הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חבילת שידורי טלוויזיה מהארץ בחו"ל (בתשלום)

• פותח/ת השרשור incin
  • פורסם בתאריך
כל השירותים שאזכרו בשרשור ורשומים למטה, זמינים בגבולות מדינת ישראל בלבד:
סלקום TV
Partner TV
Next TV
סטינג TV

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות, אני אסכם את הפתרונות האפשריים למקרה שמישהו נתקל בשרשור הזה בעתיד וגם מה שבסופו של דבר עשיתי:

ערוצים 11, 12, 13 - זמינים לצפייה ישירה בארה"ב (חינם) ולא חסומים, כל התוכן לצפיית VOD חסום. שידורים מיוחדים (כגון האירוויזיון) גם כן חסומים. הבעיה העיקרית כאן היא שבגלל הבדלי השעות אורחים ששוהים אצלי נאלצים לראות שידורי בוקר ואודטה כשהם בעצם רוצים לראות משחקי השף והישרדות.

tvclub.us - אתר מעולה, כמה דולרים בחודש ומקבלים שידורים מהארץ (כולל ויוה וערוצי ילדים). הבעיה העיקרית בשבילי היתה שהם כרגע לא מקבלים חברים חדשים.

אתרים דומים ל-tvclub בעלי שידורים מישראל:
телевидение IPTV
OTTCLUB || Онлайн телевидение через Интернет
יש להם רק את הערוצים שיש חינם בעידן+ אז לא מציאה גדולה.

יס גו, סלקום טיוי, פרטנר טיוי, נקסט טיוי, סטינג טיוי - חסומים בארה"ב, אפשרי רק עם VPN או פרוקסי. למי שיש קרובים או דירה בארץ אפשר להתקין סרבר במחשב ואז לראות דרכו אם האינטרנט מהיר מספיק (כאן הורדה והעלאה סימטרית, אני לא יודע אם זה כבר אותו דבר בארץ).

בסופו של דבר עשיתי מנוי ("תרמתי") לאתר sdarot.pm, יש להם מאגר עצום של סדרות ילדים בעברית (כולל פרפר נחמד!) וגם סדרות טלנובלה כמו הכלה מאיסטנבול ונור אז האורחת שלי מרוצה.

תודה לכולם על התגובות, אני אסכם את הפתרונות האפשריים למקרה שמישהו נתקל בשרשור הזה בעתיד וגם מה שבסופו של דבר עשיתי:

ערוצים 11, 12, 13 - זמינים לצפייה ישירה בארה"ב (חינם) ולא חסומים, כל התוכן לצפיית VOD חסום. שידורים מיוחדים (כגון האירוויזיון) גם כן חסומים. הבעיה העיקרית כאן היא שבגלל הבדלי השעות אורחים ששוהים אצלי נאלצים לראות שידורי בוקר ואודטה כשהם בעצם רוצים לראות משחקי השף והישרדות.

tvclub.us - אתר מעולה, כמה דולרים בחודש ומקבלים שידורים מהארץ (כולל ויוה וערוצי ילדים). הבעיה העיקרית בשבילי היתה שהם כרגע לא מקבלים חברים חדשים.

телевидение IPTV

יס גו, סלקום טיוי, פרטנר טיוי, נקסט טיוי, סטינג טיוי - חסומים בארה"ב, אפשרי רק עם VPN או פרוקסי. למי שיש קרובים או דירה בארץ אפשר להתקין סרבר במחשב ואז לראות דרכו אם האינטרנט מהיר מספיק (כאן הורדה והעלאה סימטרית, אני לא יודע אם זה כבר אותו דבר בארץ).

בסופו של דבר עשיתי מנוי ("תרמתי") לאתר sdarot.pm, יש להם מאגר עצום של סדרות ילדים בעברית (כולל פרפר נחמד!) וגם סדרות טלנובלה כמו הכלה מאיסטנבול ונור אז האורחת שלי מרוצה.
האתר סדרות חינם, רק צריך לחכות 30 שניות בין פרקים. (אלא אם כן אתה עושה מנוי)
הם כל כמה זמן משנים דומיין (שתהיה מודע לזה) כי הפעילות שלהם לא חוקית והוציאו נגדם צו בבית משפט אם אני לא טועה

ותגיד מה הכוונה שבאתר tvclub.us לא מקבלים חברים חדשים? הכל שם ברוסית ואני לא ממש יודע אבל אני רואה משהו שכתוב 8 יורו

• פותח/ת השרשור
האתר סדרות חינם, רק צריך לחכות 30 שניות בין פרקים. (אלא אם כן אתה עושה מנוי)
הם כל כמה זמן משנים דומיין (שתהיה מודע לזה) כי הפעילות שלהם לא חוקית והוציאו נגדם צו בבית משפט אם אני לא טועה

ותגיד מה הכוונה שבאתר tvclub.us לא מקבלים חברים חדשים? הכל שם ברוסית ואני לא ממש יודע אבל אני רואה משהו שכתוב 8 יורו

אני לא מתפלא שהאתר סדרות לא חוקי, אני יודע שהוא באופן תיאורטי "חינם", אבל החל מהפרק השני זה התחיל לעשות לי בעיות ולגמגם ומלכתחילה לא היתה לי בעיה לשלם על זה. אם היה כזה אתר חוקי במחיר דומה או קצת יותר הייתי שמח לשלם לו - אבל אין.

אני גם לא יודע רוסית, משתמש בגוגל בשביל לתרגם - כשאתה מנסה להירשם באתר במסך האחרון יש שגיאה והם אומרים שהם לא מקבלים חברים חדשים לאתר בזמן זה. ניסיתי לשלוח להם הודעה (ברוסית ובאנגלית) - לא ענו.

אני גם לא יודע רוסית, משתמש בגוגל בשביל לתרגם - כשאתה מנסה להירשם באתר במסך האחרון יש שגיאה והם אומרים שהם לא מקבלים חברים חדשים לאתר בזמן זה. ניסיתי לשלוח להם הודעה (ברוסית ובאנגלית) - לא ענו.
מעניין ומוזר בו זמנית...

אשמח לעדכון אם יעבוד לך בעתיד

• פותח/ת השרשור
מעניין ומוזר בו זמנית...

אשמח לעדכון אם יעבוד לך בעתיד

יש לי כמה חברים בארץ שיש להם מנוי אצלם במקום יס/הוט, מהם קיבלתי את ההמלצה.
כמובן שהם גם מבינים רוסית אז יכולים לנצל את מאות הערוצים ברוסית שיש שם.

телевидение IPTV

עשית רילוקיישן מהעבודה? 😃

• פותח/ת השרשור
עשית רילוקיישן מהעבודה? 😃

אוהו, ברוך שובך 😃

קצת למטה כאן יש שרשור "החיים בקליפורניה" שאני כל הזמן אומר לעצמי שאני צריך לעדכן אותו.

ארוך מדי, לא קראתי: אשתי עשתה רילוקיישן מהעבודה, אני התפטרתי מהעבודה שלי באינטל אחרי יותר מ-10 שנים (לא החלטה קלה, מעולם לא חשבתי שאני אעבור מהארץ) ואחרי חצי שנה שהמתנתי לאישור העבודה שלי קיבלתי אותו ומצאתי פה עבודה מאוד מעניינת בה אני עובד הרבה יותר רגוע, מרוויח יותר ומשלם פחות מיסים 😃

אוהו, ברוך שובך 😃

קצת למטה כאן יש שרשור "החיים בקליפורניה" שאני כל הזמן אומר לעצמי שאני צריך לעדכן אותו.

ארוך מדי, לא קראתי: אשתי עשתה רילוקיישן מהעבודה, אני התפטרתי מהעבודה שלי באינטל אחרי יותר מ-10 שנים (לא החלטה קלה, מעולם לא חשבתי שאני אעבור מהארץ) ואחרי חצי שנה שהמתנתי לאישור העבודה שלי קיבלתי אותו ומצאתי פה עבודה מאוד מעניינת בה אני עובד הרבה יותר רגוע, מרוויח יותר ומשלם פחות מיסים 😃
תודה תודה 😃

מגניב, אקרא את הפוסט ואתרפק על החוויות שלך משם חח
בסהכ נשמע ממש מגניב, מסכים שההייטק הישראלי תובעני ומלחיץ.. אני הוכחה חיה לזה 😃

• פותח/ת השרשור
לא שזה הפריע לי יותר מדי כשהייתי בארץ, אבל כאן עובדים בצורה הרבה יותר רגועה ונותנים חשיבות הרבה יותר גדולה לחיים שמעבר לעבודה.
99% מהאנשים במקום העבודה שלי אפילו לא הכניסו את מס' הטלפון שלהם למערכת ואין שום אפשרות לתפוס אותם מחוץ לשעות העבודה אם הם לא בודקים מייל.

• פותח/ת השרשור
כמה עולה התענוג?
תשלום חד פעמי?

35 ש"ח לחודש - זו "תרומה" שמאפשרת לי לדלג על חצי דקה המתנה לפני כל פרק, בנוסף - אפשר להוריד פרקים למחשב (לא משתמש בזה כרגע) וכל פרק מופעל אוטומטית כשהקודם נגמר (בינג' מוד).
סה"כ זה יכול להחליף כבלים למי שעדיין מנוי של הוט/יס אז אני לא חושב שמדובר בהוצאה גבוהה מדי. בשבילי זו אחת מהאופציות היחידות שלא כוללות פרוקסי או VPN לראות תוכן ישראלי כשאני נמצא בבית בערב (תוכניות הבוקר נוראיות, אני לא יודע מי רואה את זה).

לא שזה הפריע לי יותר מדי כשהייתי בארץ, אבל כאן עובדים בצורה הרבה יותר רגועה ונותנים חשיבות הרבה יותר גדולה לחיים שמעבר לעבודה.
99% מהאנשים במקום העבודה שלי אפילו לא הכניסו את מס' הטלפון שלהם למערכת ואין שום אפשרות לתפוס אותם מחוץ לשעות העבודה אם הם לא בודקים מייל.
אני מניח שזה כבר עניין של החברה שעובדים בה.
אני עובד בחברת ענק והחבר׳ה שלנו בארה״ב דווקא כן עם הטלפונים במערכת ויש להם זמינות יחסית גבוהה.
אבל אתה צודק שהעבודה רגועה יותר, כשהייתי במשרדים שבאטלנטה הם היו שוממים חח.

אני עובד בחברת ענק והחבר׳ה שלנו בארה״ב דווקא כן עם הטלפונים במערכת ויש להם זמינות יחסית גבוהה.

לא חשבת אף פעם על האופציה של רילוקיישן דרך מקום העבודה ?

• פותח/ת השרשור

גם אני עובד בחברה לא קטנה - יותר מ-35000 עובדים. זה גם מה שנהוג פה באפל ובברודקום.

לא זוכר לגבי טלפונים של אינטל ארה"ב, אבל הם לא גילו יותר מדי גמישות בעבודה עם הארץ (מבחינתם תתחבר בשמונה בערב בשביל לעבוד מולם).

• פותח/ת השרשור
לא חשבת אף פעם על האופציה של רילוקיישן דרך מקום העבודה ?

ברוב המקומות וברוב התפקידים לא כזה פשוט לעשות את המעבר, גם אם אתה מבקש.
ספציפית לגבי אינטל - המעבר לא אפשרי מבחינה עקרונית, גם אם מצאת קבוצה באינטל ארה"ב שמאוד מעוניינת שתעבור.

מה לגבי להביא ממיר של יס לארהב ולהתקין אנטנה לבד?
יש אנשים שיש להם ממיר אקסטרה, או שאתה יכול לבקש מקרובים שיעשו ממיר אקסטרה, אתה תיקח אותו ותשלם להם כמה שזה עולה להם.
אני דיי בטוח שלא חוסמים שידורי לוויין
לפחות באירופה שמעתי שהרבה ישראלים עושים את זה וזה עובד יופי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית