הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה דלת פחמימה - יעבוד?

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
כרגע 7 שבועות לתוך מסה אחרי חודש נייטרלי וחצי שנה חיטוב כמעט בלי פחמימה בכלל...

ואני חייב להגיד שאני מרגיש חרא חח אני לא ממש מתחזק בחדכ למרות שהמשקל שלי עולה בקצב המצוכנן ואני פיזית רואה שאני גדל... בחלק מהתרגילים אני אפילו נחלש... בעיקרה הרגליים שלי בזמן האחרון
חודש ראשון התחלתי ב+200, עכשיו העלאתי בעוד 200 כי המשקל די נתקע + התחלתי להיחלש בחדכ...

מאז שהכנסתי עוד פחמימה (מהמעבר לנייטרלי) פיתחתי אינסומניה, בנוסף אני מפוצץ נוזלים כרגע ברמה שאני מרגיש שזה מפריע לגוף שלי לתפקד באופן תקין והפנים שלי כל כך נפוחות שאני לא מזהה את עצמי. (אני חושב שאני רגיש לזה), צרבות ועייפות ותפקוד גרוע בחדכ

אני מרגיש שעל קיטו ובמאזן שלילי גבוהה היה לי פי 10 יותר אנרגיה + בשיא החיטוב שלי הייתי חזק יותר ממה שאני כרגע! ובאופן אירוני למרות שהיו לי קרייבינגס הייתי יותר שבע ופחות חושב על אוכל כל היום. (מרגיש שהפחמימה מקפיצה לי את הסוכר למעלה למטה בלי סוף)

לכן אני חושב לנסות להוריד המון פחמימה ולנסות לעלות במסה על קיטו או דל פחמימה
באינטרנט אני רואה גישה בעיקר שלילית לעניין אבל אני רוצה לשמוע מכם מה דעתכם ולמה והאם יש בכל זאת אפשרות שזה יעבוד...כי אני מתחיל לחשוד שהפחמימה זה באמת למה אני רק נחלש ונחלש בחדכ...

כרגע אני אוכל 2080 קלוריות, 150 גרם חלבון מלא, 40 גרם שומן, כל השאר פחמימה. (מ.ג ממוצע מהשבוע האחרון 56.3) (אני 1.63), את המסה התחלתי 55.3kg... (שואף לבערך 1% עליה במשקל גוף בחודש)

אוכל רק נקי בלי ג'נק בכלל...
בעיקר קוטג, חזה עוף, תפוח אדמה, ביצים, לחם, פופקורן טבעי, שיבולת שועל

כרגע 7 שבועות לתוך מסה אחרי חודש נייטרלי וחצי שנה חיטוב כמעט בלי פחמימה בכלל...

ואני חייב להגיד שאני מרגיש חרא חח אני לא ממש מתחזק בחדכ למרות שהמשקל שלי עולה בקצב המצוכנן ואני פיזית רואה שאני גדל... בחלק מהתרגילים אני אפילו נחלש... בעיקרה הרגליים שלי בזמן האחרון
חודש ראשון התחלתי ב+200, עכשיו העלאתי בעוד 200 כי המשקל די נתקע + התחלתי להיחלש בחדכ...

מאז שהכנסתי עוד פחמימה (מהמעבר לנייטרלי) פיתחתי אינסומניה, בנוסף אני מפוצץ נוזלים כרגע ברמה שאני מרגיש שזה מפריע לגוף שלי לתפקד באופן תקין והפנים שלי כל כך נפוחות שאני לא מזהה את עצמי. (אני חושב שאני רגיש לזה), צרבות ועייפות ותפקוד גרוע בחדכ

אני מרגיש שעל קיטו ובמאזן שלילי גבוהה היה לי פי 10 יותר אנרגיה + בשיא החיטוב שלי הייתי חזק יותר ממה שאני כרגע! ובאופן אירוני למרות שהיו לי קרייבינגס הייתי יותר שבע ופחות חושב על אוכל כל היום. (מרגיש שהפחמימה מקפיצה לי את הסוכר למעלה למטה בלי סוף)

לכן אני חושב לנסות להוריד המון פחמימה ולנסות לעלות במסה על קיטו או דל פחמימה
באינטרנט אני רואה גישה בעיקר שלילית לעניין אבל אני רוצה לשמוע מכם מה דעתכם ולמה והאם יש בכל זאת אפשרות שזה יעבוד...כי אני מתחיל לחשוד שהפחמימה זה באמת למה אני רק נחלש ונחלש בחדכ...

כרגע אני אוכל 2080 קלוריות, 150 גרם חלבון מלא, 40 גרם שומן, כל השאר פחמימה. (מ.ג ממוצע מהשבוע האחרון 56.3) (אני 1.63), את המסה התחלתי 55.3kg... (שואף לבערך 1% עליה במשקל גוף בחודש)

אוכל רק נקי בלי ג'נק בכלל...
בעיקר קוטג, חזה עוף, תפוח אדמה, ביצים, לחם, פופקורן טבעי, שיבולת שועל
סביר שלא ישנה יותר מידי וזה כבר ענייני נוחות.
אין מקסימום של שומן / פחמימה ככה שתוכל לשחק עם היחסים ככל שתרצה.

נסה להעלות את השומן ולהגיע לגרם פחמימה של פי 2-3 ממשקל הגוף שלך ותראה אם אתה מרגיש יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
סביר שלא ישנה יותר מידי וזה כבר ענייני נוחות.
אין מקסימום של שומן / פחמימה ככה שתוכל לשחק עם היחסים ככל שתרצה.

נסה להעלות את השומן ולהגיע לגרם פחמימה של פי 2-3 ממשקל הגוף שלך ותראה אם אתה מרגיש יותר טוב.
תודה על המענה!
מה שניסיתי כרגע זה התחלתי לחשוב שאולי דווקא זה שהחלבון שלי כל כך גבוהה , כי פשוט השארתי אותו כמו שהוא היה בחיטוב (יוצא מעל 2.6 לקילו משקל גוף) מוריד את הכמות פחמימה שאני צורך לרמה שפשוט לא מספקת לי מספיק אנרגיה להתאושש... בעיקר כשעבדתי תקופה בנפח מאוד מאוד גבוהה + חרא שינה בגלל אינסומניה... בקיטו זה הלך טוב כי הייתי בקטוזיס כל הזמן אבל עכשיו אני לא בקטוזיס ואולי לא מספק מספיק פחמימה בשביל לייצר מספיק אנרגיה...

אז ביומיים האחרונים הורדתי את החלבון לאיזור ה-110 , שזה עדיין בערך x1.9 ואת כל השאר השלמתי מפחמימה ואני מרגיש כרגע לפחות הרבה יותר טוב... מנטאלית , היה לי אימון טוב היום בחדכ (מן הסתם לא ציפיתי לשינוי מטורף בכוח אבל הרגשתי לא עייף , לא כבד ועם מטוביציה וערנות + תפקדתי בסדר) והרעב שלי יותר נשלט. עדיין יש לי קרייבינגס לאוכל אבל לא באותה עצימות. גם מרגיש הרבה פחות נפוח אבל זה אולי כי אני מתרגל לאקסטרה 200 קלוריות שהוספתי

עריכה: אני חושב שזה עובד חח 3 ימים טחרי שהורדתי כמות חלבון ןהעלאתי פחמימה...
עשיתי האק סקוואט היום עם משקל שנכשלתי בו ב6 חזרות באימון הקודם. הגעתי ל6 והיה קל, המשכתי ל22 חזרות ורק שם הגעתי לכשל... ובנוסף כל ה5 סטים של הפרס שלי עלו בחזרה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית