הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכלס, בוא נעשה דיון - מה הסיבה בגללה התחלתם להתאמן?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך
כמה שצריך.

לא תאמין כמה מהר לפעמים השינוי מגיע בלי שתשים לב.
תשנה משהו שכנראה הוא הבעיה ופתאום תסתכל על עצמך אחרי כמה חודשים על תמונות שעכשיו ולא תאמין.
קרה לי השבוע. זו הסיבה גם שהעלתי לפה תמונה

למדתי במסגרת חינוך מיוחד ללקוי למידה, למי שלא יודע לרוב החברה במסגרות האלו היא לא משהו ובאופן אוטומטי אני נגררתי גם למצבים(אני לא הפרט אבל אני באמת חושב שזה עניין של מזל שלא גמרתי ברחוב או במעצר עכשיו) קיצר לאחר כמה מעצרים ושטויות ההורים שלי החליטו שהם רוצים שאני ימצא מקום להוציא את כול האנרגיה הזאת ולהרחיק אותי מצרות אז רשמו אותי למכון כושר ( שבו עבדתי אז זמן מה) בערך כמה שנים יצאתי מטומטם ובאתי למכון כול יום ועשיתי מכשירים עד שבשלב מסוים גיליתי את ss והתאהבתי בpowetlifting ( יכול להיות שזה גם בכלל שבית הספר כיונו אותי לחמש יחידות פיסקה וכול המוננטים והמנופים בספר נראו לי מוכרים)

תמיד הייתי פעיל ונהניתי מספורט: כדורגל, כדורסל, טניס, ג'ודו. אימונים היו כלי חיוני לעיצוב הזהות העצמית. אח שלי כתב ותכנן לי את האימונים בשנים הראשונות ואז התחלתי לקרוא ספרים באנגלית לבד בגיל 15 על ברוס לי, סטיב פרפונטיין (רץ למרחקים בינוניים וארוכים בשנות השבעים בארה"ב), ריצה ולקחתי על עצמי את תכנון האימונים משם. אז אני לא יודע אם הייתה סיבה אחת בלבד, אבל במשך השנים נהיה לי ברור שהאימונים הם הרבה מעבר לשריר כזה או אחר ושיש להם משמעות רוחנית עמוקה בשבילי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית