הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גניחות

נראה לך שאנשים יתעניינו בסקר טיפשי שכזה? או בבעיה מינורית שכזאת?
מפתיע שההיגיון הנהדר שלך לא מסוגל להבין את האנלוגיות שהבאתי אבל היי, זה בסדר.
אם אתה חושב שבאתי "לנצח" בויכוח, אתה מראה שאתה סגור להבנה של דעות אחרות משלך.

יש חוק שאומר שזה בסדר שלא הבנתי את האנלוגיות שלך? רק שאהיה בטוח.

נראה לך שאנשים יתעניינו בסקר טיפשי שכזה? או בבעיה מינורית שכזאת?
מפתיע שההיגיון הנהדר שלך לא מסוגל להבין את האנלוגיות שהבאתי אבל היי, זה בסדר.
אם אתה חושב שבאתי "לנצח" בויכוח, אתה מראה שאתה סגור להבנה של דעות אחרות משלך.

תיארת פה דברים שכן נגד חוקי רוב חדרי הכושר, לא יודע איזו פואנטה לקויה קיווית להעביר או באיזה חדרי כושר ביקרת.

יש לי הרגשה שאתה בין אלה שעושים את כל החרא הלא מכבד הזה ולכן ההגיון שלך עובד ככה.. תלמד לכבד אחרים זה יעזור לך בחיים.

יש חוק שאומר שזה בסדר שלא הבנתי את האנלוגיות שלך? רק שאהיה בטוח.
בהצלחה בחיים.

יש לי הרגשה שאתה בין אלה שעושים את כל החרא הלא מכבד הזה ולכן ההגיון שלך עובד ככה.. תלמד לכבד אחרים זה יעזור לך בחיים.

יש לי הרגשה שהסקת המסקנות שלך לקויה.
בכל מקרה, נגמרה השיחה כשהתעלמתם מכל דבר שלא יצא מפיכם.

בהצלחה בחיים.

יש לי הרגשה שהסקת המסקנות שלך לקויה.
בכל מקרה, נגמרה השיחה כשהתעלמתם מכל דבר שלא יצא מפיכם.

לא זכור לי שיש חוק נגד זה, זה לא שאנחנו לקויים....אין חוק שאוסר להתעלם מכזה דבר. אתה פשוט צריך להתמודד, הבעיה היא לא בנו ולא בך
הבעיה היא שאתה מרגיש דברים.

או כאלה שמעמיסים מלא משקל וקוראים לספוטר ״עחי אני עושה 6 חזרות״ ואז בקושי עושים 2 חזרות לבד כי הספוטר המהולל פשוט מרים להם תמוט ואז ההוא צועק כאילו מי ישמע הוא מרים לבד (כנראה זה מה שהוא מנסה להראות) ואז הוא שואל תספוטר אם הוא עזר לו והספוטר אומר ״מה פתאום עחי, עשיתה הכל לבד״ בישביל לחדד לו עוד תאגו. ואחרי כל זה, הוא גם לא מחזיר את המשקלים למקום 😣

זהו, הייתי חייב לפרוק. תודה.

כבר פרקת??
אבל רק התחלנו!!😉

אני לא עוקב אחרי הוויכוח כאן.
אבל @Deidara לצערי לא נוכל להתאמן יחד.
אני מחריש אוזניים באימונים הכבדים שלי.
אנשים מחוץ למכון מגיעים להתלונן עלי.
התלוננו עלי בשני מכונים שונים.

הדדליפט שלי מרעיד את הריצפה, ואת הקומה מעליי ומתחתיי.

הרעש שלי מעודד אותי.

אני לפעמים שואג, לא רק באימונים אלא בכל דבר שמצריך כוח (לצורך העניין מתאמן בMMA וגם שם לפעמים)

זה נותן כוח. יש לי חדר כושר בבית וגם שאני מתאמן לבד בלי אף אחד אני עושה את זה לפעמים וזה עוזר לי להצליח את מה שאני עושה

אם מישהו עושה את זה כל האימון בלי הפסקה אז יש פה בעיה, אבל אם פעם ב... וזה עוזר, לא רואה שום בעיה.

אליי אישית אף אחד לא בא בטענות או אפילו זרק הערה.

חדר כושר גדול מסחרי צריך חוקים ואכיפה על מנת שיהיה סדר ודברים יתנהלו כמו שצריך.

אם אף אחד לא יאכוף החזרת משקולות - לא יחזירו משקולות.
אם אף אחד לא יאכוף מגבות - לא ישתמשו במגבות.
וכו׳ וכו׳ וכו׳
הייתי בחדר כושר שלא אכפו החזרת משקולות והחדר כושר נראה כמו אחרי מלחמה באופן קבוע. יש לי חדר כושר קטן בעבודה (בלי מאמנים כמובן) שאין אכיפה של כלום, אז באופן קבוע יש משקולות על כל המוטות, כל פעם ציוד נמצא במקום אחר וכו׳. אבל נקי כי יש מנקה.

בקיצור, זו הסיבה שיש חוקים. אם מישהו עושה משהו לא בסדר שמפריע לכולם - זה התפקיד של המכון להעיר לו ולאכוף את זה. אתה מודע כמה חברי פורום הועפו ממכונים בגלל רעש וכו׳? המון. ככה שאם יש מכון שחשוב לי שלא יעשו רעש / יצעקו - הוא יטפל בזה.

חדר כושר גדול מסחרי צריך חוקים ואכיפה על מנת שיהיה סדר ודברים יתנהלו כמו שצריך.

אם אף אחד לא יאכוף החזרת משקולות - לא יחזירו משקולות.
אם אף אחד לא יאכוף מגבות - לא ישתמשו במגבות.
וכו׳ וכו׳ וכו׳
הייתי בחדר כושר שלא אכפו החזרת משקולות והחדר כושר נראה כמו אחרי מלחמה באופן קבוע. יש לי חדר כושר קטן בעבודה (בלי מאמנים כמובן) שאין אכיפה של כלום, אז באופן קבוע יש משקולות על כל המוטות, כל פעם ציוד נמצא במקום אחר וכו׳. אבל נקי כי יש מנקה.

בקיצור, זו הסיבה שיש חוקים. אם מישהו עושה משהו לא בסדר שמפריע לכולם - זה התפקיד של המכון להעיר לו ולאכוף את זה. אתה מודע כמה חברי פורום הועפו ממכונים בגלל רעש וכו׳? המון. ככה שאם יש מכון שחשוב לי שלא יעשו רעש / יצעקו - הוא יטפל בזה.
לצערי מאמן הוא כמו מציל בבריכה.
התפקיד של המציל הוא להציל טובעים, הוא מונע טביעה על ידי הערות על דברים מסוכנים שהשוחים עושים. כתוצאה, הילדים שונאים אותו, כי הוא רק מעיר.
למאמן יש תפקיד לעזור למתאמנים. אם ישנאו אותו, אנשים לא יתקדמו באימונים, והוא לא יקבל אימונים אישיים, ולא יקשיבו לו.
אז הרבה מאמנים הם כמו מצילים, מעירים רק, ומחזירים משקולות.
אבל לדעתי צריך לשלם למישהו בניפרד להחזיר משקולות ולהעיר על זה, כי זה לא צריך להיות התפקיד של המאמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית