הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טלויזיה 3D - זה כבר כאן

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
http://www.tigerdirect.com/applicat...ffiliateID=Es5Ekr9eEBk-E_JRSgaKvKssLo9F0J58hw

התחילו המכירות של החרא הזה, רק שכמובן אין עדיין סרטים אבל יש פה ערוץ אחד שמשדר ב 3D כבר בשעות מסויימות (TEST), מעניין איך רואים, אם זה כמו בקולנוע אז זה דיי שווה אבל זה יכול לעשות כאב ראש לאחר כמה זמן

סתם מיתוג לדעתי. זאת לא כזאת טכנולוגיה מתקדמת שידור 3D...גם בטלוויזיות הצבעוניות הכי הכי ישנות (הקופסא השחורה)..היו מחלקים משקפיים בשביל לראות 3D, לתוכניות ספיישל...
בכל מקרה..כל הפרסום והמיתוג...לא הדליק אותי לפחות.

• פותח/ת השרשור
זה לא המשקפיים שאתה חושב, יש המון טכנולוגיות של 3D, יש את היעני 3D שאלו המשקפיים עם האדום והכחול שזה חרא, ויש את מה שהולך עכשיו בקולנוע שזו הטלויזיה בעצם (AVATAR, אליס וכו')

אף פעם לא יצא לי לראות 3D אמיתי...אף אחד לא רצה ללכת איתי ל אווטאר וכולם שמים זין על אליס(של כוסיות) למרות שזה נשמא סרט מעניין
חבל
עדיין משדרים את אווטאר בקולנוע?

ראיתי את המאחורי הקלעים של אליס, זה לא 3D אמיתי הם עשו את זה בעריכה מוחשבת.

אף פעם לא יצא לי לראות 3D אמיתי...אף אחד לא רצה ללכת איתי ל אווטאר וכולם שמים זין על אליס(של כוסיות) למרות שזה נשמא סרט מעניין
חבל
עדיין משדרים את אווטאר בקולנוע?
הלכתי לאליס בארץ הפלאות(הייתי בדייט ), זה הסרט הכי גרוע שראיתי בחיים שלי. וגם היא חשבה ככה. לא שווה חצי שקל עם כל הכבוד לשחקנים ולטכנולוגיה.

הלכתי לאליס בארץ הפלאות(הייתי בדייט ), זה הסרט הכי גרוע שראיתי בחיים שלי. וגם היא חשבה ככה. לא שווה חצי שקל עם כל הכבוד לשחקנים ולטכנולוגיה.

באמת? אני מעריץ של טים ברטון ודיי מחבב את ג'וני דפ ואת אישתו של ברטון (הלנה בוהנם-קרטר), אני דיי מחכה ללכת לראות את הסרט. מה לא אהבת בו?

אני מקווה שהתנשקתם הרבה תוך כדי הדייט. למה אם כן, לפחות חסכתם מבט על החרא סרט הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית