הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שחזור רצועה צולבת

לירון צוקר

משתמש מתחיל
61
5
נק' מוניטין:
5
61
5
מישהו פה עשה שחזור רצועה צולבת בברך ויכול להגיד לי מתי הוא יכל להתחיל לרוץ אחרי הניתוח ? עברתי את הניתוח לפני 3 שבועות וכרגע אני בשיקום אני שאלתי את הפיזיותרפיסט והוא אמר שבסביבות ה3 4 חודשים אבל אם יש פה מישהו שעבר את זה ויכול לתת לי מידע קצת איך הוא הרגיש בזמן הזה ומתי הוא התחיל לרוץ אני אשמח .. תודה לעונים

ההחלמה תלויה בצורה רבה בשיטת הניתוח, בפיזיוטרפיה לאחר מכן, בשיקום עצמו ובהחלמה. עדיף לנוח עד להחלמה מלאה מאשר לחזור לפני הזמן לפעילות ולסכן את תוצאות הניתוח.

מישהו פה עשה שחזור רצועה צולבת בברך ויכול להגיד לי מתי הוא יכל להתחיל לרוץ אחרי הניתוח ? עברתי את הניתוח לפני 3 שבועות וכרגע אני בשיקום אני שאלתי את הפיזיותרפיסט והוא אמר שבסביבות ה3 4 חודשים אבל אם יש פה מישהו שעבר את זה ויכול לתת לי מידע קצת איך הוא הרגיש בזמן הזה ומתי הוא התחיל לרוץ אני אשמח .. תודה לעונים

עשיתי בסוף 2015.
שחזור צולבת מגיד הפיקה (בד"כ עושים מהאמסטרינג)
הייתי עם קביים קצת פחות מחודש ורצתי אחרי חודשיים וחצי 3 ק"מ
תעשה המון המון פיזיותרפיה, זה כואב אבל אם לא תעשה כמו שצריך זה רק יקשה בהחלמה
לדעתי רק אחרי שנה וקצת הרגשתי נוח עם הברך, לפני זה הייתה לי מין תחושה מוזרה שהרגל לא שלי... המון בהצלחה בשיקום!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית