הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנדרול של ורטקס

• פותח/ת השרשור eh0231
  • פורסם בתאריך

eh0231

משתמש מתחיל
195
44
נק' מוניטין:
59
195
44
קניתי אנדרול של ורטקס (מקורי ועם קוד מבחור מקושר מאוד).
למישהו יש ניסיון עם האוראלים שלהם? או אפילו עם האנדרול שלהם בפרט? סתם מסקרן אותי לדעת מחוויות שלכם (עדיין לא מתחיל סייקל).

קניתי אנדרול של ורטקס (מקורי ועם קוד מבחור מקושר מאוד).
למישהו יש ניסיון עם האוראלים שלהם? או אפילו עם האנדרול שלהם בפרט? סתם מסקרן אותי לדעת מחוויות שלכם (עדיין לא מתחיל סייקל).
עושה את העבודה מצוין. תציין גם באיזה סייקל אתה הולך לשלב אותו מינונים של כל דבר וכו.

• פותח/ת השרשור
עושה את העבודה מצוין. תציין גם באיזה סייקל אתה הולך לשלב אותו מינונים של כל דבר וכו.
די בסיסי, 500 מ״ג טסט (חושב להעלות את זה קצת אבל לא בטוח בגלל שאנדרול גם ככה די ארומטי).
אנדרול חשבתי בהתחלה לקחת 50 מ״ג ואם אני אגיב אליו טוב להעלות את המינון ל100. משך סייקל יהיה 10 שבועות כשבששת השבועות הראשונים יהיו עם אנדרול.
שווה להוסיף עוד חומר לפי דעתך?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא לא ולא.
Dht לא עובר ארומטיזציה לשום דבר

הייתי בכלל ממליץ לך לחגוג 21 לפני שאתה מזריק טסט,אז מן הסתם שטיפשי לחלוטין להשתמש ב3 חומרים שונים
לא סייקל ראשון שלי, אז מוזמן לא להטיף מוסר בבקשה. סה"כ שואל שאלות.
טעות בטרמינולוגיה, אבל אנדרול כן מעלה רמות אסטרוגן ויכול לגרום לתופעות לוואי כתוצאה מכך (מצטט את Tom):
אנדרול בהחלט לא עדיף על דיבול בהיבטים הקשורים בתופעות אסטרוגניות. אמנם אנדרול כנגזרת DHT אינו עובר ארומטיזציה אך הוא מסתבר שהוא מביא לפעילות אסטרוגנית בצורה עקיפה ע"י פעילות ברמת הרצפטור. מדובר בהשפעה אסטרוגנית שקשה מאוד למנוע אותה. גם עליית הנוזלים תחת שימוש באנדרול היא רבה ולרוב די דוחה.

נכון,וזה בעיה די מציקה בשימוש איתו כי לרוב ארימידקס וכו' לא ייעזרו הרבה בפתרון הבעיה מכיוון שהעלייה האסטרוגנית לא נובעת מקשר ישיר לקולטני ארומטאז.

לא סייקל ראשון שלי
זה לא משנה אם ראשון או רביעי,3 חומרים זה פשוט עומס מיותר.
טסט יתן לך את כל מה שאתה מחפש ואין שום צורך לעבוד עם יותר מדי דברים.
זה גם בזבוז כסף.
הסיבה היחידה להשתמש בכמה חומרים שונים היא- שמגיעים למינונים מאוד גבוהים בטסט,שכבר יוצרים תופעות לוואי לא נעימות,אז מפחיתים את הטסט ומוסיפים למשל ננדרולון.

500 מג טסט ו50-100 מג אנאדרול זה מספיק בשביל להגיע רחוק מאוד.

• פותח/ת השרשור
נכון,וזה בעיה די מציקה בשימוש איתו כי לרוב ארימידקס וכו' לא ייעזרו הרבה בפתרון הבעיה מכיוון שהעלייה האסטרוגנית לא נובעת מקשר ישיר לקולטני ארומטאז.

זה לא משנה אם ראשון או רביעי,3 חומרים זה פשוט עומס מיותר.
טסט יתן לך את כל מה שאתה מחפש ואין שום צורך לעבוד עם יותר מדי דברים.
זה גם בזבוז כסף.
הסיבה היחידה להשתמש בכמה חומרים שונים היא- שמגיעים למינונים מאוד גבוהים בטסט,שכבר יוצרים תופעות לוואי לא נעימות,אז מפחיתים את הטסט ומוסיפים למשל ננדרולון.

500 מג טסט ו50-100 מג אנאדרול זה מספיק בשביל להגיע רחוק מאוד.
תודה, טמוסקיפן 20 מ"ג במשך הסייקל עדיף לפי דעתך? אם ארימידקס לא כזה אפקטיבי עם אנדרול..

אני לא צופה שאנדרול יעשה בעיות גדולות מדי
ולא תוכל לדעת אם התופעות האסטרוגניות נובעות מטסט או מאנדרול.

עדיף שיהיה בהישג יד ארימידקס/ארומסין בשביל ה500 טסט.

אם תראה שיש התחלה של ג'ינו וארימידקס לא עוזר אז תשקול טמוקסיפן.

לא לשכוח,הבעיה העיקרית שלך במינונים האלה זה הטסט ככל הנראה. לא האנדרול.

כל אחד מגיב אחרת אבל אני ,באופן אישי חייב ארימידקס ב500 טסט לשבוע

• פותח/ת השרשור
אני לא צופה שאנדרול יעשה בעיות גדולות מדי
ולא תוכל לדעת אם התופעות האסטרוגניות נובעות מטסט או מאנדרול.

עדיף שיהיה בהישג יד ארימידקס/ארומסין בשביל ה500 טסט.

אם תראה שיש התחלה של ג'ינו וארימידקס לא עוזר אז תשקול טמוקסיפן.

לא לשכוח,הבעיה העיקרית שלך במינונים האלה זה הטסט ככל הנראה. לא האנדרול.

כל אחד מגיב אחרת אבל אני ,באופן אישי חייב ארימידקס ב500 טסט לשבוע
בעיקרון אני לא הכי רגיש לג׳ינו כשזה מגיע לחומרים (אירוני כי היה לי ג׳ינו מגיל ההתבגרות עד לפני שנה שעשיתי ניתוח להסרה).
תחילת סייקל קודם הרגשתי קצת עקצוצים בהתחלה אבל עם שימוש לא קבוע בארימידקס זה נעלם מהר והפסיק לגמרי. מעריך שאותו הדבר יקרה גם פה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית