עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי שאלה קטנה. אוליי היא לא מתאימה לכאן אבל אין לי כוח ליפתוח עוד אשכול.את כל הקילו אם אתה רוצה אין המצלצות איך שזה מסתדר לך בערכים ובארוחות.
להגיע ליעד שהצוות זה אחלה מטרה אבל יש הרבה דברים בדרך למטרה.יש לי שאלה קטנה. אוליי היא לא מתאימה לכאן אבל אין לי כוח ליפתוח עוד אשכול.
אני עכשיו עושה מאסה מלוכלת... בעצם מה שאני בא להגיד שאני מנסה לעשות בגלל שאין לי הרבה מצרכים בבית אבל אני טורף כל מה שיש, ועליתי מתחילת המאסה מ83 קילו ל90 (שזה היה לפני שבועיים עוד לא נישקלתי אבל לא נראה לי שהשתנתי, בהתחלה עולים מהר ואז קשה) אני עושה מאסה חודשיים+ נראלי, הקיצר המטרה שלי היא להגיע ל100 קילו (אני גובה 1.81) ואז לחטב, כמה קלוריות בתאכלס עליי לאכול? חלק אמרו לי 2800-3000, חלק אמרו לי 4000... אני רוצה לעלות כמה שיותר מהר, אבל מהר... אוליי אפילו להגיע ל105 אבל תוך חודשיים... יש מצב? כמה קלוריות אני צריך לאכול בשביל להגיע למצב כזה?
אתה עולה מהר מדי( במידה והוספת 7 קילו בחודשיים), תיהיה לך עליה גדולה מאוד בשומן גם אם אתה לא מרגיש את זה בינתיים.(אני יוצא מנקודת הנחה שאתה לא עושה SS)יש לי שאלה קטנה. אוליי היא לא מתאימה לכאן אבל אין לי כוח ליפתוח עוד אשכול.
אני עכשיו עושה מאסה מלוכלת... בעצם מה שאני בא להגיד שאני מנסה לעשות בגלל שאין לי הרבה מצרכים בבית אבל אני טורף כל מה שיש, ועליתי מתחילת המאסה מ83 קילו ל90 (שזה היה לפני שבועיים עוד לא נישקלתי אבל לא נראה לי שהשתנתי, בהתחלה עולים מהר ואז קשה) אני עושה מאסה חודשיים+ נראלי, הקיצר המטרה שלי היא להגיע ל100 קילו (אני גובה 1.81) ואז לחטב, כמה קלוריות בתאכלס עליי לאכול? חלק אמרו לי 2800-3000, חלק אמרו לי 4000... אני רוצה לעלות כמה שיותר מהר, אבל מהר... אוליי אפילו להגיע ל105 אבל תוך חודשיים... יש מצב? כמה קלוריות אני צריך לאכול בשביל להגיע למצב כזה?