הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פודקאסטים למיניהם שאלה

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
אני זוכר שפעם דיברו על זה אולי בהקשר אחר אבל אני לא מוצא את האשכול,
בכל מקרה בשביל לנצל את הזמן שיוצא לי לנסוע באוטובוסים עכשיו בגלל עבודה אני רוצה להתחיל לשמוע פודקאסטים בנושא תזונה ואימונים, השאלה היא איך הכי נוח כאילו באיזה אפליקציה מהבחינה שאני אוכל לעצור כל פעם ולהמשיך מאותו מקום בדיוק, יש דבר כזה?
מקווה שהסברתי טוב.
על הדרך אם למישהו יש המלצות מה לשמוע ערוצים לא יודע מה יתקבל בברכה.
ממה שאני מכיר ביוטיוב יש:
Barbell medicine , juggernut method, alan thrall ויש עוד כמה (חלק לא ממש פודקאסטים וכאלה אבל לא משנה)
בקיצור רעיונות לאיך לשמוע בכלל ואם יש אפשרות לעצור ולחזור לאותה נקודה בדיוק אם אפשר

לMike Matthews יש הרבה דברים בסגנון (חפש ביוטיוב) ותראה אחד ותסיים אותו, מה הבעיה? תרשום לך באיזה מקום באיזו דקה עצרת ותמשיך משם.

• פותח/ת השרשור
לMike Matthews יש הרבה דברים בסגנון (חפש ביוטיוב) ותראה אחד ותסיים אותו, מה הבעיה? תרשום לך באיזה מקום באיזו דקה עצרת ותמשיך משם.
אין איזה אפליקציה משהו שיכול לעצור ולהמשיך מאותו מקום?
אם זה מה יש אני אעשה ככה אבל אמרתי נשאל אם מישהו מכיר,
יש עוד אנשים מומלצים?

לא יודע לגבי פודקאסטים אבל שווה לנסות את האפליקציה של אמזון Audible. זה להאזין לספרי שמע ככה שאתה יכול לחפש ספרים בנושא ספורט ותזונה.

עוקב, אני עובד רחוק ומבלה לא מעט זמן בנהיגה
מישהו מכיר אם יש פודקאסטים או משהו בסגנון בספוטיפיי אולי?

לא חסר, ספוטיפיי, אפל פודקאסט, אייטיונס (למרות שהבנתי שהחליפו באפל מיוזיק אולי?), יוטיוב, סטיצ׳ר וכו׳ וכו׳ וכו׳

אני נהנה להקשיב ל:
JUGGLIFE PODCAST
PEAK SPEAK - שני מאמנים (אחד מהם המאמן שלי) מאוסטרליה
WARRIOR STRENGTH CAST - הבעלים של המכון שלי + אורחים
BROCAST - ברנדון אלן ואנדי הואנג (מצחיק בטירוף, אין להם גבולות)

בלי קשר לאימונים הפודקאסט של ג׳ו רוגאן מעולה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית