הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפליקציית ספירת צעדים

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
עד כמה היא אמינה מבחינת ספירת צעדים וקלוריות ששרפתי? זה אמר לי למשל 12 קלוריות על הליכה של 400 צעדים בחמש דקות הגיוני יחס כזה? ובכללי כמה לדעתכם שורפת הליכה של שעה בקצב איטי ורגוע שאתה הולך עם חברים? ואני שוקל רק 56 על 163 אז איך אני מעריך כמה אני שורף?

400 צעדים רגילים זה בערך 200 מטר,הגיוני 12 קלוריות.

תחשב פשוט כעל כל קילומטר שאתה הולך זה 56 קלוריות.(56 בגלל משקל גוף,למשל בן אדם ששוקל 96 זה יהיה הערכה 96 קלוריות לקילומטר)
הלכת 10 קמ ביום?560 קלוריות בערך.

האפלקציה הזאת עקב יחסית מדוייקת.

• פותח/ת השרשור
400 צעדים רגילים זה בערך 200 מטר,הגיוני 12 קלוריות.

תחשב פשוט כעל כל קילומטר שאתה הולך זה 56 קלוריות.(56 בגלל משקל גוף,למשל בן אדם ששוקל 96 זה יהיה הערכה 96 קלוריות לקילומטר)
הלכת 10 קמ ביום?560 קלוריות בערך.

האפלקציה הזאת עקב יחסית מדוייקת.
עוד שאלה , האם ככל שאני יותר בכושר ככה אני אשרוף פחות קלוריות? כי למשל אם אני רץ 5 קילומטר וקשה לי ואני מתנשף אני אמור לשרוף יותר קלוריות מאשר אם אני רץ 5 קילומטר וזה לא מזיז לי בכלל לא?

עוד שאלה , האם ככל שאני יותר בכושר ככה אני אשרוף פחות קלוריות? כי למשל אם אני רץ 5 קילומטר וקשה לי ואני מתנשף אני אמור לשרוף יותר קלוריות מאשר אם אני רץ 5 קילומטר וזה לא מזיז לי בכלל לא?

כנראה כן יהיה הבדל אבל אם תרוץ 5 קמ או תלך מהר 5 קמ זה יקח יןתר זמן,אז זה מתקזז בערך,וזה לא מדוייק במילא זה רק הערכה

תיקח בחשבון שכל המושג קלוריות הוא בערך.
4 קלוריות בכל פחמימה בלי קשר למקור ואופן הבישול שלו אינו מדויק.
זה בסיס שצריך להכיר בעולם הקלוריות.
לא בדקו כל סוג מזון בניפרד, וגם אין אפליקציה שתבדוק איך וכמה זמן בישלתי את המזון.
וגם יש סטיות קטנות בין אנשים שונים.
אז כשאתה סופר נגיד 3000 קלוריות זה יכול להיות 2800 או 3200. אין לך דרך לדעת. אבל זה מתקזז בימים הבאים.
אותו דבר בשריפת קלוריות, יש הרבה דברים שונים בגוף שלך מגוף של אדם אחר.
אבל היופי בקלוריות, זה שלא צריך להכיר את הקשקש. הבערך עובד.
אז אל תשתגע על הקלוריה הבודדת, תחשב בערך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית