הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pre workout בעד ונגד?

בדרך כלל מדובר על הרבה קפאין עם מעט חומרים שבאמת תורמים לריכוז ולכוח, ככה שלרוב אין בהם יתרון על פני קפסולות קפאין או קפה חזק.
יש כמה שבאמת טובים ועוזרים, אבל הם נדירים בשוק

אין כזה דבר תלות בפרה-וורקאוט, זה לא ממכר.
הדבר היחיד שיכול להיות זה תלות מנטלית, ההרגשה שאתה לא יכול לתפקד באימון בלי. כל עוד תהיה מודע לבעיה ותבין שזה לא המקרה אתה אמור להיות בסדר

אין כזה דבר תלות בפרה-וורקאוט, זה לא ממכר.
הדבר היחיד שיכול להיות זה תלות מנטלית, ההרגשה שאתה לא יכול לתפקד באימון בלי. כל עוד תהיה מודע לבעיה ותבין שזה לא המקרה אתה אמור להיות בסדר
זאת בהחלט סיבה לחשוב לא לקחת.
אני לא לוקח שום ממריצים משני סיבות, אחד זה התלות המנטלית, והשניה שזה לדעתי לא יעיל לאימונים ארוכים.
אני כן יקח בתחרות, או כשאני צריך המון אנרגיה לזמן קצר.

בתור אחד שכבר שנים לוקח מנה פרה וורקאוט לפני אימון, אחרי זמן מה הגוף כבר מתרגל ולא מרגישים אפקט.
אז אם בא לך לחסוך קצת כסף, פשוט תשתה קפה שחור, same shit

ממליץ על של מאסל פארם ו אפוקליפס?
לא מכיר ספציפית את אלה, אבל אני מאוד בספק שהם שווים משהו

אני לא לוקח שום ממריצים משני סיבות, אחד זה התלות המנטלית, והשניה שזה לדעתי לא יעיל לאימונים ארוכים.
התלות המנטלית זה משהו שלא אמור לקרות אם אתה מודע למה אתה עושה.
לאימונים ארוכים זה לא עוזר ולא מזיק, אבל זה בעיקר יעיל אם החלק העיקרי של האימון נמצא בתחילתו

בתור אחד שכבר שנים לוקח מנה פרה וורקאוט לפני אימון, אחרי זמן מה הגוף כבר מתרגל ולא מרגישים אפקט.
זה סבילות לקפאין, שזה אתה מפתח גם מקפה, זה לא באמת משנה מאיזה מקור מגיע הקפאין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית