חברת האוניות זה MSC. טעיתי בשם.תודה רבה על המידע, ממש עזר לי,.
יש לי רק שאלה, דרך איך הוא הגיע לעבודה? דרך חברה ישראלית שקישרה אותו לחברה? כי לפי מה שאני רואה זה לא ישראלים.
ואיך הוא הסתדר מבחינת הצוות והשפה? היו שם עוד ישראלים שעבדו שכמעט לא היו?
הוא הגיעה דרך חברה שמגייסת שלם, תחפש בגוגל מנו-איתור גיוס והכוונה. הם יושבים בהרצליה.
הבנתי שכל המאבטחים שם הם ישראלים. בכללי יש לו אנגלית טובה, ושם היא השתפרה עוד יותר שזה גם יתרון. השכר שהוא זוכר למאבטחים היה כ 1900 דולר. אבל זה היה נטו. היו משלמים ישירות ואין שום מס כי זה לא חברה ישראלית ואתה לא עובד בישראל.
לגבי מה שרשמו חברים משפחה. חבר עשה את זה בערך בגיל 25-26. הוא בדיוק נפרד מחברה לאחר מספר שנים. והרגיש שזה צעד טוב בשבילו.
שוב הוא אומר שזה חוויה מטורפת והיה עושה אותה שוב בלי לחשוב פעמיים.
לגבי שכר שאנשים פה רושמים בסוף משלמים מיסים, יש הוצאות מחייה. כמובן אם אתה גר עם ההורים אין לך את זה אבל באונייה יש קצת להשתחרר מההורים.
לגבי אופי עבודה במקומות כמו מעברי גבול וכו', שמעתי שזה עבודה קשה. פה כמו שהוא תיאר את זה זה פשוט בית זונות.
אישית הייתי נוסע בעצמי אם הייתי עכשיו אחרי צבא. פרט לזה החבר מאוד מרוצה וניסיתי לתאר כמה שיותר את מה שסיפר לי בשיחה 😃
מפה זה החלטה שלך. לדעתי שווה להוסיף שזה גם תלוי מאוד בבן אדם. עד כמה תתחבר לכל זה ועד כמה תתחבר לאנשים שם.