הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאטה דלת פחמימות עם אירובי עצים

• פותח/ת השרשור Yoav
  • פורסם בתאריך

Yoav

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
79
24
0
קראתי הרבה על הסגולות של דיאטה מאוד דלה בפחמימות באנאבוליות ועלייה במסת שריר לעומת שומן.
שאלתי היא האם דיאטה כזאת תהיה טובה גם עם אימוני ריצה עצימים יחסית, שבמילא מקשים על התקדמות במשקלים באימוני הכח. האם דיאטה כזאת יכולה רק לפגוע בהתקדמות שלי במסה ובכוח?

תלוי בבן אדם, אתה יכול לנסות. תדע רק שיש כמה שבועות של הסתגלות לדיאטה דלה בפחמימות ואין לשפוט את התוצאות ישר, תן לזה לפחות חודש עם העמסות וכל מה שצריך.

כן..אני אישית חי על 50 ג' פחמימה כבר כמה שנים טובות עם העמסות כמובן ויציאות לנייטרלי ואני מבצע אירובי עצים ללא שום בעיה.

3 פעמים בשבוע אני מבצע אירובי סטייל חצי טריאתלון- 1 ק"מ שחייה + 6 ק"מ ריצה + 10 ק"מ אופניים.

כן..אני אישית חי על 50 ג' פחמימה כבר כמה שנים טובות עם העמסות כמובן ויציאות לנייטרלי ואני מבצע אירובי עצים ללא שום בעיה.

3 פעמים בשבוע אני מבצע אירובי סטייל חצי טריאתלון- 1 ק"מ שחייה + 6 ק"מ ריצה + 10 ק"מ אופניים.

פששש יהפ מאוד - אני רק כ4 חודש אפילו עדיין לא. אבל זה די סבבה כבר מאמין שהתרגלתי ופחמימה כבר גם לא הכי דחוף לי.

רציתי לשאול האם הערכים של בבדיקות דם בדיאטת הזא נתנו ערכים גבוהים עבור הקריאטינין והUREA?

• פותח/ת השרשור
אני כבר כמעט שבוע דל מאוד בפחמימה.
היום הייתי בחדכ פעם ראשונה אחרי שכבר עשיתי אימון כוח אחד על משקל גוף ו2 ריצות בשבוע הזה.
בכל מקרה זה היה חדר כושר בצבא והיה מפוצץ אז הלכתי ישר לבנץ'. לפי ההעלאות בss הייתי צריך לעשות 67.5 לחמישיות אחרי אימון קודם של 67.5 רביעייה ואז 2 סטים של 65.
למרות זאת סגרתי רק 2 חזרות של 67.5 והדרדרתי כך שבקושי סגרתי חמישייה של 60. דווקא הסתדרתי עם התפריט ולא התחשק לי פחמימה במיוחד. כנראה פשוט זה לא מתאים לי במשטר אימונים הנוכחי שלי.. או שאולי אני שופט מוקדם מדי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית