נק' מוניטין:
-384
- 221
- 11
אני תאומים ואמות פשוט אין לי כח ..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני תאומים ואמות פשוט אין לי כח ..
אתה הבן אדם היחדי בפרום שמנסה לזלזל בכולם .אל תצחקו עליו סתם,אולי יש לו דלקת בקרום החשק
ברור אחי אבל אני לא נותן להם אקסטרא התיחסות .סקוואט = תאומים
דדליפט = אמות
רק אומר..
יש לך גוף פגז מקנא בךשריר הוויתור עצמי
לא מצחיק תיהיה שנון יותר פעם הבאהזרת ימנית
ומה עם פרס??מוותר על הכל, חוץ מסקוואט, בנץ', ודדליפט.
האמת שלא הגנתי עליך,צחקתי עליך אבל לא הצלחת להבין את הבדיחה.ביקשתי תהגנה שלך??
שיצחקו אנשים צוחקים אם זה עלי הרווחתי ואם זה ממני גם הרווחתי ,לא סובל אותך אתה צבוע נותן לייק ואחרי זה משחק אותה תמים,עדיף תסטלבת דוך אבל אל תהיה צבוע .
אני יודע שצחקת עלי אבל אתה בן אדם צבוע ובגלל זה אני לא סובל אותך,האמת שלא הגנתי עליך,צחקתי עליך אבל לא הצלחת להבין את הבדיחה.
תמשיך להיות התותח של הפורום,אוהבים אותך
אבל זה לא מצחיק אתה מכיר אותי מfxp שהיה מקלל אותי שעה לא מפריע לי !!!להיות כותב בערוץ 23 לא הייתי לוקח אותו בלאט .
לא מבין את מה שאתה רושם חביבי. בכל מקרה, פעם הבאה הוא ישים לך סמיילי עם נשיקה ככה שלא תקח קשה 😘אבל זה לא מצחיק אתה מכיר אותי מfxp שהיה מקלל אותי שעה לא מפריע לי !!!להיות כותב בערוץ 23 לא הייתי לוקח אותו בלאט .
בסדר יש שיפור שאתה רוצה אתה יכול 3/10 עכשיו אתה ברמה של בדיחות דוד שאף אחד לא רוצה לשמוע.דיי נו אני מת שנהיה חברים,אוף
אהה חשבתי אתה מישהו אחר אתה לא מעניין אותי סליחה .לא מבין את מה שאתה רושם חביבי. בכל מקרה, פעם הבאה הוא ישים לך סמיילי עם נשיקה ככה שלא תקח קשה 😘
בסדר יש שיפור שאתה רוצה אתה יכול 3/10 עכשיו אתה ברמה של בדיחות דוד שאף אחד לא רוצה לשמוע.
אם תקצר אולי אנשים לא יסבלו כל כך כל הכבוד 🤩
אהה חשבתי אתה מישהו אחר אתה לא מעניין אותי סליחה .
אבל בכל מקרה frozen רואה ככה יורדים על בן אדם תלמד ממנו
תדחוף את מה שאתה מחביא מתחת למיטה בזמן שהורים ישנים?? אם זה עזר לך להירדם עד עכשיו לא רואה סיבה להפסיק.😭 איך אשן עכשיו בלילה אחרי משפט כזה
את הירוק? 😲תדחוף את מה שאתה מחביא מתחת למיטה בזמן שהורים ישנים?? אם זה עזר לך להירדם עד עכשיו לא רואה סיבה להפסיק.
למה?את הירוק? 😲
לא נוגע בו. אני רק עושה מה שהמאמן שלי אומר לי לעשות.ומה עם פרס??
כשתגדל תביןלמה?