הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה על בלקן?

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
שואל בשביל חבר, מצ"ב תמונה

קבצים מצורפים

• IMG-20190519-WA0010.jpeg
    IMG-20190519-WA0010.jpeg
    KB 67.5 · צפיות: 161
בשנה וחצי האחרונות לבלקן גם יש קודים לבדיקת זיוף מוצר. תראה עם יש לך קוד על האריזה. תקיש אותו באתר שלהם הוא צריך לעבור פעם אחת.
וכמובן אחרי שהחבר ישתה כדור אחד בבוקר יהיה לו רעידות בידיים אחרי כמה שעות.

• פותח/ת השרשור
בשנה וחצי האחרונות לבלקן גם יש קודים לבדיקת זיוף מוצר. תראה עם יש לך קוד על האריזה. תקיש אותו באתר שלהם הוא צריך לעבור פעם אחת.
וכמובן אחרי שהחבר ישתה כדור אחד בבוקר יהיה לו רעידות בידיים אחרי כמה שעות.

לא שאלתי אם זה אמיתי, שאלתי איך החברה הזו?

טעות שלי חברים מישהו אחר שאל אותי על קלן שלהם התבלבלתי פשוט. החברה סבבה לא שמעתי תלונות. בטח לא על מוצרים שעברו עם קוד בדיקה. אני רק יכול להגיד לך מהעבר שטסט קצר שלהם אחד הכואבים. הסוסטנון אם אתה מערבב אותו במזרק עם עוד חומר מסוים סבבה לא כואב יותר מידי. אבל שהוא לבד הוא קצת כאב.

• פותח/ת השרשור
@Dr Diesel*

עוד שאלה ברשותך,

אם נשים בצד את העלות הכספית והרעילות לכבד וכו', מה עדיף מבחינת תוצאות חיטוב, דחיסות וכו - ווינסטרול או אנאבר?

לא התנסתי אישית באנאבר אבל ויני נתן לי את "הדחיסות" ווסקולאריות וגוף "מסורטט"

עדיף מבחינת תוצאות חיטוב
אין הבדל מבחינת התוצאות חיטוב..
תוצאות הרי זה מה שקורה בסיום,זה אמור להיות די זהה
מבחינת נראות במהלך סייקל יש כאלה שמעדיפים סטנזולול ויש כאלה שמעדיפים אנאבר
על הנייר,סטנזולול קצת יותר מייבש,אבל עלול גם לגרום לכאבי מפרקים בגלל היובש,אז יותר קשה להתאמן איתו.

כבר דנו בזה בפוסט לפני כמה חודשים,מצרף לך קישור.
יש שם דעות שלי ושל עוד אנשים על אנאבר וסטנזולול
אנאבר או ווינסטרול

של איזו חברה? ואם ניסית כמה חברות מה מהן הכי אהבת?
התסנתי בדראגון פארמה הספיק לי לשתי סייקלים ואומר לך באופן בטוח שהחומר עובד כמו שצריך לגבי האוראלים של דראגון פארמה עוד לא שמעתי בעיות אבל לגבי השמנים הכל תלוי על איזה פארטיה תיפול

@Dr Diesel*

עוד שאלה ברשותך,

אם נשים בצד את העלות הכספית והרעילות לכבד וכו', מה עדיף מבחינת תוצאות חיטוב, דחיסות וכו - ווינסטרול או אנאבר?
במקרה כזה שאין בעיה של כסף אז תעשה אנאבר בכדורים + וינסטרול בזריקות + טרן + מסטרון . זה עדיף 😁

דראגון זה הכי כואב שהיה לי.אבל עובד,אין מה להגיד..
כנראה ריכוז גבוה של בנזיל אלכוהול
wtf נשבע שהפרופיונט של דראגון והאננתת של פארמהקום אותו רמת כאב למרות שבפעול פרופ חייב להיות כואב יותר בתכלס הכי כאב לי באייר
במקרה כזה שאין בעיה של כסף אז תעשה אנאבר בכדורים + וינסטרול בזריקות + טרן + מסטרון . זה עדיף 😁
רעילות כפולה לכבד ומה עם טסט

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה :

הוא קיבל את הטסט מחבר שלא השתמש בזה

הוא לא רואה על זה תאריך תפוגה, רק תאריך יצור - 2012 ? הגיוני?

wtf

רעילות כפולה לכבד ומה עם טסט
הוא לא נולד אתמול הוא יודע שטסט זה חומר בסיס בכל סייקל. אין פה רעילות כפולה לכבד. ומי שרוצה תמיד יכול לשלב מנקי כבד במהלך כל השנה. בזמן סייקל. אחרי סייקל ובזמן שאתה טבעי. SAME400MG עושה פלאים.

הוא לא נולד אתמול הוא יודע שטסט זה חומר בסיס בכל סייקל. אין פה רעילות כפולה לכבד. ומי שרוצה תמיד יכול לשלב מנקי כבד במהלך כל השנה. בזמן סייקל. אחרי סייקל ובזמן שאתה טבעי. SAME400MG עושה פלאים.
ממממ ויני בהזרקה כאבים חחח אין לי אומץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית