הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי שמו לב לשרירים שלכם?

מצב
השרשור נעול
מענייו אם כולם ידווחו עליו אולי יקרה איזה נס

• פותח/ת השרשור
אני סיימתי להגיב לכם פה לכו חפשו

מחקתי עכשיו חצי דיון בגלל ויכוחים מפגרים, אני לא רוצה לראות יותר התקפות אישיות כאן לא משום סיבה

מחקתי עכשיו חצי דיון בגלל ויכוחים מפגרים, אני לא רוצה לראות יותר התקפות אישיות כאן לא משום סיבה

הוא פותח דיונים / שאלות ואז תוקף משתמשים, אז יצאו עליו חזרה כי זה פשוט גועלי. כל פעם מישהו ''חדש'' שלא מכיר אותו עונה לו בתמימות
והוא שואל אותו אם הוא מפגר / טרול וש''כולם פה ילדים בני 17'' אז לא אכפת לו.

הוא פותח דיונים / שאלות ואז תוקף משתמשים, אז יצאו עליו חזרה כי זה פשוט גועלי. כל פעם מישהו ''חדש'' שלא מכיר אותו עונה לו בתמימות
והוא שואל אותו אם הוא מפגר / טרול וש''כולם פה ילדים בני 17'' אז לא אכפת לו.
לא אכפת לי, תדאגו קודם להתנהגות שלכם ואז להתנהגות של אחרים

לא אכפת לי, תדאגו קודם להתנהגות שלכם ואז להתנהגות של אחרים

אני מוכר ונכנס אלי לקוח (מבקש עזרה) מנסה לעזור לו והוא אומר ''סתום, אתה לא מבין'' למרות שענית לו כרגיל. אני צריך לחנך את עצמי? באמת?
כי פורום נועד לייעץ / לדון ביחד לגבי הנושא של פותח הדיון, אם הוא קובע שאתה צריך לסתום את הפה גם אם אתה מתייחס לשאלה, בספק אם אתה אשם.

מצטער אם אני מתעסק בשטויות אבל אני חייב להבין למה התגובה שלי נמחקה? ממש לא תקפתי את פותח האשכול ולא הקנטתי אותו, סך הכול ניסיתי להסביר לו שלדעתי הוא מתעסק בדברים לא חשובים, שום דבר על רקע אישי.
מאחל לו שכל אחד ברחוב ישים לב לשרירים שלו אם זה חשוב לו.

אני מוכר ונכנס אלי לקוח (מבקש עזרה) מנסה לעזור לו והוא אומר ''סתום, אתה לא מבין'' למרות שענית לו כרגיל. אני צריך לחנך את עצמי? באמת?
כי פורום נועד לייעץ / לדון ביחד לגבי הנושא של פותח הדיון, אם הוא קובע שאתה צריך לסתום את הפה גם אם אתה מתייחס לשאלה, בספק אם אתה אשם.
אז אל תענו, תתעלמו. מפריע לכם, תדווחו והנושא ייפתר, אני מבטיח לכם

כדי שישימו לב כשאתה עם בגדים יש כמה דברים שעוזרים:
1. אחוז שומן גבוה יחסית + שריר (מנופח). קוביות וdetails לא רואים מתחת לבגדים.
2. בגדים קצרים וצמודים, בגדים יכולים לשנות פשוט המון. הייתה לי חולצה שהייתי נראה בה כמו ג'ון סינה וחולצה אחרת שאני נראה בה בלי שרירים
3. פאמפ. לעשות קצת מתח או שכיבות סמיכה ואתה נראה יותר גדול.

• פותח/ת השרשור
כדי שישימו לב כשאתה עם בגדים יש כמה דברים שעוזרים:
1. אחוז שומן גבוה יחסית + שריר (מנופח). קוביות וdetails לא רואים מתחת לבגדים.
2. בגדים קצרים וצמודים, בגדים יכולים לשנות פשוט המון. הייתה לי חולצה שהייתי נראה בה כמו ג'ון סינה וחולצה אחרת שאני נראה בה בלי שרירים
3. פאמפ. לעשות קצת מתח או שכיבות סמיכה ואתה נראה יותר גדול.

האמת שפחות מטרידה אותי המחשבה על השרירים שיהיו בולטים ושיראו אותם .. אבל כן מעניין אותי בגלל שאני כבר מתאמן שנה וחודשיים בערך מתי אני כבר יגיע לשלב הזה שכבר יגידו לי "תגיד התחלת להתאמן ? "

אבל הכול טוב בטח כשאני אהיה בשלב הזה זה כבר יהיה ברור גם לי .
פשוט עכשיו אני רואה שרירים רק כשאני בלי חולצה ...

תודה על התגובה

האמת שפחות מטרידה אותי המחשבה על השרירים שיהיו בולטים ושיראו אותם .. אבל כן מעניין אותי בגלל שאני כבר מתאמן שנה וחודשיים בערך מתי אני כבר יגיע לשלב הזה שכבר יגידו לי "תגיד התחלת להתאמן ? "

אבל הכול טוב בטח כשאני אהיה בשלב הזה זה כבר יהיה ברור גם לי .
פשוט עכשיו אני רואה שרירים רק כשאני בלי חולצה ...

תודה על התגובה
תלוי מאיזה מצב התחלת, אם היית מעט שמן קודם ייקח זמן עד שבאמת ישימו לב כי יש יותר מה שמסתיר, אם התחלת רזה, כמה במקרה שלי, תוך כמה חודשים כבר שמים לב, במיוחד אחרי שנה

• פותח/ת השרשור
תלוי מאיזה מצב התחלת, אם היית מעט שמן קודם ייקח זמן עד שבאמת ישימו לב כי יש יותר מה שמסתיר, אם התחלת רזה, כמה במקרה שלי, תוך כמה חודשים כבר שמים לב, במיוחד אחרי שנה

התחלתי רזה.. אבל יש לי עוד זמן שבאמת יראו שינוי כניראה מהבגדים אני בחיתולים מה שנקרא... 😃
יאללה תודה אחי ואפשר לנעול תאשכול הזה אם אפשר ...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית