הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות הורמונליות

קרם עוגיות

משתמש פעיל
331
43
נק' מוניטין:
-38
331
43
אני רוצה לעשו במדיקל סנטר פרטי בדיקות הורמונליות אני אחריי 2 סייקלים ולא עשיתי שום בדיקה ואני מרגיש טיפה שלא הכל מאה אחוז

הבנתי שכל בדיקה עולה כמה מאות
איזה הכי קריטיים שכדי לבדוק ?

הבנתי, הוא חלש יחסית לטרן אבל עדיין יכול לעלות פרולקטין אז כדאי לבדוק.
אם אתה קצת לחוץ בכסף,אני באופן אישי הייתי מוותר על בדיקת פרוקלטין במידה ולקחת דוסטינקס/ברומו במהלך הסייקל

• פותח/ת השרשור
הבנתי, הוא חלש יחסית לטרן אבל עדיין יכול לעלות פרולקטין אז כדאי לבדוק.
אם אתה קצת לחוץ בכסף,אני באופן אישי הייתי מוותר על בדיקת פרוקלטין במידה ולקחת דוסטינקס/ברומו במהלך הסייקל
Prolactin 9.55 ng/mL -[-----*-----]- 4.04 15.20

אבל עברו המון חודשים,ולאדם בגילאי ה20-30 זה כמעט תמיד מסתדר לבד במהלך החודשים.

קח בחשבון שיש אדם בפורום שדיבר איתי הרבה פה,היה שנתיים רצוף על חומרים וכבר הרבה מאוד זמן בpct ועדיין לא מתאושש.

אל תבנה על זה שהגוף שלך תמיד יתאזן לבד,מומלץ לעזור לו ומומלץ לא לשתק את הייצור הטבעי ליותר מכמה חודשים(סייקל) אם אין לך טריפטורלין

• פותח/ת השרשור
אבל עברו המון חודשים,ולאדם בגילאי ה20-30 זה כמעט תמיד מסתדר לבד במהלך החודשים.

קח בחשבון שיש אדם בפורום שדיבר איתי הרבה פה,היה שנתיים רצוף על חומרים וכבר הרבה מאוד זמן בpct ועדיין לא מתאושש.

אל תבנה על זה שהגוף שלך תמיד יתאזן לבד,מומלץ לעזור לו ומומלץ לא לשתק את הייצור הטבעי ליותר מכמה חודשים(סייקל) אם אין לך טריפטורלין

הסייקל הראשון שלי היה 10 שבועות עם פיסיטי לפי הספר
סייקל 2 העלתי מינון טסט וגם הוספתי NPP עם סופרדרול
אבל חיפפתי עם הפיסיטי והפרגניל

• פותח/ת השרשור
פרגניל אני גם מחפף,זה בזבוז לדעתי הכנה.
כלומיד ונולבה חובה לפי הספר
פרגניל נועד כדי לנמוע כיווץ אשכים לא ?
וכלומיד ונולבה לקחתי רק סייקל ראשון בשני כבר זילזלתי.
קראתי יותר מידי הודעות בפורום שהגוף מתאושש יפה גם בלי פיסיטי

קראתי יותר מידי הודעות בפורום שהגוף מתאושש יפה גם בלי פיסיטי
כן,אחרי חצי שנה.
למה לא לגמור את התאוששות בחודש?

פרגניל נועד כדי לנמוע כיווץ אשכים לא ?
כן,ולשמור על תפקיד תקין של הזרע.
מבחינתי הסיבה היחידה להשתמש בפרגניל זה אם מנסים להיכנס להריון בזמן סייקל

• פותח/ת השרשור
כן,אחרי חצי שנה.
למה לא לגמור את התאוששות בחודש?

כן,ולשמור על תפקיד תקין של הזרע.
מבחינתי הסיבה היחידה להשתמש בפרגניל זה אם מנסים להיכנס להריון בזמן סייקל

כי קשה לשמר תוצאות בפיסיטי

כי קשה לשמר תוצאות בפיסיטי
איך בדיוק זה יותר קשה מאשר לא לעשות pct?

להפך,אתה תחזיר את רמות הטסט שלך ואת הייצור הטבעי צ'יק צ'ק.
שלא נדבר על זה בכלל שבpct הטסט שלך יהיה גבוה מאוד לקראת הסיום,בגלל הכלומיד והנולבה

ברגע שיש עליה גדולה ב Lh ואין עליה בטסט יש כאן בעיה לכן כדאי לחכות... דווקא בסייקל השני שלי ירד לי החשק מיני היה סייקל קל של דיבול בקושי שבועים וטסט פרופ 8 שבועות
לקראת סוף הסייקל החשק ירד... ודווקא בסייקל עם nor 19 גם בpct הכל תפקד כראוי ולא היה זכר לבעיות בחשק המיני,המון פסיכולוגיה פה,המון רוגע,שינה איכותית,העידר מחשבות שליליות, ורוגע בעבודה...

• פותח/ת השרשור
ברגע שיש עליה גדולה ב Lh ואין עליה בטסט יש כאן בעיה לכן כדאי לחכות... דווקא בסייקל השני שלי ירד לי החשק מיני היה סייקל קל של דיבול בקושי שבועים וטסט פרופ 8 שבועות
לקראת סוף הסייקל החשק ירד... ודווקא בסייקל עם nor 19 גם בpct הכל תפקד כראוי ולא היה זכר לבעיות בחשק המיני,המון פסיכולוגיה פה,המון רוגע,שינה איכותית,העידר מחשבות שליליות, ורוגע בעבודה...

אז אתה אומר שאם הטסט שלי לא גבוהה אז יש פה בעיה בגלל ה LH ?

הבעיה היא לא בגלל lh. זה מסמן לנו שהבעיה היא במקום אחר פשוט ולא קשורה לגונדוטרופינים. אין לך מה לחשוש מזה כרגע,נראה שהכל תקין

אז אתה אומר שאם הטסט שלי לא גבוהה אז יש פה בעיה בגלל ה LH ?
קח את זה בערבון מוקבל מה שאני אומר אני לא רופא...ברגע שיש עליה בLh אבל הטסט עדין בטווח לא תקין אז פה יש בעיה... כנירא בטסטיקולות או משהו כזה בגדול תחכה בסובלנות עד שהיה תוצאה של טסטוסטרון אני מאמין שהכל בסדר אצלך והטסט אצלך דווקא היה די גבוה עם לא We have little problem
היה פרגניל בסייקל?

• פותח/ת השרשור
על איזו בעיה מדובר אם הכל נראה תקין ?
קח את זה בערבון מוקבל מה שאני אומר אני לא רופא...ברגע שיש עליה בLh אבל הטסט עדין בטווח לא תקין אז פה יש בעיה... כנירא בטסטיקולות או משהו כזה בגדול תחכה בסובלנות עד שהיה תוצאה של טסטוסטרון אני מאמין שהכל בסדר אצלך והטסט אצלך דווקא היה די גבוה עם לא We have little problem
היה פרגניל בסייקל?

כמה פעמים בודדות והפסקתי היה עושה לי גולות בבטן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית