הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

MK677 פרופסור צבי לרון

• פותח/ת השרשור DAN11
  • פורסם בתאריך

DAN11

משתמש מתחיל
35
4
נק' מוניטין:
4
35
4
למי שלא מכיר:
צבי לרון - חיפוש ב-Google

הלכתי להתיעצות פרטית על החומר עם הפרופסור(1200 שקל לפגישה). הוא מכיר אותו והתפלא שעדיין מיצרים אותו, הוא אמר שהחומר עצמו לא אפקטיבי מאחר שמגיע לקיבה ושם זה נהרס ונגמר.
ובגלל זה הם הומצאה תרופה אחרת דרך לקיחה מהאף.

הפרופסור "קצת" לא בקיא במחקר על החומר. אם הוא חושב שמייצרים אותו אני לא חושב שהוא מבין על איזה חומר מדובר. החומר לעולם לא אושר ע"י ה-FDA או כל משרד בריאות בעולם. זו תרופה נסיינוית ב בשבלב II שנתקעה כרגע שם. החומר נספג מעולה וזה מה שמבדיל אותו מהגרסאות הקודמות שלו. הזמינות הביולוגית של MK677 היא לערך 60%. גרסאות קודמות של MK כמו GHRP-6 הן עם זמינות ביולוגית פחותה של 10-20%.

קח תשלח לו באימייל שלא יהיה כל כך בטוח בעצמו:
The Safety and Efficacy of Growth Hormone Secretagogues. - PubMed - NCBI

איך נקראת תרופה אחרת שלוקחים דרך האף מה השם שלה? 🥷
אמממ..... אם הייתי לוקח 1200 ש"ח לפגישה גם אני הייתי לוקח "תרופות" דרך האף...
🙄🙄
קוק פרסי
שהחומר עצמו לא אפקטיבי מאחר שמגיע לקיבה ושם זה נהרס ונגמר.

אם כל הכבוד הרב לפרופסור,אין לרופאים ידע בתחום האפור הזה של התרופות שלנו.
לא חסר פה אנשים בפורום,שאנדוקרינולוג בעצמו אמר להם "אני לא מבין בזה אני לא יודע".

זה לא משהו שלומדים בביה"ס לרפואה ולא בהתמחות באנדו.

נערך לאחרונה:
למה שיקבל חזרה? הוא שילם 1200 ש"ח על יעוץ - וקיבל אותו, אמנם יצא כבש אבל זה מה יש.
ייעוץ שמבוסס על מה ? אני ישמח עם יש לו הוכחות והסברים ש MK677 זה בלוף אחד גדול אם זה מה שהוא טוען. ואני רוצה לדעת על איזה תרופה דרך האף הוא דיבר.

אני חושב שהוא התבלבל ודיבר על משהו אחר לגמרי..
Mk דווקא נמצא הכי יעיל מבחינת ספיגה כרגע

Mk יעיל מבחינת ספיגה מניסיון יש תוצאות אבל לא להיט , לא ממליץ עליו בגלל תיאבון מוגבר וירידות באינסולין מטורפות , אתה פשוט אןכל כל מה שזס מה שכן יש פאמפ חזק איתו באימון מעבר לכך שום דבר מיוחד שוב בשילוב עם טסט מצויין ויעיל , אני אישית חושב שעדיף דיבול יעשנ עבודה טובה יותר.

• פותח/ת השרשור
הפרופסור "קצת" לא בקיא במחקר על החומר. אם הוא חושב שמייצרים אותו אני לא חושב שהוא מבין על איזה חומר מדובר. החומר לעולם לא אושר ע"י ה-FDA או כל משרד בריאות בעולם. זו תרופה נסיינוית ב בשבלב II שנתקעה כרגע שם. החומר נספג מעולה וזה מה שמבדיל אותו מהגרסאות הקודמות שלו. הזמינות הביולוגית של MK677 היא לערך 60%. גרסאות קודמות של MK כמו GHRP-6 הן עם זמינות ביולוגית פחותה של 10-20%.

קח תשלח לו באימייל שלא יהיה כל כך בטוח בעצמו:
The Safety and Efficacy of Growth Hormone Secretagogues. - PubMed - NCBI

לא בטוח שיש לו מייל, הפרופסור בן 92 ואפילו לא עובד עם מחשב במשרד-רק קלסר עם דף ועט:lol:

לא הבנתי, שילמת 1200 ש"ח כדי להתייעץ איתו על MK? או שזה היה על הדרך?

זה היה יעוץ על הדרך כי הבאתי את החומר איתי, בכללי בדיקה לגבי גובה

לא בטוח שיש לו מייל, הפרופסור בן 92 ואפילו לא עובד עם מחשב במשרד-רק קלסר עם דף ועט:lol:

אוי אני שומע המון בחדר כושר על חבר'ס שרוצים לגבוה עוד. אז הם משיגים HGH אמצע סייקל HGH מוסיפים משום מה טסט כנירא הציפיות והמטרות משתנות או שזה רק היה כיסוי ?

לגבי הגובה. אני בן 21 קניתי מולטי ויטמין יש לי גם mk אבל לא משתמש בו. בקיצור התחלתי שבועיים לעשות אימונים לגביה לפני שבועיים וחצי התחלתי גבהתי איזה 2-4 ס''מ ואני ממשיך. חבר של אבא שלי היה בן 20 נסע לסיביר לעבוד עשה גם אימונים לגבוהה ותפס 30 ס''מ היה 155 נהייה 185 בגיל 22

לגבי הגובה. אני בן 21 קניתי מולטי ויטמין יש לי גם mk אבל לא משתמש בו. בקיצור התחלתי שבועיים לעשות אימונים לגביה לפני שבועיים וחצי התחלתי גבהתי איזה 2-4 ס''מ ואני ממשיך. חבר של אבא שלי היה בן 20 נסע לסיביר לעבוד עשה גם אימונים לגבוהה ותפס 30 ס''מ היה 155 נהייה 185 בגיל 22
מזה אימונים לגובהה???
אם אני 1.71 ובן 21 יש עוד לגבוהה או לשאוב עוד כמה ס''מ???? 🤯

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית