הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארימידקס בפי סי טי

john_sh

משתמש מתחיל
74
0
נק' מוניטין:
0
74
0
שלום לכולם,
יש לי שאלת הבהרה בקשר לשימוש ב AI בפי סי טי,
במהלך הסייקל ספורטאים משתמשים בארימידקס, לדוגמא, לטפל או למנוע ג'ינו,
הפי סי טי מתחיל אחרי שכל הסטרואידים כבר התנקו מהגוף (בעיקרון), אז התרופות שדרושות
בחלק הזה הם קלומיד/נולבדקס כי להם יש השפעה על ה LH, ואין צורך ב AI, כי כבר אין כמויות גדולות של טסטוסטרון שיעבור ארומטיזציה ויוביל לכמויות גדול של אסטרוגן ול AI אין השפעה (כמעט) על ה LH ןFSH.
רק לראות אם הבנתי נכון, והשאלה היחידה בעצם, למה אנשים משתמשים בAI במהלך הפיסיטי?

בגדול אין צורך להשתמש בארימידקס במהלך הPCT מה שקורה לאחר הסייקל הוא כאשר לאט לאט החומרים מתנקים מהגוף יש פער מסויים עד שהגוף מתחיל לייצר טסט לבד בתקופה הזאת אין כל חשש בתופעות אסטרוגניות מפני שאין טסטוטרון שיעבור ארומטיזציה איפה הבעיה מתחילה? כאשר הגוף מתחיל לייצר טסט לבד ואותו טסט מתחיל לעבור ארומטיזציה יש "סכנה" לתופעות אנטי אסטרוגניות. לדעתי האישית אין צורך להשתמש ב AI מהסיבה הפשוטה שטמוקסיפן וכלומיד מספיקים בהחלט כדי לטפל באי אלו תופעות אסטרוגניות שיכולות להתעורר. המקום היחידי שאני רואה שיש איזה שהיא סיבה להכניס ארימידקס זה לקראת סוף ה PCT מפני שהוא יכול להגביר את רמות הטסט בגוף מה שיכול להאיץ את תהליך ההתאוששות. יש לציין אבל שזה הוא לא יעודו וכל זה על סמך עדויות מאוד מצומצמות. אני הייתי נשאר עם הפרוטוקול הישן והטוב ולא מסבך את העניינים יתר על המידה.

אם אתה בוחר לקחת HCG בסוף הסייקל ועד לPCT במינונים גבוהים אתה עשוי לקבל תופעות לוואי הנגרמות עקב עלייה משמעותית באסטרוגן, מאחר ולא מומלץ לקחת HCG יחד עם נולבדקס או כלומיד בPCT, יש אפשרות לקחת AI ע"מ למנוע עלייה כזאת באסטרוגן, מעבר לכך ישנם הוכחות מדעיות שמצביעות על כך שארומסין למשל עשוי להעלות את רמת הייצור של הטסטוסטרון הטבעי..

זה לא נכון. כל עוד תגביל את זמן לקיחת ה HCG לתקופה קצרה בערך שבועיים לא תקבל שום תופעות אסטרוגניות להיפך נולבה וכלומיד ביחד עם HCG הם בעלי השפעה סינרגטית ויביאו להתאוששות מהירה יותר. תקרא את פרוטוקול POWER. מעבר לכך בגלל זה כאשר אתה לוקח HCG במהלך הסייקל אתה לוקח אותו במינונים נמוכים של 500 יחידות עם תקח HCG במהלך הסייקל במינונים גבוהים אז אכן קיימת סכנה לתופעות אסטרוגניות.

זה לא נכון. כל עוד תגביל את זמן לקיחת ה HCG לתקופה קצרה בערך שבועיים לא תקבל שום תופעות אסטרוגניות להיפך נולבה וכלומיד ביחד עם HCG הם בעלי השפעה סינרגטית ויביאו להתאוששות מהירה יותר. תקרא את פרוטוקול POWER. מעבר לכך בגלל זה כאשר אתה לוקח HCG במהלך הסייקל אתה לוקח אותו במינונים נמוכים של 500 יחידות עם תקח HCG במהלך הסייקל במינונים גבוהים אז אכן קיימת סכנה לתופעות אסטרוגניות.

בפרוטוקול לא מדובר בכלל על השפעה סינרגיסטית בין החומרים, להיפך, גם שם מציינים שהנולבדקס והכלומיד נהיים הרבה יותר יעילים רק אחרי שהכוריגון יוצא מהמערכת וזו גם כנראה הסיבה שלוקחים את הנולבה למשך 6 שבועות ולא 4 כמקובל..

תקרא את הפרוטוקול המקורי בהוצאה האחרונה של אנאבוליקס 2009 ותגיע לאותה מסקנה.

בפרוטוקול לא מדובר בכלל על השפעה סינרגיסטית בין החומרים, להיפך, גם שם מציינים שהנולבדקס והכלומיד נהיים הרבה יותר יעילים רק אחרי שהכוריגון יוצא מהמערכת וזו גם כנראה הסיבה שלוקחים את הנולבה למשך 6 שבועות ולא 4 כמקובל..

תקרא את הפרוטוקול המקורי בהוצאה האחרונה של אנאבוליקס 2009 ותגיע לאותה מסקנה.

אם זה היה כמו שאתה אומר אז היית מתחיל לקחת נולבה וכלומיד אחרי ה 16 יום של ה HCG אבל זה לא המצב אתה מתחיל עם HCG באותו זמן יחד עם הכלומיד והנולבה ומגביל את ה HCG ל 16 יום וההגבלה היא לא עם טמוקסיפן אלה עם כלומיד. אתה לוקח כלומיד רק ל 30 יום מפני שיש לו השפעה שלילית על היותרת. אחי אני לא מבין מה הקשר למה שאמרת לפרוטוקול.

Human chorionic gonadotropin (hCG) is taken at 2500lU every other day for 16 days. Clomiphene citrate 50 mg is taken twice per day for 30 days.Tamoxifen citrate is taken 20 mg per day for 45 days.

Human chorionic gonadotropin (hCG) is taken at 2500lU every other day for 16 days. Clomiphene citrate 50 mg is taken twice per day for 30 days.Tamoxifen citrate is taken 20 mg per day for 45 days.

Clomid is used for a shorter period of time than Nolvadex, likely because of the desensitizing effect it to' can have (on the pituitary gland) with continued use a​
mong other things, these two anti-estrogens will continue to foster LH release as testosterone levels start to go back up,as well as combat any potential estrogeni side effects that may be caused by HCG's up-regulation <I testicular aromatase activity.350 Although in the first couple of weeks the anti-estrogens probably do very Iittle they should be much more helpful towards the middle and end of the program.

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד נתת לי ציתות של החלק שבו נאמר איך להשתמש בחומרים ונכון שלכלומיד יכולה להיות השפעה שלילית על היותרת אוקי אז מה זה קשור למה שאמרתי?

אני אמרתי לבחור "אם אתה בוחר לקחת HCG בסוף הסייקל ועד לPCT במינונים גבוהים אתה עשוי לקבל תופעות לוואי הנגרמות עקב עלייה משמעותית באסטרוגן"
וטענתי שכלומיד ונולבדקס לא פועלים בסינרגיסטיות יחד עם הכוריגון כמו שציינת.

שתי הטענות שלי כתובות מילה במילה בציתות מדוייק מהמהדורה האחרונה של "anabolics" שמה פרסמו את הPCT הזה.

עכשיו אם לכלומיד ולנולבה יש אפקט חלש יותר בזמן שימוש בHCG אז יהיה יותר מושכל לקחת את הHCG לפני השימוש בכלומיד ובנולבה זו דעתי, אף ע"פ שהPCT הזה נבדק והוכח כיעיל, אף אחד לא יכול להגיד שהוא הכי יעיל שיש כי פשוט לא בוצעו מחקרים על PCT אחרים, מעבר לכך הPCT הזה עולה פי 2 או יותר מPCT שיכול להיות פי 2 יותר פשוט ויעיל לא פחות..

מה זה מינונים גבוהים אחי? הפרוטוקול מציין מינונים של 2500 יחידות יום כן יום לא למשך 16 יום. עם תקח יותר מזה למשך יותר זמן אז ברור שיש סיכון לתופעות אסטרוגניות כתוצאה משימוש ב HCG אבל כל עוד אתה מבצע את הפרוטוקול כמו שכתוב אז זאת לא סיבה לדאגה. אני לא באתי ואמרתי שזה הפרוטוקול היעיל ביותר שיש יכול להיות שיש דרכים טובות יותר. אבל הפרוטוקול הזה הוכח מדעית כעובד ומביא אותך להתאוששות מלאה לאחר 45 יום שזה לכל הדיעות זמן קצר יחסית. ודרך אגב אתה לא הבנת את כוונת המשורר זה לא שההשפעה של נולבה וכלומיד פחותה בהתחלה בגלל השימוש ב HCG היא פחותה כי לאחר סיום הסייקל רמות הטסט ו LH וכתוצאה מכך אסטרוגן ממש נמוכות. שימוש באנטי אסטרוגנים למניעת תופעות אנטי אסטרוגניות הוא לא יעיל מפני שגם ככה אין טסט שיומר לאסטרוגן השימוש באנטי אסטרוגנים בתחילת ה PCT הוא לאושש את רמות ה LH (יחד עם HCG) ולאחר מכן כאשר הגוף מתחיל לייצר טסט אז גם להגן מפני רמות עולות של אסטרוגן. אין קשר לכך ש HCG משפיע על הפעילות של אנטי אסטרוגנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית