הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אימון רגליים בתוכנית AB

John Snow

משתמש מתחיל
171
51
נק' מוניטין:
51
171
51
כמה תרגילים לרגליים אידיאלי לעשות לרגליים בתוכנית AB למתאמן 4 פעמים בשבוע? אחרי הפסקה ארוכה מאימונים, חוזר להתאמן (מסה).

מציין שאחד מהתרגילים זה סקוואט ל3X6.

בין היתר ארצה לקבל גם המלצה לתרגילים. לא יודע אם לשלב כפיפות ברכיים או תרגיל אחר, פתוח להכל בעקרון חוץ מדדליפט. לגבי לאנג'ים אני לא מסתדר עם התרגיל הזה כלכך, אבל אעשה אם אין ברירה

• פותח/ת השרשור
עוד תגובות?

סקוואט 3X6
לאנג'ים 3X8\10
כפיפות ברכיים במכונה 3X10

פעמיים בשבוע באימון B, מספיק עבודה לרגליים?
הקפצה..

כמה תרגילים לרגליים אידיאלי לעשות לרגליים בתוכנית AB למתאמן 4 פעמים בשבוע? אחרי הפסקה ארוכה מאימונים, חוזר להתאמן (מסה).

מציין שאחד מהתרגילים זה סקוואט ל3X6.

בין היתר ארצה לקבל גם המלצה לתרגילים. לא יודע אם לשלב כפיפות ברכיים או תרגיל אחר, פתוח להכל בעקרון חוץ מדדליפט. לגבי לאנג'ים אני לא מסתדר עם התרגיל הזה כלכך, אבל אעשה אם אין ברירה
מה שיגרום להיפרטרופיה זה לא כמות התרגילים אלא הנפח הכולל. תדאג להתקדם בנפח אם המטרה שלך היפרטרופיה כמובן.. אתה יכול לעשות 6*3 סקוואט ועוד איזה תרגיל עזר ל 10*3..

הכל תלוי כמה אתה רוצה להשקיע בשרירים ברגליים. אני לדוגמא מעדיף להשקיע יותר בפלג הגוף העליון, אז אני עושה באימון רגליים 2 תרגילים של 4 סטים כל אחד. יש לי בתוכנית 2 אימונים שכוללים רגליים:
אחד מהם כולל סקוואט וכפיפות ברכיים במכשיר
והשני כולל דדלפיט ופשיטות ברכיים במכשיר או לאנג'ים.
ככה שבכל אימון רגליים אני עובד גם על ארבע ראשי וגם על ירך אחורית. זה בהחלט אידיאלי להוסיף גם תרגיל לתיאומים לדוגמא, או בנוסף לתרגיל המורכב גם תרגיל מבודד, לדוגמא פשיטת ברכיים בנוסף לסקוואט. קח בחשבון שאתה לא תעשה אינסוף סטים באימון ולכן תחשוב איפה אתה רוצה יותר להשקיע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית