הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבטחת אוניות אחרי צבא

תודה רבה על המידע, ממש עזר לי,.
יש לי רק שאלה, דרך איך הוא הגיע לעבודה? דרך חברה ישראלית שקישרה אותו לחברה? כי לפי מה שאני רואה זה לא ישראלים.
ואיך הוא הסתדר מבחינת הצוות והשפה? היו שם עוד ישראלים שעבדו שכמעט לא היו?
חברת האוניות זה MSC. טעיתי בשם.

הוא הגיעה דרך חברה שמגייסת שלם, תחפש בגוגל מנו-איתור גיוס והכוונה. הם יושבים בהרצליה.

הבנתי שכל המאבטחים שם הם ישראלים. בכללי יש לו אנגלית טובה, ושם היא השתפרה עוד יותר שזה גם יתרון. השכר שהוא זוכר למאבטחים היה כ 1900 דולר. אבל זה היה נטו. היו משלמים ישירות ואין שום מס כי זה לא חברה ישראלית ואתה לא עובד בישראל.

לגבי מה שרשמו חברים משפחה. חבר עשה את זה בערך בגיל 25-26. הוא בדיוק נפרד מחברה לאחר מספר שנים. והרגיש שזה צעד טוב בשבילו.
שוב הוא אומר שזה חוויה מטורפת והיה עושה אותה שוב בלי לחשוב פעמיים.

לגבי שכר שאנשים פה רושמים בסוף משלמים מיסים, יש הוצאות מחייה. כמובן אם אתה גר עם ההורים אין לך את זה אבל באונייה יש קצת להשתחרר מההורים.

לגבי אופי עבודה במקומות כמו מעברי גבול וכו', שמעתי שזה עבודה קשה. פה כמו שהוא תיאר את זה זה פשוט בית זונות.

אישית הייתי נוסע בעצמי אם הייתי עכשיו אחרי צבא. פרט לזה החבר מאוד מרוצה וניסיתי לתאר כמה שיותר את מה שסיפר לי בשיחה 😃

מפה זה החלטה שלך. לדעתי שווה להוסיף שזה גם תלוי מאוד בבן אדם. עד כמה תתחבר לכל זה ועד כמה תתחבר לאנשים שם.

אח שלי עבד בזה, היתרונות הן כפי שכתבת, אך זה מאוד תלוי בספינה בה תשובץ ובמנהל שלך - זה יכול להיות ההבדל בין עבודה כיפית לאחרי צבא לבין זאת שתגרום לך להכין טבלת ייאוש עד לסוף ההתחייבות שלך כלפי המעסיק.
אם תשאל אותי (והרבה אחרים), עדיף שתתרכז בקידום ההשכלה הגבוהה שלך.
תואר במה עשית?

מתמטיקה ומדעי המחשב. למה זה רלוונטי?

מתמטיקה ומדעי המחשב. למה זה רלוונטי?
היי אח, והצלחת להתבסס מאז? זה רלוונטי אלי כי אני בדיוק לקראת שחרור ואני מתלבט על מדעי המחשב או הנדסת תוכנה, גם אשמח לשמוע איזה בנפיט התואר במתמטיקה נתן לך... ואיך הצלחת לשלב

כן, הצלחתי להשתלב במעגל העבודה הרלוונטי.

השאלה שלך ראויה לשרשור נפרד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית