הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה|חומוס

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
כמה חומוס אתם ממליצים לאכות ביום בתקופת מאסה? נגיד יש ת'קופא הכי גדולה (1 ק''ג של צבר) כמה לאכול משם?

• פותח/ת השרשור
את כל הקילו אם אתה רוצה אין המצלצות איך שזה מסתדר לך בערכים ובארוחות.
יש לי שאלה קטנה. אוליי היא לא מתאימה לכאן אבל אין לי כוח ליפתוח עוד אשכול.

אני עכשיו עושה מאסה מלוכלת... בעצם מה שאני בא להגיד שאני מנסה לעשות בגלל שאין לי הרבה מצרכים בבית אבל אני טורף כל מה שיש, ועליתי מתחילת המאסה מ83 קילו ל90 (שזה היה לפני שבועיים עוד לא נישקלתי אבל לא נראה לי שהשתנתי, בהתחלה עולים מהר ואז קשה) אני עושה מאסה חודשיים+ נראלי, הקיצר המטרה שלי היא להגיע ל100 קילו (אני גובה 1.81) ואז לחטב, כמה קלוריות בתאכלס עליי לאכול? חלק אמרו לי 2800-3000, חלק אמרו לי 4000... אני רוצה לעלות כמה שיותר מהר, אבל מהר... אוליי אפילו להגיע ל105 אבל תוך חודשיים... יש מצב? כמה קלוריות אני צריך לאכול בשביל להגיע למצב כזה?

איך אתם אוכלים את החומוס הזה,אכלתי חומוס של סלטי יד המלך אחד הטעימים,אמא שלי עובדת שם אז הוא מביאה בזול.

אני עכשיו עושה מאסה מלוכלת... בעצם מה שאני בא להגיד שאני מנסה לעשות בגלל שאין לי הרבה מצרכים בבית אבל אני טורף כל מה שיש, ועליתי מתחילת המאסה מ83 קילו ל90 (שזה היה לפני שבועיים עוד לא נישקלתי אבל לא נראה לי שהשתנתי, בהתחלה עולים מהר ואז קשה) אני עושה מאסה חודשיים+ נראלי, הקיצר המטרה שלי היא להגיע ל100 קילו (אני גובה 1.81) ואז לחטב, כמה קלוריות בתאכלס עליי לאכול? חלק אמרו לי 2800-3000, חלק אמרו לי 4000... אני רוצה לעלות כמה שיותר מהר, אבל מהר... אוליי אפילו להגיע ל105 אבל תוך חודשיים... יש מצב? כמה קלוריות אני צריך לאכול בשביל להגיע למצב כזה?
להגיע ליעד שהצוות זה אחלה מטרה אבל יש הרבה דברים בדרך למטרה.
שמע הסוד זה ככול שרוצים לעלות זה להוסיף אוכל זה הכל נניח אתה תקוע במשקל ומשקלי עבודה
פשוט מאוד להוסיף אוכל זה הכל בדרך ככל מתחילים מ3000 ק'ל זה נקודת הזינוק ומשם עולים בהדרגה אם צריך יש כאלה שגם מגיעים ל4500. אם 2800 אתה לא תזוז(מניסיון:secret:)
אם אתה רוצה לעלות עוד שוט תוסיף אוכל

אתה עולה מהר מדי( במידה והוספת 7 קילו בחודשיים), תיהיה לך עליה גדולה מאוד בשומן גם אם אתה לא מרגיש את זה בינתיים.(אני יוצא מנקודת הנחה שאתה לא עושה SS)

מנת חומוס אופטימלית נעה על חצי קילו, יחד עם ביצה ופול וכול
תוסיף עוד שתי פיתות, לדעתי זאת מנה נורמאלית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית