נק' מוניטין:
107
- 157
- 43
תמיד הייתי עושה סקווטים ללא בעיות 60 קילו 20 חזרות שלוש סטים בלי שום בעיה ללא שום כאבים או אי נעימויות באיזור שסמנתי בתמונה
לפני כמה חודשים נרשמתי לחדר כושר וכמובן שהסקווט עלה השיא 130 קילו מאמין שאני יכול יותר מי זה אבל הפסקתי להעלות משקלים בגלל שהופיעו אי נעימויות באיזור הזה שסמנתי עכשיו זה לא כואב או משהו אני יכול ללכת נורמלי לגמרי פשוט כשאני עושה סקווט או LEG PRESS מופיע אי נעימות כזו לא ממש יכול להסביר מה שכן זה לא כואב לא בזמן הסקווט ולא אחרי
הייתי אצל אורטופד בגדול הוא אמר לי אם לא תתאמן לא יכאב 😕🫤 ותנוח אולי אתה עושה יותר מידי אז נחתי יותר משבוע וכמובן שאני עדיין מרגיש את ההרגשה הזה
אני מרים 160 דדליפט בלי שום בעיה ולא מרגיש אי נעימויות.
אני יחסית גבוהה 1.91 יכול להיות שזה קשור ?
חשבתי לנסות את מזלי בפורום כאן איפה שכל המקצוענים נמצאים 😉
יש תובנות לאיך אפשר לפתור את זה ?
לפני כמה חודשים נרשמתי לחדר כושר וכמובן שהסקווט עלה השיא 130 קילו מאמין שאני יכול יותר מי זה אבל הפסקתי להעלות משקלים בגלל שהופיעו אי נעימויות באיזור הזה שסמנתי עכשיו זה לא כואב או משהו אני יכול ללכת נורמלי לגמרי פשוט כשאני עושה סקווט או LEG PRESS מופיע אי נעימות כזו לא ממש יכול להסביר מה שכן זה לא כואב לא בזמן הסקווט ולא אחרי
הייתי אצל אורטופד בגדול הוא אמר לי אם לא תתאמן לא יכאב 😕🫤 ותנוח אולי אתה עושה יותר מידי אז נחתי יותר משבוע וכמובן שאני עדיין מרגיש את ההרגשה הזה
אני מרים 160 דדליפט בלי שום בעיה ולא מרגיש אי נעימויות.
אני יחסית גבוהה 1.91 יכול להיות שזה קשור ?
חשבתי לנסות את מזלי בפורום כאן איפה שכל המקצוענים נמצאים 😉
יש תובנות לאיך אפשר לפתור את זה ?