עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה סוסטנון אחי,השעות המאוחרות עשו לך לא טוב:confused001:וכמובן אחרי שהחבר ישתה כדור אחד בבוקר יהיה לו רעידות בידיים אחרי כמה שעות.
בשנה וחצי האחרונות לבלקן גם יש קודים לבדיקת זיוף מוצר. תראה עם יש לך קוד על האריזה. תקיש אותו באתר שלהם הוא צריך לעבור פעם אחת.
וכמובן אחרי שהחבר ישתה כדור אחד בבוקר יהיה לו רעידות בידיים אחרי כמה שעות.
לא התנסתי אישית באנאבר אבל ויני נתן לי את "הדחיסות" ווסקולאריות וגוף "מסורטט"
אין הבדל מבחינת התוצאות חיטוב..עדיף מבחינת תוצאות חיטוב
התסנתי בדראגון פארמה הספיק לי לשתי סייקלים ואומר לך באופן בטוח שהחומר עובד כמו שצריך לגבי האוראלים של דראגון פארמה עוד לא שמעתי בעיות אבל לגבי השמנים הכל תלוי על איזה פארטיה תיפולשל איזו חברה? ואם ניסית כמה חברות מה מהן הכי אהבת?
דראגון זה הכי כואב שהיה לי.אבל עובד,אין מה להגיד..השמנים הכל תלוי על איזה פארטיה תיפול
במקרה כזה שאין בעיה של כסף אז תעשה אנאבר בכדורים + וינסטרול בזריקות + טרן + מסטרון . זה עדיף 😁@Dr Diesel*
עוד שאלה ברשותך,
אם נשים בצד את העלות הכספית והרעילות לכבד וכו', מה עדיף מבחינת תוצאות חיטוב, דחיסות וכו - ווינסטרול או אנאבר?
wtf נשבע שהפרופיונט של דראגון והאננתת של פארמהקום אותו רמת כאב למרות שבפעול פרופ חייב להיות כואב יותר בתכלס הכי כאב לי באיירדראגון זה הכי כואב שהיה לי.אבל עובד,אין מה להגיד..
כנראה ריכוז גבוה של בנזיל אלכוהול
רעילות כפולה לכבד ומה עם טסטבמקרה כזה שאין בעיה של כסף אז תעשה אנאבר בכדורים + וינסטרול בזריקות + טרן + מסטרון . זה עדיף 😁
לא אמור לקרות דבר כזה.
ואם יוצר ב2012 כנראה כבר פג תוקף
הוא לא נולד אתמול הוא יודע שטסט זה חומר בסיס בכל סייקל. אין פה רעילות כפולה לכבד. ומי שרוצה תמיד יכול לשלב מנקי כבד במהלך כל השנה. בזמן סייקל. אחרי סייקל ובזמן שאתה טבעי. SAME400MG עושה פלאים.wtf
רעילות כפולה לכבד ומה עם טסט
ממממ ויני בהזרקה כאבים חחח אין לי אומץהוא לא נולד אתמול הוא יודע שטסט זה חומר בסיס בכל סייקל. אין פה רעילות כפולה לכבד. ומי שרוצה תמיד יכול לשלב מנקי כבד במהלך כל השנה. בזמן סייקל. אחרי סייקל ובזמן שאתה טבעי. SAME400MG עושה פלאים.