הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pure plarinum

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך

renne

משתמש פעיל
662
524
נק' מוניטין:
1,069
662
524
מישהו מכיר את החברה הזאת?
Pure platinum

קבצים מצורפים

• 15596770448558166432807387224831.jpg
    15596770448558166432807387224831.jpg
    KB 42.6 · צפיות: 347
  • פותח/ת השרשור
אשאל אותך משהו ברשותך
בתאריך 08/05/19 שאלת את אותה שאלה לגבי החברה
אשמח לדעת איך הגעת למסקנה שהחומרים שלה אמינים ועובדים?

אשאל אותך משהו ברשותך
בתאריך 08/05/19 שאלת את אותה שאלה לגבי החברה
אשמח לדעת איך הגעת למסקנה שהחומרים שלה אמינים ועובדים?

שאלתי לגבי hgh מהסיבה הפשוטה שהם החליפו את הדומיין באתר שלהם, ובגלל שלא קיבלתי אף תגובה החלטתי להתכתב איתם במייל.
הייתי כבר על חומרים שלהם.

• פותח/ת השרשור
תודה תותח!!
אני הולך להשתמש בטסט ובולדנון, מאוד מקווה שהבולדנון אמיתי כי אני דיי בונה על המראה הווסקולרי(וורידים) מהחומר, אם לא זה כנראה שהייתי מוותר על הבולד לטובת npp

תודה תותח!!
אני הולך להשתמש בטסט ובולדנון, מאוד מקווה שהבולדנון אמיתי כי אני דיי בונה על המראה הווסקולרי(וורידים) מהחומר, אם לא זה כנראה שהייתי מוותר על הבולד לטובת npp

אני אוהב חומרים יותר הארדקור כמו טרן וחבריו כך שאין לי נסיון עם בולדנון שלהם.
הטסט היה אחלה.

• פותח/ת השרשור
מקנא בך!!
אני מאוד רגיש לאנדרוגן (dht במיוחד) כך שחומרים אנדרוגנים גורמים לי להתפרצות מטורפת של אקנה
נגזרות טסט כגון בולד, טסט, וכו הגוף עוד מתמודד עם האנדרוגניות של הנגזרת הזאת ולכן אני לוקח בולדנון,
אבל נגזרת dht זה קטסטרופה!!
מסטרון, וינסטרול, וכו פשוט קורעים לי את הצורה
הפחד הכי גדול שלי זה לקבל מסטרון במקום בולדנון,
וטרן זה הדגל, כלכך אנדרוגני שגם אם תצמיד לי אקדח לראש אני לא אוכל להתקרב לזה בחיים

מקנא בך!!
אני מאוד רגיש לאנדרוגן (dht במיוחד) כך שחומרים אנדרוגנים גורמים לי להתפרצות מטורפת של אקנה
נגזרות טסט כגון בולד, טסט, וכו הגוף עוד מתמודד עם האנדרוגניות של הנגזרת הזאת ולכן אני לוקח בולדנון,
אבל נגזרת dht זה קטסטרופה!!
מסטרון, וינסטרול, וכו פשוט קורעים לי את הצורה
הפחד הכי גדול שלי זה לקבל מסטרון במקום בולדנון,
וטרן זה הדגל, כלכך אנדרוגני שגם אם תצמיד לי אקדח לראש אני לא אוכל להתקרב לזה בחיים

מסכים איתך.
גם אני לא חף מתופעות לוואי.
העניין הוא שטרן למשל שירת את המטרה שלי יופי יופי (תחרויות כוח) כך שהוא מככב אצלי בכל סייקל.

טרן עוד לא נתתי,שומר במגירה לשנה הבאה.
היה מורגש היכולת לאכול הכל מהכל ולא להשמין,אפילו להרזות קצת?

טרן עוד לא נתתי,שומר במגירה לשנה הבאה.
היה מורגש היכולת לאכול הכל מהכל ולא להשמין,אפילו להרזות קצת?

האמת שהייתי שחיף כל חיי עד השחרור מהצבא.
כך שגם כשהייתי טבעי לא בדיוק הייתי משמין גם מג'אנק פוד.
מה שכן רוב הסייקלים שלי היו סייקלים למטרת כוח ומאסה כך שהייתי בפלוס קלורי מאוד גדול ועדיין יכולת לראות ריבועים מבצבצים ורידים בחזה/כתף/קוואדס וכו בזכות הטרן.

• פותח/ת השרשור
הלוטסטין או אנדרול לא נותנים מספיק כוח בשביל תחרות?
אגב יש עוד סטרואיד שהוא הכי חזק למטרות כוח לפי מה שהבנתי
היחיד ששמעתי שהוא ישתמש בו זה בחור בשם סטס, אגב הוא נפצע מהחומר בגלל אובר כוח, כך הוא טוען

אתה מאוד מוגבל במספר שבועות שאתה יכול לקחת אוראלים,בניגוד לטרן שאתה לא באמת צריך להפסיק מסיבה אקוטית כלשהי.
יהיה חכם לשלב היילו לקראת התחרות אבל לא לתקופה ארוכה

אגב יש עוד סטרואיד שהוא הכי חזק למטרות כוח לפי מה שהבנתי
היחיד ששמעתי שהוא ישתמש בו זה בחור בשם סטס, אגב הוא נפצע מהחומר בגלל אובר כוח, כך הוא טוען

הייתי על אנדרול מספר פעמים ואני חייב לציין שאני מעדיף דיבול על פניו.
הלוטסטין אמיתי זה פשוט טירוף אך לא שווה את רמת העצבים שהגעתי אליה(כרגיל שילבתי עם טרן ).
נכנס לאחרונה לארץ חומר בשם טרסטולון (פי 4 יותר חזק מטרן ופי 10 יותר מטסט).
אולי על זה הוא דיבר?

נכנס לאחרונה לארץ חומר בשם טרסטולון
הנפצה רצינית הment הזה..סתם איזה תרופה שקיוו שתחליף את הטסט דיפו ובמקביל גם תשתק ייצור זרע(בכוונה) כדי שלא תוכל להכניס להריון..יעני קונדום קבוע כל עוד אתה משתמש.

הפיתוח שלה כמובן הופסק,ולמדתי להתעלם לחלוטין מהיחס אנאבולי-אנדרוגני כי הוא לא אומר כלום ושום דבר.
אין משהו חזק יותר מטרן כרגע

הנפצה רצינית הment הזה..סתם איזה תרופה שקיוו שתחליף את הטסט דיפו ובמקביל גם תשתק ייצור זרע(בכוונה) כדי שלא תוכל להכניס להריון..יעני קונדום קבוע כל עוד אתה משתמש.

הפיתוח שלה כמובן הופסק,ולמדתי להתעלם לחלוטין מהיחס אנאבולי-אנדרוגני כי הוא לא אומר כלום ושום דבר.
אין משהו חזק יותר מטרן כרגע

כן האמת שאין הייפ גדול סביבו ויש מלא בילדרים/ליפטרים בחול שמקיימים לוגים וערוצים ביוטיוב וממש לא התלהבו.
טרן באמת מעל ומעבר, מקסימום מעלים מינון.

• פותח/ת השרשור
לא זה לא מה שאמרת
וכן יש אני מחפש את זה עכשיו כמה שניות אתן שם של הסטרואיד
משהו כמו מבולדרון, לא זוכר שם מדויק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית