איגודי פאוורליפטינג בישראל

YonatanKG

משתמש מתחיל
136
36
נק' מוניטין:
12
136
36
היי, רציתי לדעת אילו איגודים של פאוורליפטינג יש בישראל חוץ מהILPF והUSAPL שעכשיו הצטרף,
תודה למי שעונה!

נערך לאחרונה:
בארץ קיימים 3 איגודים פעילים:
1. ILPF - האיגוד הגדול ביותר בארץ, השלוחה של IPF בישראל, מארגנים 3 תחרויות בשנה בסביבות פסח, קיץ, חנוכה, ושולחים מתחרים לאליפויות אירופה/עולם של הipf. כמו כן מדובר באיגוד היחיד שעושה בדיקות סימום תחת שלוחת WADA בישראל - INADO
2. inpf - מארגנים תחרויות במכון פיטנסלנד ללא בדיקות סמים.
3. ירושלים של ברזל/usapl israel - מארגנים במכון ריפרש בירושלים אירועי מוק מיט עם קשרים לusapl.

אוסיף לפירוט הנפלא של @yanivgoft , ישנם 3 איגודים מוכרים מלבד איגוד הנשים Women who lift.

ILPF - יניב וג'ניה יושבים בראשה ומכאן כנראה הזלזול של יניב לאיגוד USAPL. האיגוד היא שלוחה של הIPF בארץ ושולחת מתחרים לתחרויות בינלאומיות של הIPF. הם הצהירו לא פעם שיערכו בדיקות מטעם WADA, אבל הם אכזבו בענק. מתוך 9 תחרויות אני חושב, רק בדקו ב2 תחרויות, ובשניהם בדקו רק 3 מתחרים מתוך 150 אם זיכרוני לא מטעה. זה היה אחד הסיבות שפרשתי והבאתי יחד עם אליהו הנקין את האיגוד USAPL לישראל.

מלבד חוסר ההוגנות שלהם עם הבדיקות, חצי מהמתחרים הם המתאמנים של מארגן התחרות ג'ניה, רובנו הרגשנו שיש פרוטקציה מהשופטים והאיגוד לאותם מתחרים.
לא אשכח את התחרות הראשונה שלי באיגוד כשג'ניה שפט ופסל כל כניסה שלי.

USAPL Israel - איגוד שבודק מינימום 10% מהתחרים בתוך התחרות, מלבד בדיקות פתע מחוץ לה, כל הבדיקות הם תחת פיקוח מעבדות WADA. האיגוד היא שלוחה של הUSAPL ושולחת מתחרים לתחרויות בינלאומיות.
הבדיקות הם ללא משוא פנים, כל המנצחים והחזקים יבדקו.
בנוסף כל מתחרה של USAPL Israel אוטומטית יכול להתחרות בכל תחרות USAPL בעולם בשונה ממתחרי ILPF לגבי תחרויות IPF במדינות זרות.

inpf / פיטנסלנד - תחרות לא מנוטר סימום, שפיטה ברמה נמוכה, אבל חוויה נחמדה.

לסיכום: אם אתה פייק נאטי, משתמש בחומרים אבל לא רוצה שידעו, אני מציע שתתחרה בILPF, ותגדיל לעשות אם תיקח את מנהל האיגוד כמאמן. הסיכוי להיבדק שם הוא בנתיים פחות מ0.5%, אני לא יודע אם מתאמן בודד של המארגן אי פעם נבדק.

אם אתה טבעי ורוצה הכרה על כך ולא שפר עליך המזל לזכות במאמן מנהל איגוד, USAPL זה המקום המתאים לך.

שני האיגודים מתנהלים ברמה גבוהה, ויביאו אותך לבמות העולמיות אם תהיה מספיק טוב.

שים לב: אם אתה מתחרה בכל איגוד אחר מלבד הILPF אתה אוטומטית מורחק מהאיגוד שלהם, מהלך מונופולי אני חושב.

אשמח אם תעיר את עיניי היכן זלזלתי במישהו. כל שעשיתי הוא לצוטט אותך
1724186700330.png

אשמח אם תעיר את עיניי היכן זלזלתי במישהו. כל שעשיתי הוא לצוטט אותך
צפה בקובץ המצורף 98012
ציטוט סלקטיבי.
אחרי שהגדרת את תחרות הנשים בפיטנסלנד "מוק מיט" ולכן לא נתת באן למתחרה שממש רצית, ציינתי שגם את USAPL אתה יכול להגדיר כ"מוק מיט" ולא לתת לי באן.
מה שמוכיח שהבאן שלך סלקטיבי ובריוני.

ציטוט סלקטיבי.
אחרי שהגדרת את תחרות הנשים בפיטנסלנד "מוק מיט" ולכן לא נתת באן למתחרה שממש רצית, ציינתי שגם את USAPL אתה יכול להגדיר כ"מוק מיט" ולא לתת לי באן.
מה שמוכיח שהבאן שלך סלקטיבי ובריוני.
איזה גוף ספורט ארגון או פדרציה כפי שהם מוגדרים בחוק ארגן את תחרות הנשים בפיטנסלנד ובכך הפך השתתפות בתחרות ככזו העונה על סעיף 14?

איזה גוף ספורט ארגון או פדרציה כפי שהם מוגדרים בחוק ארגן את תחרות הנשים בפיטנסלנד ובכך הפך השתתפות בתחרות ככזו העונה על סעיף 14?
אשמח שתראה לי בחוק את הבדל בין USAPL, ILPF, INPF ו Women who lift.
כולנו התאחדות אנשים למטרת תחרות ספורט עם שופטים, וכולנו למטרת רווח.

• פותח/ת השרשור
אוסיף לפירוט הנפלא של @yanivgoft , ישנם 3 איגודים מוכרים מלבד איגוד הנשים Women who lift.

ILPF - יניב וג'ניה יושבים בראשה ומכאן כנראה הזלזול של יניב לאיגוד USAPL. האיגוד היא שלוחה של הIPF בארץ ושולחת מתחרים לתחרויות בינלאומיות של הIPF. הם הצהירו לא פעם שיערכו בדיקות מטעם WADA, אבל הם אכזבו בענק. מתוך 9 תחרויות אני חושב, רק בדקו ב2 תחרויות, ובשניהם בדקו רק 3 מתחרים מתוך 150 אם זיכרוני לא מטעה. זה היה אחד הסיבות שפרשתי והבאתי יחד עם אליהו הנקין את האיגוד USAPL לישראל.

מלבד חוסר ההוגנות שלהם עם הבדיקות, חצי מהמתחרים הם המתאמנים של מארגן התחרות ג'ניה, רובנו הרגשנו שיש פרוטקציה מהשופטים והאיגוד לאותם מתחרים.
לא אשכח את התחרות הראשונה שלי באיגוד כשג'ניה שפט ופסל כל כניסה שלי.

USAPL Israel - איגוד שבודק מינימום 10% מהתחרים בתוך התחרות, מלבד בדיקות פתע מחוץ לה, כל הבדיקות הם תחת פיקוח מעבדות WADA. האיגוד היא שלוחה של הUSAPL ושולחת מתחרים לתחרויות בינלאומיות.
הבדיקות הם ללא משוא פנים, כל המנצחים והחזקים יבדקו.
בנוסף כל מתחרה של USAPL Israel אוטומטית יכול להתחרות בכל תחרות USAPL בעולם בשונה ממתחרי ILPF לגבי תחרויות IPF במדינות זרות.

inpf / פיטנסלנד - תחרות לא מנוטר סימום, שפיטה ברמה נמוכה, אבל חוויה נחמדה.

לסיכום: אם אתה פייק נאטי, משתמש בחומרים אבל לא רוצה שידעו, אני מציע שתתחרה בILPF, ותגדיל לעשות אם תיקח את מנהל האיגוד כמאמן. הסיכוי להיבדק שם הוא בנתיים פחות מ0.5%, אני לא יודע אם מתאמן בודד של המארגן אי פעם נבדק.

אם אתה טבעי ורוצה הכרה על כך ולא שפר עליך המזל לזכות במאמן מנהל איגוד, USAPL זה המקום המתאים לך.

שני האיגודים מתנהלים ברמה גבוהה, ויביאו אותך לבמות העולמיות אם תהיה מספיק טוב.

שים לב: אם אתה מתחרה בכל איגוד אחר מלבד הILPF אתה אוטומטית מורחק מהאיגוד שלהם, מהלך מונופולי אני חושב.
איזו תשובה מורחבת שרק אלחנן הגדול יכול לתת
תודה

אשמח שתראה לי בחוק את הבדל בין USAPL, ILPF, INPF ו Women who lift.
כולנו התאחדות אנשים למטרת תחרות ספורט עם שופטים, וכולנו למטרת רווח.
usapl, INPF הם פדרציות ספורט ולכן כמובן סעיף 14 חל עליהם.
Women who Lift אינה פדרצית ספורט כמובן אלא קבוצת פייסבוק. אני מזמין אותך להתסכל בחוק בישראל ולהגיד לי איך הם נכנסים להגדרות של גוף או ארגון ספורט. אתה כמובן מוזמן גם לבדוק בחוקים של לוקסמבורג אם אולי תמצא שם הגדרה רלוונטית.

usapl, INPF הם פדרציות ספורט ולכן כמובן סעיף 14 חל עליהם.
Women who Lift אינה פדרצית ספורט כמובן אלא קבוצת פייסבוק. אני מזמין אותך להתסכל בחוק בישראל ולהגיד לי איך הם נכנסים להגדרות של גוף או ארגון ספורט. אתה כמובן מוזמן גם לבדוק בחוקים של לוקסמבורג אם אולי תמצא שם הגדרה רלוונטית.
Women who lift זאת קבוצה בתוך INPF.
התחרות מתקיימת במתחם של INPF עם תעודות ומדליות מטעמם.
כתבת שINPF הוא פדרציית ספורט, כל המשתתפות שם חשופות לבאן כדבריך?
Screenshot_20240821_132656_Instagram.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית