל 20 אחוז שומן עם 15 קילו עודף בערך אני אמור להוריד שומן בכל מצב של גרעון
נכון,אבל זה לא משהו קל בטירוף שאפשר להגיד "כמו מים". זה עדיין מצריך עבודה מסויימת.

מה הסיכויי שייתכן שאני צריך לעשות אולי ניקוי רעלים
זה שווה ערך ללשלם לרב 1000 שקל בשביל ברכה.
הגוף שלך מנקה את עצמו מצויין ואין לך שום רעלים בפנים.
זה אחת התרמיות הגדולות בעולם ה"ניקוי רעלים"

אני ממש מרגיש שנעלמה לי היכולת לשרוף שומן
אין דבר כזה.
גרעון קלורי = שווה ירידה במשקל.
אין שום נוסחה אחרת.
אם אתה באמת בטוח שאתה עושה הכל נכון,לדעתי יש מקום לבצע בדיקות דם ולבדוק t3,t4 ואינסולין

--עריכה--
לא שמתי לב שאתה פחות משבוע בחיטוב..(חשבתי שאתה כבר שבועות תקוע)
אין בעיה עם ההורמונים. זה פשוט תהליך שלוקח זמן,אין תוצאות בשבוע.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נכון,אבל זה לא משהו קל בטירוף שאפשר להגיד "כמו מים". זה עדיין מצריך עבודה מסויימת.

זה שווה ערך ללשלם לרב 1000 שקל בשביל ברכה.
הגוף שלך מנקה את עצמו מצויין ואין לך שום רעלים בפנים.
זה אחת התרמיות הגדולות בעולם ה"ניקוי רעלים"

אין דבר כזה.
גרעון קלורי = שווה ירידה במשקל.
אין שום נוסחה אחרת.
אם אתה באמת בטוח שאתה עושה הכל נכון,לדעתי יש מקום לבצע בדיקות דם ולבדוק t3,t4 ואינסולין

@kotzer , אני מתאר לעצמי שאתה תגיד שהבעיה היא לא בהורמונים,אז תתן גם את דעתך בנושא
אני שבוע הבא אלך לעשות בדיקות דם ..
לבקש לבדוק t3 t4 ואינסולין ? או שבכל בדיקת דם בודקים את. זה ?

תשמע אני כרגע נהנה מהתפריט שלי (אוכל פירות כמו תפוחים שילבתי השבוע גם קצת אבטיח ) ואוכל לחם קל או מלא בשילוב חלבון ושומן מכל הסוגים , ולא באלי עכשיו להתחיל דל פחמימה (למרות שאני חולה על התחושה של לקום בבוקר בלי נוזלים)
גם עכשיו אני אוכל 150 גרם פחמימה ולא מרגיש כזה מנופח

פשוט לפני תקופה מסוימת הייתי עובד לפי תפריט קבוע שכלל כל יום שתי קופסאות טונה , המון שמן זית וקצת לחם , והייתה לי ירידה איתו של 200 גרם כל יום (1800 קלוריות) .. הפסקתי אותו כי לא אהבתי אותו והטעם של הטונה כבר מאס עליי , וגם כי בשלב מסויים הייתה תקיעה (שהשתחררה אחרי העמסה , וחזרה שוב..)

, ולא באלי עכשיו להתחיל דל פחמימה
אין לדל פחמימה שום יתרון כלפי דיאטות אחרות

רק הריקון מנוזלים אולי(שזה לא באמת משהו שאפשר לקרוא לו ירידה במשקל)
אני שבוע הבא אלך לעשות בדיקות דם ..
לבקש לבדוק t3 t4 ואינסולין ?
תסביר לרופא את המצב שאתה לא מצליח לרדת במשקל ואתה עושה הכל נכון ואתה רוצה לבדוק אם הכל בסדר עם בלוטת התריס והאינסולין
(כנראה שזה לא הבעיה..אבל תנסה אין מה להפסיד)

נערך לאחרונה:
תשמע אני לא מתיימר להיות מבין גדול, אבל כמה דברים -
אם אתה מצפה שתוך 3 ימים תרד באחוז שומן אז לא.
כל דבר שווה בחיים לוקח זמן, אם אתה תרד ממש מהר במשקל כנראה שאתה גם תעלה ממש מהר, לא עושים דיאטה קיצונית ואחרי שירדת למה שרצית מתחילים לתקוע אוכל זה מתכון לאסון. (לא אומר שזה מה שאתה עושה רק מציין נקודה).
עכשיו זה שאתה שלושה ימים על אותו משקל הכל בסדר, שים לב לתפריט שלך ולחריגות שלו, כמה דוגמאות:
חלב בקפה, פירות (חלקם יחסית עתירי קלוריות), סופשים לפעמים אתה מרשה לעצמך יותר.
תאכל מה שבא לך לפי התפריט, אין דבר שאסור, רק תזכור לחשב את זה בערכים של התפריט ובטווח של הקלוריות, פחמימה חלבונים ושומן שאתה צריך.
עוד דבר על הדרך, אני עשיתי חיטוב לפני חודש ומשהו סיימתי איתו, היה שבוע אחד שהממוצע שלו אני בכלל עליתי 100 גרם משבוע שעבר למרות שהקפדתי ממש על תפריט בלי חריגות בכלל.
תשים לב לתפריט שלך, תשלב אימונים, שים לב לרמת הפעילות הכללית שלך ביום יום שיכולה להשפיע על המאזן הקלורי.
ושיהיה המון בהצלחה בחיטוב ✌️

תרשום במשך 3 ימים כל מה שאתה אוכל, רצוי אחרי שקילה של האוכל.
באמת שקל לטעות בחישובים

אה..לא שמתי לב שמדובר רק בכמה ימים.. חשבתי שאתה תקוע כבר שבועות.
אין מה לבדוק אינסולין ובלוטת התריס..זה לא הבעיה.

אני בן 19
1.70
85 קילו

אני מעל 20 אחוז שומן בוודאות ובמצבי צריך להוריד שומן כמו מים , מה יהיה אז במצבי אחוז שומן נמוכים יותר ?

אני אפרט ואגיד שכרגע אני לא מתאמן (אל תגידו לי שיש קשר לזה כי מה שמשנה זה הגרעון ) ואני בטוח שאני אוכל נכון (אני כל יום אוכל ומוודא במחשבון קלוריות ערכים )
אני שוקל כבר להוריד מהתפריט פירות ולקצץ בפחמימות למרות שאני כולה על 140 גרם ביום !
הייתי אוכל 1800 קלוריות ביום ועכשיו הורדתי ל1700 ואני מתכנן להתחיל אימונים משבוע הבא בגלל לימודים (פסיכומטרי)

ממה זה יכול להיות ? באמת שאני מנסה הכל , תפריט קבוע לפעמים למקרה שאני טועה בערכים , מקפיץ את צריכת החלבון , תמיד מתישהו יש לי תקיעות במשקל

פעם ירדתי במשקל בגיל 14 וצברתי אפילו מסה מבלי להישקל ולדעת כמה קלוריות אני מכניס ועכשיו שאני יודע מה אני עושה אני נתקע..

הרמת ייאוש היא להתחיל תפריט של חלי ממן שהיה של אבא שלי שתלוי על המקרר.. (שמאמינה שצריך לאכול כל 3 שעות ולגרען ביום 800 קלוריות)

מה אתה מסתלבט? אתה כאילו שבוע בחיטוב וכבר מתלונן לא הבנתי?

• פותח/ת השרשור
תשמע אני לא מתיימר להיות מבין גדול, אבל כמה דברים -
אם אתה מצפה שתוך 3 ימים תרד באחוז שומן אז לא.
כל דבר שווה בחיים לוקח זמן, אם אתה תרד ממש מהר במשקל כנראה שאתה גם תעלה ממש מהר, לא עושים דיאטה קיצונית ואחרי שירדת למה שרצית מתחילים לתקוע אוכל זה מתכון לאסון. (לא אומר שזה מה שאתה עושה רק מציין נקודה).
עכשיו זה שאתה שלושה ימים על אותו משקל הכל בסדר, שים לב לתפריט שלך ולחריגות שלו, כמה דוגמאות:
חלב בקפה, פירות (חלקם יחסית עתירי קלוריות), סופשים לפעמים אתה מרשה לעצמך יותר.
תאכל מה שבא לך לפי התפריט, אין דבר שאסור, רק תזכור לחשב את זה בערכים של התפריט ובטווח של הקלוריות, פחמימה חלבונים ושומן שאתה צריך.
עוד דבר על הדרך, אני עשיתי חיטוב לפני חודש ומשהו סיימתי איתו, היה שבוע אחד שהממוצע שלו אני בכלל עליתי 100 גרם משבוע שעבר למרות שהקפדתי ממש על תפריט בלי חריגות בכלל.
תשים לב לתפריט שלך, תשלב אימונים, שים לב לרמת הפעילות הכללית שלך ביום יום שיכולה להשפיע על המאזן הקלורי.
ושיהיה המון בהצלחה בחיטוב ✌️
תודה רבה, שילבתי היום גם אבטיח ככה בשביל הנשמה , ובאמת שאני שוקל הכל ולא אוכל מאכלים מסובכים כמו עוגות שקשה לחשב אותם
תרשום במשך 3 ימים כל מה שאתה אוכל, רצוי אחרי שקילה של האוכל.
באמת שקל לטעות בחישובים
תראה אני עם תזכיר בטלפון שרשום שמה כל מה שאני אוכל בכרמים
לחם קל 90 גרם
קוטג חבילה
אבטיח 600 גרם (כן אני ממש שוקל)
מה אתה מסתלבט? אתה כאילו שבוע בחיטוב וכבר מתלונן לא הבנתי?
גם בעבר הייתי עושה חיטובים והייתי נתקע בשלב מסוים על אותו משקל , ממש לא רוצה שזה יחזור על עצמו שוב.. אני משהו כמו שלושה שבועות בחיטוב כרגע ללא אימונים ובלי תפריט קבוע
כמה זמן אתה בחיטוב כבר?
איזה פעילות גופנית אתה עושה?
שלושה שבועות כרגע ללא פעילות גופנית (ייתכן שזו הבעיה אני מתחיל משבוע הבא בגלל לימודים)
אה..לא שמתי לב שמדובר רק בכמה ימים.. חשבתי שאתה תקוע כבר שבועות.
אין מה לבדוק אינסולין ובלוטת התריס..זה לא הבעיה.
תראה בכל מקרה בעבר גם קרו לי תקיעות מוזרות ולכן אני כבר בטראומות
אפילו בסייקל קלן היה תקופה של שלושה ימים בלי ירידה

אפילו בסייקל קלן היה תקופה של שלושה ימים בלי ירידה
מה בדיוק ציפית שקלן יתן לך ?
ואז מה אם לא ירדת 3 ימים?
תפסיק לחפש פתרונות מהירים,זה לא עובד
לא יורדים כל יום במשקל. זה לא משנה עם קלן או עם חומרים חזקים יותר

תמשיך בתהליך אבל אתה חייב להוסיף פעילות גופנית.
בלי פעילות גופנית דברים יזוזו הרבה יותר לאט , תשלב אימוני כוח ואימוני אירובי ותראה שתחזור לרדת במשקל.
אין פתרונות קסם!! כמו שזה לא עלה בחודש אחד זה לא ירד בחודש אחד.. אני משוכנע שגם חלי ממן הייתה אומרת את זה.
ולגבי קלן ושאר תוספים אתה ממש לא שם... מקסימום כמוסות קפאין..

אני בן 19
1.70
85 קילו

כנראה אין גרעון קלורי, ממליץ לעקוב ב MFP

• פותח/ת השרשור
מה בדיוק ציפית שקלן יתן לך ?
ואז מה אם לא ירדת 3 ימים?
תפסיק לחפש פתרונות מהירים,זה לא עובד
לא יורדים כל יום במשקל. זה לא משנה עם קלן או עם חומרים חזקים יותר

תמשיך בתהליך אבל אתה חייב להוסיף פעילות גופנית.
בלי פעילות גופנית דברים יזוזו הרבה יותר לאט , תשלב אימוני כוח ואימוני אירובי ותראה שתחזור לרדת במשקל.
אין פתרונות קסם!! כמו שזה לא עלה בחודש אחד זה לא ירד בחודש אחד.. אני משוכנע שגם חלי ממן הייתה אומרת את זה.
ולגבי קלן ושאר תוספים אתה ממש לא שם... מקסימום כמוסות קפאין..
כן פשוט מחרפן אותי הקטע שאני יורד כל יום 200 גרם ואז יכול להישאר אותו משקל 4 ימים ברציפות ..
אני משבוע הבא אתחיל שוב את האימוני כוח בשילוב אירובי , כנראה בלי אירובי הגוף שלי לא יגיב הרבה בגלל גנטיקה לא הכי משובחת..
כנראה אין גרעון קלורי, ממליץ לעקוב ב MFP
לא יודע מה זה Mep אבל אני מחשב במחשבון קלוריות הכי טוב בארץ food dictionary

אתה מבין שחיטוב זה תהליך ארוך נכון?
3 ימים זה לא מדד לכלום.
תשקל כל יום ראשון בבוקר אחרי שירותים ותמדוד ככה.

אני לא יודע אם לקחת אותך ברצינות כבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית