הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות | RAD + MK

Daniel46

משתמש מתחיל
8
2
נק' מוניטין:
-1
8
2
היי חברים

התייעצות.
בן 22, שוקל שימוש לראשונה בSARMS
הייתה התנסות כושלת מאוד בעבר בדיאנבול ללא חומר בסיס, נפילה ברמות טסט וכו', מדובר על לפני כ 5 שנים

לעניינו
מעוניין באמת להשתמש בשילוב של RAD + MK
מעוניין לברור את התופעות לוואי כדבר ראשון, ומעוניין לדעת אם באמת יש צורך בחומר בסיס במקרה שלהם? ידוע לי שעובדים על רצף של GH ולאוו דווקא על הרצף ההורמונלי.

מעוניין לדעת אם יש להם השפעה על
מערכת הורמונלית (ירידה בטסט, עלייה באסטרוגן וכו'..) אפילו שאינם נגזרת של טסט
משפיעים על השיער? (איבוד שיער, גדילת שיער מיותר מה שנקרא וכו')
השפעה על ליבידיו?
והאם יוצרים אקנה באותה מידה?

אפילו שאינם נגזרות של טסט, הייתי שמח לדעת אם יש להם השפעה
ופרט לכך מה הם המינונים המומלצים לכל אחד?

לSarms עדיין אין פרוטוקולים מסודרים
חומרים חדשים מידי .. בינתיים כל אחד מסדר איך שהוא מרגיש טוב עם זה .

כבר מעכשיו תלמד מזה PCT לסייקל ראשון .
הוא פשוט מאוד .
לפני שאתה מתחיל תשיג את התרופות
Tamoxifen ו איקקלומין
ותקרא כאן בפורום על pct

😛 אתה באת לריב איתו

אני הבנתי את פרוזן כשהבחור אמר "100 מ"ג " אצל פרוזן זה מתפרש ישר לשפה שאנחנו מדברים 100 מ"ג לשבוע מחולק ל50 50 מ"ג בכל זריקה . אז כאן פרוזן צודק פחות מייצור הגוף .
הבחור שאמר את זה וגם אתה כניראה @AFBB מתכוונים ל100 לזריקה .
😛 שטויות לא לריב .

😛 אתה באת לריב איתו

אני הבנתי את פרוזן כשהבחור אמר "100 מ"ג " אצל פרוזן זה מתפרש ישר לשפה שאנחנו מדברים 100 מ"ג לשבוע מחולק ל50 50 מ"ג בכל זריקה . אז כאן פרוזן צודק פחות מייצור הגוף .
הבחור שאמר את זה וגם אתה כניראה @AFBB מתכוונים ל100 לזריקה .
😛 שטויות לא לריב .

לא באתי לריב אח

רק לא אוהב אי-דיוק שמדובר בטענות מדעיות, אם אני לא טועה לפי מחקרים הגוף מייצר באופן טבעי כ10 מ"ג טסטוסטרון בממוצע. אבל אל תצטט אותי על זה, הזיכרון שלי פח.

סתם להגיד שהגוף אפילו לא מכין 100 מ" ג באופן טבעי זה לא נכון.

יש לך הוכחות קליניות להצהרה הזו?
250 לעשרה ימים זה trt

הגבר הממוצע מייצר 50 מ"ג לשבוע.
100מג טסט ארוך ,פחות האסטר,פחות חלוקה לא עקבית שווה בערך לייצור טבעי או אפילו פחות

לא יודע אם רלוונטי עדיין לפותח האשכול, אבל אכן רק mk677 ניתן בבטיחות לקחת בלי פוסט סייקל טרפי. אם כבר והחלטת משום מה שאתה לא מתכוון לעשות pct, אז לא rad140 הוא החומר לזה אלא אוסטרין אם כבר (mk2866). מאוד עדין, אך גם לו ככל הנראה פגיעה מינימלית בציר. לפי מחקר שקראתי אנשים שלקחו במשך 56 ימים אוסטרין לא הראו שום פגיעה בייצור הטבעי, אבל חשוב לציין שלקחו כמות נמוכה של 2 גרם. בכל מקרה, מאוסטרין בלבד (או יחד עם mk677) תהיה תוך יחסית זמן קצר התאוששות טבעית של הגוף ללא כל חומר, אך כמובן שללכת על הצד הבטוח והחגם יותר יהיה לעשות pct קטן אחרי הסייקל.

סארמס תמיד יהיו פחות משתקים את הייצור בגלל שבניגוד לסטרואידים הם אינם מומרים ל- DHT.

מקווה שעזרתי.

אין לי ניסיון עם סארמס בלי חומר בסיס לא מעריץ של הקונספט.
אוסטרין זה החומר היחידי שהייתי לוקח בלי וגם אל תצפה לגדולות הוא מאוד עדין אני לקחתי 40 מג' כדי להרגיש שאני על משהו .
ראד ישתק לך את הציר וודאית לכן מיני פיסיטי כפי שהציעו לך מתבקש בסיום הסייקל .
אני באמת לא מבין למה לקחת משו בלי טסט .

אני באמת לא מבין למה לקחת משו בלי טסט
כי יש אנשים שעדיין לא מוכנים להתחיל עם מחטים ועם חומרים לכן סארמס זה סוג של אלטרנטיבה בשבילהם, נכון אמנם זה רחוק שמיים וארץ מהדבר האמיתי אבל זה נותן איזה בוסט קטן גם פיזית וויזואלית וזה גם נותן איזה בוסט של מוטיבציה להמשיך

לא יודע אם רלוונטי עדיין לפותח האשכול, אבל אכן רק mk677 ניתן בבטיחות לקחת בלי פוסט סייקל טרפי. אם כבר והחלטת משום מה שאתה לא מתכוון לעשות pct, אז לא rad140 הוא החומר לזה אלא אוסטרין אם כבר (mk2866). מאוד עדין, אך גם לו ככל הנראה פגיעה מינימלית בציר. לפי מחקר שקראתי אנשים שלקחו במשך 56 ימים אוסטרין לא הראו שום פגיעה בייצור הטבעי, אבל חשוב לציין שלקחו כמות נמוכה של 2 גרם. בכל מקרה, מאוסטרין בלבד (או יחד עם mk677) תהיה תוך יחסית זמן קצר התאוששות טבעית של הגוף ללא כל חומר, אך כמובן שללכת על הצד הבטוח והחגם יותר יהיה לעשות pct קטן אחרי הסייקל.

סארמס תמיד יהיו פחות משתקים את הייצור בגלל שבניגוד לסטרואידים הם אינם מומרים ל- DHT.

מקווה שעזרתי.
מה עם הlgd בלבד? ייתן בוסט טוב לאימונים?

מה עם הlgd בלבד? ייתן בוסט טוב לאימונים?
Lgd בגדול מכל הסארמס הוא הכי יעיל, אני אישית כרגע משתמש בו אמנם רק שבוע אבל אין ספק שחל שיפור לא רע בכלל, אז כן אם קנית lgd של חברה טובה זה אמור לתת בוסט נחמד

רכשתי lgd ו mk677..הוחלט ללכת על 300 מ"ג טסט בשבוע וכמובן גם pct בסוף..המון תודה לכל העונים..אפתח לוג התקדמות בהמשך.

רכשתי lgd ו mk677..הוחלט ללכת על 300 מ"ג טסט בשבוע וכמובן גם pct בסוף..המון תודה לכל העונים..אפתח לוג התקדמות בהמשך.
Lgd עם טסט זה שילוב מעולה, אתה תרגיש כמו 800 מג טסט איתו. בקשר ל mk677 לא עף על החומר אבל אם כבר תיקח אז תזכור שלתקופה ארוכה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית