הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכלס, בוא נעשה דיון - מה הסיבה בגללה התחלתם להתאמן?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
כמו שהכותרת אומרת כמובן. אני אתחיל: שנת 2017, ממש תחילתה. השני ל־2017. נעמדתי על המשקל, היה כתוב 125. כאב לי הלב, והחלטתי להפסיק. החלטתי שלפני שאני אוטוטו מגיע לצו ראשון אני לא מוכן לקבל פרופיל כה נמוך ואני רוצה קרבי.
קרעתי לעצמי את התחת, הורדתי 56 קילו על הדרך הגעתי לנח"ל ועברתי את הגיבושון של הגדסר. מאז הכל היסטוריה ומלא חברים היו המומים כשהם ראו אותי. היום אני קצת פחות מתאמן אבל אין אצלי שבוע שאני לא אתאמן. אתם יותר ממזומנים לכתוב את הסיפורים שלכם.

התגייסתי לצבא שמנמן. ירדתי במשקל בלי לנסות בגלל האורח חיים הקרבי. יצאתי מקרבי וחזרתי להיות שמנמן ואמרתי שאין מצב שחוזר לזה.

גיל 18, הלחץ היום יומי של האורח חיים שהובלתי, דרש ממני למצוא דרך לפרוק.
אומנויות לחימה שעשיתי במשך כמה שנים היה דרך מצוינת לפריקה, אבל עשיתי את זה רק פעם בשבוע. חיפשתי משהו יומי.
נכנסתי למכון כושר' ומאז כמה שנים שהכל הסטוריה.

מאז שהייתי קטן קטן עוד לפני שהיה אינטרנט ותוספים תמיד רציתי שרירים, בגיל 10 כבר הצלחתי לעשות אלף כפיפות בטן והייתי קונה משקולות, בגיל 16 נרשמתי לראשונה לחדר כושר (בתקופה שלי לא היו ילדים בחדר כושר) במהלך השירות הצבאי קצת השמנתי וביום שיצאתי לחפש"ש כבר נרשמתי חזרה למכון כושר ומאז אני שם.

גיל 18, הלחץ היום יומי של האורח חיים שהובלתי, דרש ממני למצוא דרך לפרוק.
אומנויות לחימה שעשיתי במשך כמה שנים היה דרך מצוינת לפריקה, אבל עשיתי את זה רק פעם בשבוע. חיפשתי משהו יומי.
נכנסתי למכון כושר' ומאז כמה שנים שהכל הסטוריה.
בול! אשכרה תרופה לכל העצבים והלחץ של כל השבוע.

גיל 14+-
חסר כל יכולות ספורטיביות
חסר ביטחון עצמי
דימוי גוף גרוע

איזה פלגה היית? סיימת מסלול ושירות שם?
והאמת שמתישהו בגיל 14 פשוט רציתי קוביות וידיים אז התחלתי לעשות כפיפות בטן ומתח...

רק אניח את זה פה
B3012753-7C8A-4138-9A1B-C6824D6956D7.jpeg

קשה לדעת אפילו מתי זה התחיל, אפילו בתור תלמיד בבית ספר יסודי אימונים משכו אותי.

תמיד התחברתי לרעיון של שרירים / כוח, הכי פשטני שיש. דוגמה שאני זוכר זה שבגיל 9 שאלתי את אבא שלי אם אפשר להירשם לחדר כושר (אחד קרוב לבית) והוא אמר לי תלך לשאול מאיזה גיל זה אמרו לי 12...בסופו של דבר נרשמתי בגיל 18 כי האמנתי לכל המיתוסים של חדר כושר וגדילה, טעות חיי. עם כל החרא שאני אוכל בחדר כושר אם אני ממשיך סימן שזה חשוב לי. הסיבה שבגללה התחלתי להתאמן בתכלס? באמת שלא היה רגע של קליק ''פאק בא לי'' זה היה מאז ומתמיד כזה..אמיתי לגמרי.

תמיד התחברתי לרעיון של שרירים / כוח, הכי פשטני שיש. דוגמה שאני זוכר זה שבגיל 9 שאלתי את אבא שלי אם אפשר להירשם לחדר כושר (אחד קרוב לבית) והוא אמר לי תלך לשאול מאיזה גיל זה אמרו לי 12...בסופו של דבר נרשמתי בגיל 18 כי האמנתי לכל המיתוסים של חדר כושר וגדילה, טעות חיי. עם כל החרא שאני אוכל בחדר כושר אם אני ממשיך סימן שזה חשוב לי. הסיבה שבגללה התחלתי להתאמן בתכלס? באמת שלא היה רגע של קליק ''פאק בא לי'' זה היה מאז ומתמיד כזה..אמיתי לגמרי.
והיום יש לך כוח ושרירים?

התחלתי בשביל להפסיק להרגיש רזה ומעפן.
המשכתי בשביל להבין מה הפוטנציאל של הגוף שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית