עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מישהו מכיר את החברה הזאת?
Pure platinum
אשאל אותך משהו ברשותך
בתאריך 08/05/19 שאלת את אותה שאלה לגבי החברה
אשמח לדעת איך הגעת למסקנה שהחומרים שלה אמינים ועובדים?
תודה תותח!!
אני הולך להשתמש בטסט ובולדנון, מאוד מקווה שהבולדנון אמיתי כי אני דיי בונה על המראה הווסקולרי(וורידים) מהחומר, אם לא זה כנראה שהייתי מוותר על הבולד לטובת npp
בדיוק.אני אוהב חומרים יותר הארדקור כמו טרן וחבריו כך שאין לי נסיון עם בולדנון שלהם.
אל תדאג.. מסטרון יותר יקר. אף אחד לא יעשה את הטעות הזאתהפחד הכי גדול שלי זה לקבל מסטרון במקום בולדנון,
מקנא בך!!
אני מאוד רגיש לאנדרוגן (dht במיוחד) כך שחומרים אנדרוגנים גורמים לי להתפרצות מטורפת של אקנה
נגזרות טסט כגון בולד, טסט, וכו הגוף עוד מתמודד עם האנדרוגניות של הנגזרת הזאת ולכן אני לוקח בולדנון,
אבל נגזרת dht זה קטסטרופה!!
מסטרון, וינסטרול, וכו פשוט קורעים לי את הצורה
הפחד הכי גדול שלי זה לקבל מסטרון במקום בולדנון,
וטרן זה הדגל, כלכך אנדרוגני שגם אם תצמיד לי אקדח לראש אני לא אוכל להתקרב לזה בחיים
טרן עוד לא נתתי,שומר במגירה לשנה הבאה.
היה מורגש היכולת לאכול הכל מהכל ולא להשמין,אפילו להרזות קצת?
זה מאוד מאפיין סייקל של טסט וטרן למשל.שהייתי בפלוס קלורי מאוד גדול ועדיין יכולת לראות ריבועים מבצבצים ורידים בחזה/כתף/קוואדס וכו .
זה מאוד מאפיין סייקל של טסט וטרן למשל.
בגלל זה אני מתעניין...
אתה מאוד מוגבל במספר שבועות שאתה יכול לקחת אוראלים,בניגוד לטרן שאתה לא באמת צריך להפסיק מסיבה אקוטית כלשהי.הלוטסטין או אנדרול לא נותנים מספיק כוח בשביל תחרות?
הלוטסטין או אנדרול לא נותנים מספיק כוח בשביל תחרות?
אגב יש עוד סטרואיד שהוא הכי חזק למטרות כוח לפי מה שהבנתי
היחיד ששמעתי שהוא ישתמש בו זה בחור בשם סטס, אגב הוא נפצע מהחומר בגלל אובר כוח, כך הוא טוען
הנפצה רצינית הment הזה..סתם איזה תרופה שקיוו שתחליף את הטסט דיפו ובמקביל גם תשתק ייצור זרע(בכוונה) כדי שלא תוכל להכניס להריון..יעני קונדום קבוע כל עוד אתה משתמש.נכנס לאחרונה לארץ חומר בשם טרסטולון
הנפצה רצינית הment הזה..סתם איזה תרופה שקיוו שתחליף את הטסט דיפו ובמקביל גם תשתק ייצור זרע(בכוונה) כדי שלא תוכל להכניס להריון..יעני קונדום קבוע כל עוד אתה משתמש.
הפיתוח שלה כמובן הופסק,ולמדתי להתעלם לחלוטין מהיחס אנאבולי-אנדרוגני כי הוא לא אומר כלום ושום דבר.
אין משהו חזק יותר מטרן כרגע