הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורמון גדילה אנסומון

Jony1982

משתמש מתחיל
238
77
נק' מוניטין:
551
238
77
חג שמח לכולם,התחלתי הורמון גדילה לפני שבועיים 5iu ביום מפוצל בוקר ואחרי אימון הורמון של אנקביו מקורי אנסומון מגיע עם קוד ובודקים באתר.
שאלתי היא כמה זמן כדאי להריץ אותו,האם ניתן להזריק ישירות לשריר כתפיים וכו,ולא רק לשומן הבטני.
אני משלב איתו טסט פרופ של אילמה וטרן חלומי של אלפא פארמה.
תודה רבה

• פותח/ת השרשור
Hilma biocare?, אם כן תן חוות דעת עליהם,אני אשמח
ניסיתי הכל מהכל הם ואלפא פארמה הכי טובים שיצא לי להכיר.
לא עניתם לי חברה תוך כמה זמן האנסומון מתחיל לתת בראש

Humatrope וgenotrope יותר מוכרים,אז לא יודע לגבי האנסומון.. למרות שבתכלס זה אמור להיות אותו דבר בדיוק, אני פשוט לא מכיר את החברה שמייצרת אותו..
באופן כללי hgh תקין זה סייקל של 4-6 חודשים ומעלה
לא תראה כלום בחודש,חודשיים הראשונים. אחרי חודשיים שלוש כנראה תתחיל לחוות קצת ירידה באחוז שומן ומראה כללי טוב יותר ביחד עם הרגשה כללית טובה ושינה טובה.
מבחינת מסה וכוח הטסט וטרן יתנו לך יותר,לא כולם מקבלים ערך מוסף גדול מדי מhgh.

קצת מקנא בך,סייקל של טרן וhgh..פשוט אי אפשר להשמין,לא משנה כמה תנסה

נערך לאחרונה:
לגבי HILMA
עובד כמו שצריך 100 יחידות מגיע מוכן לשימוש חייב שהיה בקירור, לא כל כך מוכר בארץ גם ברוסיה לא כל כך מוכר אבל חוות דעת של פורמים מי חול מראים תגובות לא רעות עליו עדין מעדיף אלפא פארמה או באלקן

קבצים מצורפים

• 20190207_175717.jpg
    20190207_175717.jpg
    KB 69.7 · צפיות: 139
  • 20190207_175632.jpg
    20190207_175632.jpg
    KB 59.7 · צפיות: 130
לגבי HILMA
עובד כמו שצריך 100 יחידות מגיע מוכן לשימוש חייב שהיה בקירור, לא כל כך מוכר בארץ גם ברוסיה לא כל כך מוכר אבל חוות דעת של פורמים מי חול מראים תגובות לא רעות עליו עדין מעדיף אלפא פארמה או באלקן
וואי נראה טוב!
אפשר לחשוב שזה רפואי לפי האריזה המושקעת

וואי נראה טוב!
לצערנו בתחום הזה 90 אחוז מהמוצרים ניראים טוב השאלה מה התמורה שלהם כמה תופעות לוואי הם מעוררים ועד כמה החומרים סטרילים ומאיזה חומר גלם יצקו תשיט הזה,לכן אני לא ממהר להמר על יופי כמו דראגון פארמה חבר נפל על פארטיה זבל של הזבל טסט לא פעיל בשיט אנדרדוסט בקטע של רק שמן דחפו שם,הנונדרלון והסופרדרול רק עבדו, בקיצור יותר נזק מי תועלת קרה בסייקל,וכשמזייפים טסט זה מתכון לבעיות בסייקל,מקווה המסטרון שיש לי הוא יצא מי פארטיה טובה אחרת אכלתי אותה

מדראגון לא קיבלתי כזאת חבילה יפה..
מוצרים פשוטים ורגילים כמו רוב החברות
כע הם מגעים ויאלים רגילים,אני בדיוק מדבר על הויאלים והחפיסות של הכדורים הכל מושקע ונירא טוב,אלפא פארמה,הילמה,באלקן נחשב לרפואי במדינות מסויומת אולי בגלל זה, זה מגיע "רישמי" גם פארמהקום מגיע "רישמי"

• פותח/ת השרשור
חברה התבלבלתם
האונסמון הורמון גדילה מאנקביו עובד פצצה
האילמה מושלם
הסייקל התחיל לתת בראש חומרים קצרים
טרן של אלפא פארמה מפחידדדד
חומרים אששששששששש 20190415_152553.jpg 20190404_164430.jpg

חברה התבלבלתם
האונסמון הורמון גדילה מאנקביו עובד פצצה
האילמה מושלם
הסייקל התחיל לתת בראש חומרים קצרים
טרן של אלפא פארמה מפחידדדד
חומרים אשששששששששצפה בקובץ המצורף 48172 צפה בקובץ המצורף 48173
גמלך יש קצת כתמים על הפקק הברזל של הוויאל של אלפא פארמה חחח חשבתי רק אצלי.,כמה שמתה מי כל חומר במזרק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית