הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל חיטוב

אלי 2411

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
יש מישהוא שעשה בסייקל חיטוב עם טי3
T3 thyroid או t4
אני יודע שטי3 הוא החומר הפעיל ואני מנסה אותו עם הטסט סייקל ביחד לשריפת שומן וחיטוב אני הולך לקחת כדור אחד 20mg ביום , זה אמור לעלות את רמת המטבוליזם בגוף ,

20mg ביום , זה אמור לעלות את רמת המטבוליזם בגוף
20מג ביום יהרוג אותך.
מומלץ לעבוד במק"ג עם טי3 ולא במ"ג.

בהנחה שהתכוונת ל20 מק"ג.. מיותר לגמרי. זה בערך מה שבלוטת התריס מייצרת לבד כל יום , ככה שאתה נשאר בדיוק על אותו מצב ומשתק את הייצור הטבעי מבלוטת התריס.

תעבוד עם 50-100 מק"ג לפי התופעות לוואי.
כמה טסט אתה לוקח? כי 100מק"ג יפרק לך הרבה חלבונים אם הטסט לא גבוה

• פותח/ת השרשור
20מג ביום יהרוג אותך.
מומלץ לעבוד במק"ג עם טי3 ולא במ"ג.

בהנחה שהתכוונת ל20 מק"ג.. מיותר לגמרי. זה בערך מה שבלוטת התריס מייצרת לבד כל יום , ככה שאתה נשאר בדיוק על אותו מצב ומשתק את הייצור הטבעי מבלוטת התריס.

תעבוד עם 50-100 מק"ג לפי התופעות לוואי.
כמה טסט אתה לוקח? כי 100מק"ג יפרק לך הרבה חלבונים אם הטסט לא גבוה

• פותח/ת השרשור
אתה צודק במיליון אחוז 20מק"ג בעצם זה מה שכתוב על כול טבליה , אני חושב ש20מק"ג מספיק לטי3 ביום הראשון שהתחלתי זה נתן לי אנרגיה מטורפת והרגשתי חם כול היום באימון הייתי מזיע הרבה והרגשתי מצויין אבל טי4 מצד שני הייתי לוקח 50מק"ג ואז 100מק"ג עד שהגעתי ל200 כדי לראות תוצאות והבנתי שטי3 הוא פי 5 יותר חזק מטי4 כמו שרשום בספר , טסט אני לוקח 500מג בשבע יותר מזה הרבה תופעות לוואי

טי 4 אל תיגע.. הוא פשוט מומר בגוף לטי 3 ביחס של 1:4 בערך..
תעבוד רק עם טי 3 ולא יותר מ100מק"ג.

זה נתן לי אנרגיה מטורפת והרגשתי חם
פסיכולוגי לחלוטין. אלא אם יש לך בעיה כלשהי בתיאוריד(בלוטת התריס) 20 מק"ג זה הייצור היומי הממוצע

אוי אני יצא "כבאי שמחות" אבל לא סובל לא קלן לא טי 3 מפחיד ביותר t4 בזבוז כסף,לt3 יש ריבאונד לכן ביציאה מי סייקל עם טי3 או שתמשוך את הטסט עוד שבוע עד שבועיים או שתעשה גשר קטנצ'יק עם טסט, כמובן וחובה בדיקות דם לאחר סייקל טי 3 ליראות שהכל חזר למקומו למדוד לחצי דם ולא להיבהל מי פימפומים בלב (נפוץ בשימוש בקלן,טי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית