הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

שמואל גלעד

משתמש מתחיל
95
10
נק' מוניטין:
10
95
10
שלום אני מעוניין להתחיל סייקל ראשון של טסט אנ
500 בשבוע למשך 10 שבועות, עם דיבול
ככה
estosterone enantate 500 mg/EW 1-10
Danabol 30 mg/ ED 1-3

ואחרי זה פיסיטי
משקל נוכחי: 75 קילו
גובה 1.80
מתאמן שנה וחצי
משקלי עבודה:
בנץ פרס: 105 ל5
סקוואט 150 ל5
דדליפט 160 ל5
רציתי לשאול איך הסייקל ואני קצת רגיש בפטמות אהאם ניתן לקחת נוגד אסטרוגן בסייקל הזה עוד לפני הרגשת עקצוץ?

במינון הזה לרוב לא מצריך בAI מאיפה לך לדעת עם אתה רגיש בפטמות?
בכל מקרה AI בכיס מה עם PCT האם הוא מתוכנן מי קצה לקצה. ממליץ לך לשלב פרגניל הוא יעזור בהתאוששות מהירה.מזכיר לך על דיבול לפני שתשלב אותו אין שום בעיה להתחיל סייקל ראשון טסט ודיבול זה סייקל קלאסי ''ופשוט'' (למרות שדיבול חומר מאוד רעיל לכבד ומשפיעה לרעה על מערכות אחרות בגוף באופן עקיף,ועל המערכת הקרדיו וסקולרית) תכיר את התופעות של הדיבול בגדול במינון של 30 מג אתה ''צריך להנות ממנו'' ולא צריך לצוץ שום דבר מוגזם אולי מעט צרבות לא קשורות באמצע היום לא משהו חמור במינון כזה ''כלל ברזל למדוד לחצי דם'' בגדול במינון כזה ל3 שבועות תפקודי הכבד בבדיקות דם לא יראו חריגה (תלוי בבראיות שלך ובבריאות הכבד שלך משתנה לאדם לאדם) למרות זאות להתווסף ב LIVER SUPPORT פלוס אומגה 3
LIVER SUPPORT ED 1-6
שוב פעם לגבי AI במינון הזה לא חושב שתצטרך אותם לכן חובה לעשות בדיקות דם (ממליץ פרטי יעלה כמה שיעלה) ועל פי הבדיקות דם להאתים את מינון הAI בהצלחה בסייקל
סייקל קלאסי אמור לעבור חלק אך תעבור על תופעות הלוואי ותלמד להתמודד מולם במקומך הייתי מפיל את הדיבול אבל עם אתה כל כך רוצה את הקיק תנסה טורינבול חומר יחסית קליל בלי המון תופעות לוואי אבל עם אתה סגור על דיבול בבקשה הבחירה היא שלך. בהצלחה חבר יקר תעדכן

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם על העזרה והדילר שמוכר לי מוכר לי את כל ה pct גם.
אני חושב שיש לי רגישות בגלל שבגיל 15 בערך היה לי קצת עיקצוצים שם וכאב מנגיעות
ואח אפשר איך החברה magnum phara

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית