הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם בטיארטי

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
20190416_151029.jpg
אני בטיארטי איך הבדיקות?

נערך לאחרונה:
לי לדוגמא וויני עושה רע , זה אינדיוידואלי לכל אחד , בכללי כדורים מעמיסים על הכבד הכדור הכי חסר תופעות לוואי שניסיתי הוא אנאבר שלדעתי נותן תוצאות מצויינות , במידה ואני משתמש בכדורים יש לי תמיד טודקה בצד ,שוב זה אינדיוידואלי לגמרי כל עניין החומרים לדעתי , לגבי טרן אם תחליט לקחת אותו קח מינון נמוך טרן קצר בלבד שבמידה ויהיה לך תופעות לוואי תוכל להפסיק לאלתר , אני אישית היה לי קשה עם החומר הזה חזק מדיי אבל תוצאות מטורפות , שהייתי בן 25 הזרקתי טרן חצי שנה 😃 ועוד שח סיירוקס הזבל הזה היה לי גושים בישבן כל הזמן ובכל זאת המשכתי הדילר אז אמר שזה תקין מן הסתם לא הבנתי יותר מדיי הייתי ילד טיפש, מיותר לציין שמאז צברתי המון ידע , טרן מעלה מסה איכותית נקייה ונותן המוןןן כוח , חומר פצצה מבחינת תוצאות קשה מאוד מבחינת תופעות לוואי היום אני לא יכול לספוג אותו אבל ממליץ עליו ללא צל של ספק .
כע אני מעדיף גם להתחיל מי קצר ומינון נמוך "לטעום את החומר" הבנתי שמספיק 50 מג כל יום אחר יתן תוצאות טובות וזה מספיק כדי לקבל את הפירות מהחומר הזה, האמת הNpp מאוד אהבתי הוא נותן כח ממש טוב התאששות טובה ומסה (מעט מיימית)
אבל עם חומרים מי נגזרת nor 19 זה התעסקות, אגיד לך מעבר אני מסוגל גם לעשות רק טסט ואולי קצת טורינבול/דיאנבול

• פותח/ת השרשור
כע אני מעדיף גם להתחיל מי קצר ומינון נמוך "לטעום את החומר" הבנתי שמספיק 50 מג כל יום אחר יתן תוצאות טובות וזה מספיק כדי לקבל את הפירות מהחומר הזה, האמת הNpp מאוד אהבתי הוא נותן כח ממש טוב התאששות טובה ומסה (מעט מיימית)
אבל עם חומרים מי נגזרת nor 19 זה התעסקות, אגיד לך מעבר אני מסוגל גם לעשות רק טסט ואולי קצת טורינבול/דיאנבול
אני תמיד מתסף במסטרון חומר להיט לדעתי מאזן את הנוזלים , לי אישית העלים גי'נו שהיה לי יחד עם ירידה באחוז שומן חומר מעולה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית