עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי למה אתה מתכוון.וכמו שאמרתה אני לא אשקר לך לא תהיה פגיעה אז לא יהיה אחי נזק ?
תלוי למה אתה מתכוון.
סכנת חיים אין.
פגיעה פיזית/נפשית כלשהי אין.
כן יש תופעות לוואי במהלך הסייקל,כן יש ניוון של האשכים שצריך לטפל בזה ולהחזיר את ייצור הטסט הטבעי.
אתה עלול להיתקע במצב רע של חוסר חשק מיני מוחלט אם תגרור את הסייקל שנה רצוף ולא תטפל בעצמך כמו שצריך.
מעבר לזה,אם אתה מחפש סכנה בריאותית כלשהי,כנראה שקפאין ואקמול יהרגו אותך הרבה לפני סטרואידים.(כמובן שהכל עניין של מינון)
אה ואחי שמעתי גם שיש התקפי זעם שאני יכול להתפרע וכל זה זה חלק מהתופעות לוואי זה נכון ?תלוי למה אתה מתכוון.
סכנת חיים אין.
כן יש תופעות לוואי במהלך הסייקל,כן יש ניוון של האשכים שצריך לטפל בזה ולהחזיר את ייצור הטסט הטבעי.
אתה עלול להיתקע במצב רע של חוסר חשק מיני מוחלט אם תגרור את הסייקל שנה רצוף ולא תטפל בעצמך כמו שצריך.
מעבר לזה,אם אתה מחפש סכנה בריאותית כלשהי,כנראה שקפאין ואקמול יהרגו אותך הרבה לפני סטרואידים.(כמובן שהכל עניין של מינון)
אני יטפל בעצמי אחי ולא יגרור תסייקל יעשה כמו שצריך כמה שבועות שאומרים ובסוף הסייקל ינקה תכבד והכל מה שצריךתלוי למה אתה מתכוון.
סכנת חיים אין.
מה אתה חושב?שתהפוך לענק הירוק ותהפוך שולחנות?התקפי זעם שאני יכול להתפרע
אל תלך על עיוור בגלל שמישהו שאתה לא מכיר בפורום אמר לך. זה תרופות הורמונאליות.כמובן אני יקשיב לכל מה שתגיד מינונים
וכמו שאמרתה אני יכול להמליץ לך על חומרים אחי זה בסדרמה אתה חושב?שתהפוך לענק הירוק ותהפוך שולחנות?
טסט מעלה את הבטחון העצמי ומקצין קצת את הרגשות שלך.
אם אתה אחד שכל הזמן מחפש לריב,מן הסתם שעם בטחון עצמי גבוה יותר אתה אולי תתחיל קטטות סתם ככה
ואם אתה נעלב בקלות אז על טסט זה יהיה מורגש יותר.
מפה להתקפי זעם של כמו שתיארת....שמיים וארץ
אל תלך על עיוור בגלל שמישהו שאתה לא מכיר בפורום אמר לך. זה תרופות הורמונאליות.
תחקור כל פיסת מידע שאתה יכול ותהפוך את האינטרנט עד שתמצא תשובה לכל שאלה שלך.
אני רק יכול לאמת לך אם מה ששמעת זה נכון או לא.אבל אל תסמוך על מילה שלי כאילו אני רופא או איש מקצוע. כי אני לא.
לא אחי רק התכוונתי שעם עושים דיאנבול איזה עוד חומרים צריך לסייקל זה הכל אחיאל תיקח דיאנבול .
לך תלמד ותקרא,אני לא מבין איך אחרי כל השרשור הזה אתה עוד מתכוון לקחת דיאנבול עכשיו
סבבה אחי תודה העיקר אמרתה שלא יהיה חלילה נזק סכנת חיים כל עוד במינון וידע והכלתקרא באשכול ששלחתי לך,יש שם הכל
זה המפתח לבריאות ולחיים שלך.כל עוד במינון וידע והכל
לא מזריקים לוריד מזריקים או לכתף או לישבןזה המפתח לבריאות ולחיים שלך.
קח בחשבון שזריקה לווריד יכולה להרוג אותך בכמה דקות.
אל תחשוב שאתה מוגן לחלוטין
או לארבע ראשי,תלת ראשי,טרפזים,חזה,גב וכל שריר שאתה יכול לדמייןמזריקים או לכתף או לישבן
אה אחי מה קורה שומע מצאתי איפה להשיגיש לך וורידים בכל הגוף.
אתה תפגע/תחדור ווריד בחצי מהזריקות שלך.
במידה וגם תזריק את כל החומר לווריד אתה עלול למות
או לארבע ראשי,תלת ראשי,טרפזים,חזה,גב וכל שריר שאתה יכול לדמיין
ועוד משהו אחי אם אני קונה הם מחזיקים הרבה זמן תוקף ?יש לך וורידים בכל הגוף.
אתה תפגע/תחדור ווריד בחצי מהזריקות שלך.
במידה וגם תזריק את כל החומר לווריד אתה עלול למות
או לארבע ראשי,תלת ראשי,טרפזים,חזה,גב וכל שריר שאתה יכול לדמיין
זה תגובה שלך מלפני יומיים יחתיכת צבועברור שעכשיו אני לא יעיז לגעת בחומרים
לא הבנתה אחי אני רוצה לשמור בארון ואז לחכות להבין ללמודזה תגובה שלך מלפני יומיים יחתיכת צבוע
בשביל מה אני משקיע פה ים זמן בלנסות לשכנע אותך לחכות? בשביל מה??
לא מתכוון לענות לך , תעשה מה שבא לך
אני קונה ושם בארון אחשליזה תגובה שלך מלפני יומיים יחתיכת צבוע
בשביל מה אני משקיע פה ים זמן בלנסות לשכנע אותך לחכות? בשביל מה??
לא מתכוון לענות לך , תעשה מה שבא לך
זה לא יכול להיות עד שנתיים כל החומרים ?אז אל תקנה,אין טיפ יותר טוב מזה.
תוקף גם יכול להיות חצי שנה
וכמו שאמרתה לי אני לומד על הנושאאז אל תקנה,אין טיפ יותר טוב מזה.
תוקף גם יכול להיות חצי שנה
זה דיאנבול וכל אלה אחשלייכול,גם יכול להיות כמה חודשים.
תלוי מה זה ומתי ייצרו את זה.
אל תקנה.
אל תדאג אני לא אקנהיכול,גם יכול להיות כמה חודשים.
תלוי מה זה ומתי ייצרו את זה.
אל תקנה.
@frozenיש הרבה דברים בעייתיים בלהתחיל חומרים בגיל 18:
- כמו שנאמר, הגוף והמערכת האנדוקרינית לא הספיקה להתפתח סופית
- אתה בגיל שאתה יכול להגיע להישגים כמו מישהו בן 35 שלוקח חומרים מבחינת התקדמות, התאוששות וכו׳, הטסטוסטרון שלך (כנראה) גבוה ואתה יכול להשיג תוצאות מדהימות בזמן (יחסית) קצר. הלוואי עלי להתחיל להתאמן בגיל 18 רצוף כמו שצריל
- אין לי מושג מה הידע שלך באימונים ותזונה, אני אאלץ לצאת מנקודת הנחה שהוא לא מדהים וזה בסדר גמור. ההתקדמות שאתה יכול לצבור ע״י ידע באימונים, תזונה והתאוששות יהיו יותר יעילים לטווח הארוך מאשר כדור דיאנבול
- אתה בן 18 ובלי להעליב, אתה לא באמת יודע מה אתה רוצה מהחיים. שאני הייתי בן 18 רציתי להיות קצין בקבע ביחידה מובחרת ולשים מנוע טורבו 2.0 בפיז׳ו 205. בפועל ברחתי מקרבי, הייתי ג׳ובניק מת וכיום אני נוסע במאזדה 2 שהשתיקה יפה לה. בגיל 18 אגב אימונים לא עניינו אותי וכיום אני פאוורליפטר מתחרה כבר 7 שנים עם תוצאות שלא הייתי מאמין שאגיע אליהן
- התחלתי חומרים בגיל 28, אחרי שנתתי תוצאות יפות מאוד בתור טבעי, אם הייתי יכול לדבר עם אופיר בן 28 הייתי אומר לו תחכה (!) תתאמן ותאכל כמו בנאדם, תוסיף עוד כמה קילו ואז תתחיל חומרים. שהייתי בן 28 עדיין הייתי משכיל, שקול, חכם וחשבתי על זה למעלה משנה לפני שהתחלתי