הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חדש פה בפורום

• פותח/ת השרשור Genom
  • פורסם בתאריך
אני מעתלית אח שלי..אתה הבן של תלמה נכון? היא הייתה המורה שלי XD
אחלה גוף, יש מצב שהיית מתאמן בעתלית בחדר כושר? אם לא אז זה היה מישהו שממש דומה לך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
כן התאמנתי פעם פעמיים בזמן המלחמה חחח בן כמה אתה

חחח עלק להרוג אותו ולומר שהוא גופה
וכן אני מעתלית משפחת אנגרסט (-:

מזה משנה באיזה גיל הוא התחיל עם החומרים, וכמה זמן הוא מתאמן, יש חברה שמתמאנים 10 שנים, עם כול החומרים בעולם, והתזונה שלהם על הפנים, לא יודעים להתאמן. ונראים כמו ליצנים, ויש חברה שמתאמנים חצי שנה רציני עם תזונה ואימוני כאסח ונראים מליון דולר.

כל אחד ומה שהוא בוחר לספר, אני למשל אין לי בעיה לספר מה לקחתי וכמה סייקלים עברתי, אני לא חושב שזה משהו כ"כ מיוחד שצריך להסתיר. אבל זאת דעה שלי 😃

כן אני לוקח גיינר אז אני לא טבעי חח
איזה שאלות יש לאנשים פה דוחפים יותר מדי את האף
עוד כמה חדשים אעלה תמונות חדשות
יש למה לצפות (-:

בסדר לא צריך להתעצבן,
דרך אגב אני מכיר אותך ואני מניח שאתה אותי אני מפורום HelthNfit של קובי..
הכינוי שלי הוא "בנשמואל"
מכיר/זוכר?

כן אני לוקח גיינר אז אני לא טבעי חח
איזה שאלות יש לאנשים פה דוחפים יותר מדי את האף
עוד כמה חדשים אעלה תמונות חדשות
יש למה לצפות (-:

נראה לי שהשאלה היתה יותר על בסיס החלפת ידע מקצועי, "מה עבד בשבילך", לא בשביל רכילות..

• פותח/ת השרשור
מה עבד
כל דבר שקשור לאוכל עובד אצלי צריך לאכול הרבה כדי לגדול לא קשור הסייקלים ולא התוספים
ורצוי גם גנטיקה טובה
וכן בנשמואל אני מכיר אותך גם חשבתי שזה אתה בגלל השאלות שלך בקשר ליחידות בצבא אז עשיתי 1+1 בעצמי

כל אחד ומה שהוא בוחר לספר, אני למשל אין לי בעיה לספר מה לקחתי וכמה סייקלים עברתי, אני לא חושב שזה משהו כ"כ מיוחד שצריך להסתיר. אבל זאת דעה שלי 😃

ההפך לדעתי אין צורך בכלל להתבייש בכך זה רק מראה את המסירות לתחום וכמה אתה מוכן להשקיע.

ואסף מהפעמים שיצא לי לראות אותך התמונות ממש אבל ממש לא עושות לך חסד אתה יוצא ממש פיצי שזה מפחיד.

• פותח/ת השרשור
תלוי איזה תמונות חחח יש תמונות שכן עושות לי "חסד" ויש כאלו שלא תבוא לפנורמה יש קצת בשר חדש על העצמות (-:

אני רוצה לנפץ את האשליה שיש כאן לאנשים, לא כל מי שלוקח סייקלים נהיה גדול, המדד הוא מה היית לפני ומה היית אחרי, כאשר עושים סייקל מסה, אז עולים, הבעיה היא שזה גם בשומן, ההגיון אומר שנמשיך לעשות סייקל מסה נוסף, אבל לפני שמגיעים לעוד סייקל מסה, צריך להתחטב.
איך מתחטבים? טבעי? ממש לא, אז עושים סייקל חיטוב, אח"כ שוב חוזרים למסה, כמובן בסייקל. זאת כאשר יש הפסקה שלפחות 3 חודשים בין סייקל לסייקל. הגוף צריך להשתקם.

האם מהחומרים תגיע הישועה? לא בדיוק, נוכחתי לדעת בעצמי שהחומרים רק יכולים לעזור, את העבודה לבד הם לא יעשו, יש הרבה גורמים שאפילו אנשים לא חושבים עליהם, בין אם זה באימונים, בין אם זה בתזונה ואחד הגורמים החשובים ביותר זה גנטיקה.
זה מה שאנשים לא מבינים, לצערי גם לא יבינו, חושבים שאם הם יקחו סייקל אחד, אז ביום אחד הם יהיו גדולים.
כדאי להסתכל מה ששגיא קלב אמר לי בראיון על הסטרואידים, הוא צודק ב 100%.

סייקל זה לא רק לקחת טסט ודיבול ולקוות שתהיה הר אדם, זה הרבה יותר.

• פותח/ת השרשור
יש לך קישור למאמר
סתם מעניין אותי לראות מה הוא אומר בריאיון לגבי כמה דברים שלא קשורים לחומרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית