הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חדש פה בפורום

• פותח/ת השרשור Genom
  • פורסם בתאריך
ההפך לדעתי אין צורך בכלל להתבייש בכך זה רק מראה את המסירות לתחום וכמה אתה מוכן להשקיע.

בוא נגיד ככה, יש מן קטע להרבה ילדים ו"טירונים" בפיתוח גוף שהם מתלהבים מכל אלו שלוקחים סטרואידים, ותמיד זורקים את המשפטים האלו "ואו הוא לוקח סטרואידים", אז זה מרתיע הרבה מפתחי גוף מלספר על הסייקלים שלהם. בגלל התגובות המפגרות של הילדים.

לי יצא לדבר עם כל מיני מפתחי גוף בארץ על הסייקלים שלהם, יצא לי גם לדבר עם מפתחי גוף בחו"ל, ברגע שיושב מולם מישהו שמבין עניין, השיחה היא אחרת. עניינית.

בוא נגיד ככה, יש מן קטע להרבה ילדים ו"טירונים" בפיתוח גוף שהם מתלהבים מכל אלו שלוקחים סטרואידים, ותמיד זורקים את המשפטים האלו "ואו הוא לוקח סטרואידים", אז זה מרתיע הרבה מפתחי גוף מלספר על הסייקלים שלהם. בגלל התגובות המפגרות של הילדים.

לי יצא לדבר עם כל מיני מפתחי גוף בארץ על הסייקלים שלהם, יצא לי גם לדבר עם מפתחי גוף בחו"ל, ברגע שיושב מולם מישהו שמבין עניין, השיחה היא אחרת. עניינית.

מה שהכי מעצבן לשמוע מאנשים שאין להם מושג בפיתוח גוף זה להגיד על משהו ישר הוא על סטרואידים, ככה בלי להבין וחושבים שאם אתה עושה איזה סיקלון ישר אתה ניהיה הר אדם והם לא מבינים שזה בעצם לא חומרי פלא וחייבים עם זאת לאכול כפול ולהתאמן הרבה יותר אינטנסיבי.

עדיף תגובות מפגרות זה שמעתי בעבר...הכי מרגיז שאותם ילדודס מתחילים להביא לך ביקורת כאילו אתה מסתכל על בן אדם 20 קילו שמרצה לך איך לעבוד WTF?!ולא תגיד מישהו מלומד אם ניסיון סתם ילד ששמע פה ושם משהו ומתחיל לחשוב שהוא מבין גדול..מזל שבמקום שאני מתאמן עכשיו אין כאלו חחח

אספון אתה כבר קבלתה ממני תגובות על התמונות האלו שלך:)
אתה לא רוצה להפסיק אם החמאת בוטנים אני רואה אה?😆

• פותח/ת השרשור
עכשיו עברתי לציפס והמבורגר זה יותר מוציא ורידים (-:

ואללה אחי יש לך אחלה גוף עליון ממש פצצה הייתי נותן יותר דגש על הרגליים

חחח ראיתי היפה והשרירן XD

איזה גוף 😃 יד מאסיבית

עריכה:סליחה על ההקפצה

• פותח/ת השרשור
חח לא נורא בקרוב אעדכן עם תמונות חדשות עם עוד שריר (-:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית