הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירת אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור Eli1729
  • פורסם בתאריך

Eli1729

משתמש מתחיל
132
14
נק' מוניטין:
16
132
14
אהלן
אני בטוח שנפתחו מיליארד פוסטים
קראתי הרבה מהם ועדיין לא הצלחתי למצוא את עצמי
אני מחפש אבקת חלבון שתחליף לי את ההוצאה על היוגורטים
אשמח להמלצות מה המוצרים היותר איכותיים בשוק, מבחינת טעם,יחס פחמימה חלבון וערבוב
בנוסף,לא הצלחתי להבין איזה מבין הסוגים אני צריך לצרוך-אין לי בעיות עם חלבון אלא רק פינוק עם הטעם(בגיינר הצלחתי לשתות רק את הדיימנטז קרם עוגיות,כל השאר ריפלקס הקאה וניסיתי עוד שלושה בערך)

תודה לעוזרים וסליחה על הפוסט כנראה הכי שכיח בפורום.
אגב, ממה שקראתי- נראה שהלב שלי נוטה בין אוטימום לדיימנטיז

יחס פחמימה חלבון
לא הבנתי למה זה קריטי לך. אתה רוצה כמה שפחות פחמימה? איזה יחס אתה מעדיף?
הייתי יכול להבין אם היית רוצה כמה שפחות קלוריות ביחס לחלבון.

אין לי בעיות עם חלבון אלא רק פינוק עם הטעם(בגיינר הצלחתי לשתות רק את הדיימנטז קרם עוגיות,כל השאר ריפלקס הקאה וניסיתי עוד שלושה בערך)
מנסיוני ולטעמי, דימטייז ISO100 בלתי נסבלים וניסיתי כמה טעמים.

מנסיוני, גיינרים לרוב טעימים יותר מאבקות חלבון, ואבקות חלבון מי גבינה מרוכז טעימות יותר מאבקות מי גבינה isolate ו- hydrolyzed.
אופטימום ממש אחלה, המוקה קפוצ'ינו שלהם די טעים. סוג החלבון זה בלנד, אבל החיסרון זה המחיר שדי יקר.
מציע לך ללכת על myprotein בננה או בננה טבעי. אחת האבקות היותר מוצלחות שטעמתי אם אתה שותה עם חלב. עם מים פחות מוצלח.

ועוד טיפ, הכי חשוב שלקח לי הרבה זמן ללמוד אותו - תוריד את הציפיות שלך מהטעם. אם קנית אבקה שאתה יכול לשתות בסבבה ואתה לא סובל, כל השאר זה בונוס. אם זה לא גיינר כנראה שזה לא יהיה ממש טעים כמו שהרבה אנשים מצפים שזה יהיה.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי למה זה קריטי לך. אתה רוצה כמה שפחות פחמימה? איזה יחס אתה מעדיף?
הייתי יכול להבין אם היית רוצה כמה שפחות קלוריות ביחס לחלבון.

מנסיוני ולטעמי, דימטייז ISO100 בלתי נסבלים וניסיתי כמה טעמים.

מנסיוני, גיינרים לרוב טעימים יותר מאבקות חלבון, ואבקות חלבון מי גבינה מרוכז טעימות יותר מאבקות מי גבינה isolate ו- hydrolyzed.
אופטימום ממש אחלה, המוקה קפוצ'ינו שלהם די טעים. סוג החלבון זה בלנד, אבל החיסרון זה המחיר שדי יקר.
מציע לך ללכת על myprotein בננה או בננה טבעי. אחת האבקות היותר מוצלחות שטעמתי אם אתה שותה עם חלב. עם מים פחות מוצלח.

ועוד טיפ, הכי חשוב שלקח לי הרבה זמן ללמוד אותו - תוריד את הציפיות שלך מהטעם. אם קנית אבקה שאתה יכול לשתות בסבבה ואתה לא סובל, כל השאר זה בונוס. אם זה לא גיינר כנראה שזה לא יהיה ממש טעים כמו שהרבה אנשים מצפים שזה יהיה.

טעמתי איזושהיא אבקה ואני לא זוכר את שמה היא היית הדי סבבה
הבנתי שחלבון איזו פות מומלץ אם אני לא רגיש ללקטוז, לכן כשכתבתי דיימנטיז התכוונתי לעילית פשוט.. מה דעתך? ניסית?
התכוונתי כמה שפחות קלוריות ביחס לחלבון, ועם זה מעדיף גם פחות פחמימה כי אני מעדיף לצרוך אותה כמוצק.. אבל בגדול יחס קלוריות טוב מספיק לי

אני מעדיף אבקה בטעם וניל ככה אוכל לעשות שייקים לגוויון(פירות וכו) , טעמת את אופטימום וניל במקרה?

הבנתי שחלבון איזו פות מומלץ אם אני לא רגיש ללקטוז
פחות מומלץ? לא הייתי אומר את זה. האמת שהוא נספג ביעילות גבוהה יותר מאשר חלבון מי גבינה מרוכז (רגיל), והוא לרוב גם יהיה דל יותר בקלוריות אם משווים פר X גרם חלבון (ולא פר X גרם אבקה) כי לרוב אחוז החלבון יהיה גבוה יותר. החיסרון העיקרי באיזו זה המחיר. ואם אין לך רגישות ללקטוז או סיבה אחרת שמצדיקה את התוספת במחיר, אין באמת סיבה לצרוך חלבון איזו. עניין יעילות הספיגה די זניח ולא משמעותי, בטח לא למתאמן חובבן.

לכן כשכתבתי דיימנטיז התכוונתי לעילית פשוט.. מה דעתך? ניסית?
האמת שלא.

התכוונתי כמה שפחות קלוריות ביחס לחלבון, ועם זה מעדיף גם פחות פחמימה כי אני מעדיף לצרוך אותה כמוצק.. אבל בגדול יחס קלוריות טוב מספיק לי
אז באיזו לרוב יהיה פחות פחמימות באבקה כמו שאמרתי, אבל תבדוק אם זה באמת שווה לך את הכסף הזה, כי זה די זניח ה5 גרם הבדל של פחמימה בכל סקופ.

אני מעדיף אבקה בטעם וניל ככה אוכל לעשות שייקים לגוויון(פירות וכו) , טעמת את אופטימום וניל במקרה?
לא שזכור לי. אבל טעמתי אבקה בטעם וניל שממש ממש אהבתי פעם, אבל היא לא זולה כלכך ואני גם רואה שאין במלאי כרגע, אבל אול היא תחזור:
MusclePharm Natural, Grass-Fed Whey Protein, Vanilla, 1.85 lbs (840 g)
MusclePharm Natural, Grass-Fed Whey Protein, Vanilla, 0.93 lbs (420 g)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית