הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אי נעימות לאחר סקווט

paleosnail

משתמש מתחיל
157
43
נק' מוניטין:
107
157
43
תמיד הייתי עושה סקווטים ללא בעיות 60 קילו 20 חזרות שלוש סטים בלי שום בעיה ללא שום כאבים או אי נעימויות באיזור שסמנתי בתמונה

לפני כמה חודשים נרשמתי לחדר כושר וכמובן שהסקווט עלה השיא 130 קילו מאמין שאני יכול יותר מי זה אבל הפסקתי להעלות משקלים בגלל שהופיעו אי נעימויות באיזור הזה שסמנתי עכשיו זה לא כואב או משהו אני יכול ללכת נורמלי לגמרי פשוט כשאני עושה סקווט או LEG PRESS מופיע אי נעימות כזו לא ממש יכול להסביר מה שכן זה לא כואב לא בזמן הסקווט ולא אחרי

הייתי אצל אורטופד בגדול הוא אמר לי אם לא תתאמן לא יכאב 😕🫤 ותנוח אולי אתה עושה יותר מידי אז נחתי יותר משבוע וכמובן שאני עדיין מרגיש את ההרגשה הזה

אני מרים 160 דדליפט בלי שום בעיה ולא מרגיש אי נעימויות.

אני יחסית גבוהה 1.91 יכול להיות שזה קשור ?

חשבתי לנסות את מזלי בפורום כאן איפה שכל המקצוענים נמצאים 😉

יש תובנות לאיך אפשר לפתור את זה ?

קבצים מצורפים

• Male_LowerBody_960x.jpg
    Male_LowerBody_960x.jpg
    KB 34.7 · צפיות: 105
צריך לשלול לאורטופד הזה את הרישיון... רופא שמייעץ לבן אדם לא להתאמן כשאין שום סיבה מוצדקת לכך ובזה יוצר פוטנציאל לפגיעה בבריאות שלו במקום לעזור לו לשפר אותה...

סרטון של טכניקה יכולה לתת לנו אפשרות לראות אם אתה בטעות מעמיס משקל על אזור חלש ברגל שגורם לכאב.
לבינתיים אני ממליץ להוריד טיפה משקל, ולתת יותר חזרות.
יש לי הרגשה שעלית משקלי עבודה מהר מידי, והשריר הספציפי הזה מפגר טיפה. אולי לוקח לו טיפה יותר זמן משאר השרירים, אז להוריד משקל בשבילו לדעתי תעזור.

בגדול הייתי ממליץ ללכת לפיזיותרפיסט. מאמן יכול לסדר לך את הטכניקה אבל לא בטוח שיש בעיה טכנית הרי כאבים ושרירים מתוחים זה חלק מהעסק ולפעמים צריך לטפל בזה.

אתה יכול להעלות סרטון כאן שנראה אם יש משהו יוצא דופן בטכניקה שעלות להשפיע.

אבל באופן כללי מכל שנותי כמתאמן ומסיפורים של אנשים - לא זכור לי על פעם אחת שאורטופד פתר בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית