הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפליקצית מעקב

אורן פלד

משתמש מתחיל
100
4
נק' מוניטין:
-16
100
4
היי, מישהוניכול להמליץ על אפליקציה למעקב אחרי האימונים שאפשר לרשום בכל תרגיל כמה סטים וכמה משקלים וכל זה?

אני מחפש משהו בפלאפון לרשום ככה באותו רגע במכון אם יש דבר כזה.
יש אפליקציית "פתקים" שמובנת פחות או יותר בכול טלפון ,כשאני באימון אני מכניס שם כול מה שעשיתי ואז מעביר למחברת מעקב שיש לי בבית

MyWorkoutPlan:
פשוטה, לא מתוחכמת: רק להוסיף לשוניות של ימים, ואז לכל יום אפשר להוסיף תרגיל, להכנס אליו, ולהזין פנימה שורות של סטים x חזרות x משקל / זמן.

עובד כמו "לוח מחיק": עשית באימון הקודם סקוואט 3x5x100kg, ועכשיו 105? פשוט כנס פנימה, ותשים 105 במקום ה-100.

יתרון: זריז, פשוט לעין, קל לעדכון...
חסרון: אין לוגים, או סטטיסטיקות.
(אבל מה מונע ממך לקחת Screenshot, ולשמור את התמונה עם תאריך?)

-----

FitNotes:

במקום להיות "לוח מחיק" - אתה מוסיף אימון (שעשית) ל-"יומן". אז בעצם יש לך גישה להיסטוריית אימונים.

יתרון: סטטיסטיקות (PR-ים, גרפים שמתארים התקדמות לאורך זמן...) והיסטוריה...

חסרון: פחות זריז ונגיש מ-MyWorkoutPlan,
ואפילו חופרת בעדכון של תרגילים מרובי-סטים.
(אתה לא יכול להזין: 3x5x100kg במכה...אתה צריך לעבור סט-סט, ולהוסיף 5kg לכל אחד. האפליקציה כן זוכרת מה עשית בפעם האחרונה, אבל עדיין).

בקיצור - העדכון של מה עשית באימון - התעסקות.
(אם כי...לא משהו שלא תוכל להספיק הדרך הביתה).

-----

Personal Trainer Coach:

קונספט אדיר!
בהתחלה - אתה מתכנת (בממשק של האפליקציה) תכנית אימונים (כולל צורת התקדמות, ואפילו זמני מנוחה, ריסטים)...*או בוחר אחת מבין התכניות הפופולריות שמגיעות כבר עם האפליקציה.

ואז, כשאתה הולך להתאמן - אתה לוחץ על כפתור, והאימון שלך לאותו היום נפרס לפניך. (ויש גם צפייה בהיסטוריה, ובכל מני סטטיסטיקות).

יתרון: אתה מתעסק עם זה פעם אחת - ואז הכל נעשה בשבילך. (אפשר גם לעדכן בזמן אמת, אם סטית מהתכנית).

*עושה חיים סופר-קלים למי שצריך לעבוד עם אחוזים! (עברתי לזה מ-MyWorkoutPlan, כי כשעבדתי עם אחוזים, הייתי צריך לחשב בכל פעם מחדש...)

חסרון: אם התכנית שלך פשוטה (ולא אחת מן התכניות שמגיעות עם התכנה) - אולי עדיף לחסוך את ההתעסקות הראשונית, ולעבוד עם משהו פשוט כמו MyWorkoutPlan.

נערך לאחרונה:
היי, מישהוניכול להמליץ על אפליקציה למעקב אחרי האימונים שאפשר לרשום בכל תרגיל כמה סטים וכמה משקלים וכל זה?

בתוך ה-google drive יש אופציה של google sheets, ממש כמו אקסל רק זמין בכל מקום, מוצא את זה הפתרון הכי נוח עבורי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית