הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון - חוות דעת

Meanmachine2

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום חברים,

מתייעץ לראשונה לאחר מעל לשנה בחקר אחר העולם הזה, מרגיש שזה הזמן לקחת את עצמי שלב קדימה.

פרטים -
גיל - 23
גובה - 1.81
משקל - 80
אחוז שומן - 11-12
נתוני משקלים (הרמה אחת) -
סקוואט - 150
דדליפט - 135 (נקודה חלשה)
בנצ׳ - 125

פרטי סייקל -
טסטאננטט(שבוע1-10) -

500 מיליגרםEW.

מחולקלשתיפעימות- 250 מ״ג(כל3.5 ימים).

פרגניל(שבוע3-12) -

500 יחידותEW.

מחולקלשתיפעימות- 250 יחידות.

לערבב5,000 יחידותעם10 מיליליטר-

כלזריקהחצימיל= 250 יחידות.

פוסטסייקלתרפי- PCT -

כלומיד(שבוע13-16) -

50 מ״גED - שבוע13-14.

100 מ״גED - שבוע15-16.

טמוקסיפן(שבוע13-16) -

20 מ״גED - שבוע13-14

40 מ״גED - שבוע15-16

*ארימידקס (בהישג יד לאורך הסייקל) -

במידה ומתחילים סימפטומים כדור ביום כן יום לא ובמידת החמרה כדור בכל יום בנוסף להתייעצות על הפסקת הסייקל.

אשמח מאוד להערות בונות - כמובן הכל תיאורטי סייקל ראשון שבניתי לאחר המון מאמרים.

1)הפיסיטי הפוך
המינון הגבוה בשבועיים הראשונים והמינון הנמוך בשבועיים האחרונים
2)פרגניל צריך להיות עם מים בקטריוסטטים ולא סתם מים סטריליים

לא ניראה לי שתשיג פרגניל
וגם בסייקל כזה .. אתה יכול לוותר

למה לגרום להתכווצות כזאת באשכים ואז לנסות להחזיר את זה בפיסיטי אם אפשר למנוע את זה מראש
כשיש פרגניל במהלך הסייקל ההתאוששות בפיסיטי היא מצוינת!

לא יודע, עם כל ההמלצות על סייקל ראשון לטסט בלבד אני חושב שזה מעט בזבוז זמן.
אמנם לא הייתי מתסף בדיבול על ההתחלה אבל בהחלט הייתי מוסיף MK

פרגניל בזבוז כסף אלא אם מנסים להביא ילדים תוך כדי סייקל
אלא אם רוצים להתאושש בצורה הרבה יותר טובה בסוף הסייקל
אפשר להסתדר בלי פרגניל? כן
האם מומלץ להוסיף בסייקל? מאוד!
לפחות מניסיון אישי ובטח בסייקלים שכוללים עוד חומרים

אני ממש לא אוהב פרגניל
מה שאני אומר כאן לא מגובה במחקרים רק מניסיון של חברים מסביבי
פרגניל לא רק שלא עוזר לpct
HCG גם פוגע בגוף לחזור לבד לשיחרור הורמונים .. החומר מקל על השיחרור באמצע סייקל והגוף מוריד את הרצון שלו להתאמץ .
כל הסייקל עם פרגניל 🙁 זה כמו לשתות קפה ולטפטף לפה רגיעון שנייה אחריי 🫤 למה ? אתה נילחם עם עצמך ?

אני ממש לא אוהב פרגניל
מה שאני אומר כאן לא מגובה במחקרים רק מניסיון של חברים מסביבי
פרגניל לא רק שלא עוזר לpct
HCG גם פוגע בגוף לחזור לבד לשיחרור הורמונים .. החומר מקל על השיחרור באמצע סייקל והגוף מוריד את הרצון שלו להתאמץ .
כל הסייקל עם פרגניל 🙁 זה כמו לשתות קפה ולטפטף לפה רגיעון שנייה אחריי 🫤 למה ? אתה נילחם עם עצמך ?

הדעות פה חלוקות לכאן ולכאן
תותחים כבדים כמו דניאל ברק ותום אמרו פה עשרות פעמים לקחת פרגניל במהלך הסייקל
לעומת זה מייק ועוד כמה תותחים טוענים שאין טעם לקחת ורק בסוף הסייקל
נושא אולי הכי מדובר שהוא לא ברור

כאן טענת משהו אחר....

קבצים מצורפים

• Screenshot_2019-06-13-13-13-29-466_com.android.chrome.png
    Screenshot_2019-06-13-13-13-29-466_com.android.chrome.png
    KB 54.7 · צפיות: 107
ראיתי
אנחנו חוזרים לאותה נקודה
האם הגוף יתאושש רק מפיסיטי ללא פרגניל? כן
האם ההתאוששות תיהיה יותר טובה עם פרגניל בסייקל? כן
זה גם מה שמייק אמר, עניין של התאוששות יותר טובה
סתם דוגמא לעוד חילוקי דעות
אחרי בלאסט אנד קרוז ממוצע, אתה ועוד הרבה טובים כגון סטס ומישל טוענים שאין שום צורך בטריפטורלין רק בפיסיטי ובטח שאם היה פרגניל אין צורך, ולעומתם יש לא מעט תותחים ובינהם דניאל שטוענים שכדאי ואפילו מומלץ לקחת אחרי b&c זריקת טריפ תתן את ההתאוששות הטובה ביותר ולכן זה מומלץ

ואתה יודע מה משותף לי למישל לסטס לתום ודניאל? שאף אחד מאיתנו לא רופא ולא קרוב לזה.
כל אחד אומר את מה שהוא חושב ואת מה שהוא למד באינטרנט,בספרות רפואית,בכימיה וביולוגיה.
אל תסתמך על אף אחד מהפורום,זה דעה וייעוץ,לא שום ידע מקצועי

ואתה יודע מה משותף לי למישל לסטס לתום ודניאל? שאף אחד מאיתנו לא רופא ולא קרוב לזה.
כל אחד אומר את מה שהוא חושב ואת מה שהוא למד באינטרנט,בספרות רפואית,בכימיה וביולוגיה.
אל תסתמך על אף אחד מהפורום,זה דעה וייעוץ,לא שום ידע מקצועי
ואתה רוצה לשמוע משהו?
לכל מי שציינת יש ידע בתחום הזה הרבה יותר מרופאים
שאלתי רופאים שאלות בסיסיות והם אמרו שאין להם מושג, הסיבה היא? רוב התחום שלנו הוא אפור, זה לא דברים שמלמדים רופאים כי אלו גם תרופות שלא אושרו, לכן כל הידע הוא שחור
סוגי סטרואידים, הפעילות שלהם וכו הידע המקיף
נמצא יותר אצל חברי הקבוצה מאשר רופאים,
הידע של הרופאים מתבטא בתחום הזה רק בבעיות שצצות לאחר השימוש, וכאן הם טיפה בורים כשאתה מספר להם במה אתה השתמשת והם לא מוצאים את זה בספר התרופות

לכל מי שציינת יש ידע בתחום הזה הרבה יותר מרופאים
מצחיק שאתה אומר את זה שזה בול מה שאני כותב בחצי מהפוסטים שלי.

אני כמובן לא מדבר על רופא משפחה ואפילו אנדו.אבל רופאים ואנשי מקצוע שעובדים בקליניקות שיקום ייעודיות,להם יש ידע מקצועי,מחקרים שמגבים את ההחלטות שלהם,מינונים וחומרים רפואים,מעקב כמו שצריך ועוד.

להגיד לבן אדם לפי שיחה בפורום שהוא כן צריך או לא צריך כוריגון זה 50/50.
הידע של הרופאים מתבטא בתחום הזה רק בבעיות שצצות לאחר השימוש
גם לא,אני סייעתי פה לכמה חבר'ה שהאנדו התעלם מהם לגמרי
דבר נוסף,ייתכן אפילו שלא תצטרך בכלל כלומיד בpct. הכל תלוי בבדיקות דם ובאיך מפענחים אותם.
לא כל אחד עושה בדיקות,לא כל אחד מעלה,לא כל אחד מתייעץ. לכן נותנים pct גנרי של כלומיד ונולבה ביחד

כל עוד אנחנו עובדים בפורום ולא בצורה מקצועית הכל מטושטש וכללי מדי

בהחלט הצדק איתך
אני למשל לא רואה שום סיבה להשתמש בטמוקסיפןו כל עוד לא מרגישים משהו, גם בפיסיטי, אם אין תופעות לוואי מוקדמות שמצביעות על בעיה מתפתחת כגון עקצוץ בפיטמות זה מיותר, לי לפחות אין צורך בזה
גם אחרי שבועיים בלבד של כלומיד 50 מג הטסט אצלי תקין לגמרי
נ. ב לרופאים רגילים בכל מה שקשור לסטרואידים אני נעזר רק לדבר אחד-הפניה לבדיקות דם

במשך השנים נתקלתי באנשים שעושים סייקלים קבועים וכבדים שכל אחד יגיד משהו אחר
לצורך העניין בעל המכון כושר שלי כבר 20 שנה עושה סייקלים ואפילו PCT לא עושה והוא מתאושש יפה מאוד ויש לו כבר 3 ילדים.
בעוונתי לפני כמה שנים לקחתי יעוץ אצל מאור זרדז והוא אמר לי שפרגניל הוא לוקח בסוף הסייקל
אז אכן זה תחום אפור והדעות הן לכאן ולכאן.

אני רחוק ממומחה אפילו ביחס לחבר׳ה כאן אבל אני לא מבין למה לקחת פרגניל במהלך סייקל.

לגבי אם סייקל ראשון 500 זה בזבוז? ממש לא. אם הייתי יכול לשנות הייתי ממליץ אפילו פחות מ500. מקבלים בוסט ענק. להוסיף עוד חומרים זו טעות חמורה כי גם ככה זו רכבת הרים.

אני רחוק ממומחה אפילו ביחס לחבר׳ה כאן אבל אני לא מבין למה לקחת פרגניל במהלך סייקל.

לגבי אם סייקל ראשון 500 זה בזבוז? ממש לא. אם הייתי יכול לשנות הייתי ממליץ אפילו פחות מ500. מקבלים בוסט ענק. להוסיף עוד חומרים זו טעות חמורה כי גם ככה זו רכבת הרים.

בדרך כלל התשובה שאתה שומע לעניין הפרגניל זה
" למה להגיע לסוף הסייקל עם אשכים מכווצים וציר מושבת אם אפשר למנוע את זה כבר מראש עם פרגניל במהלך הסייקל?
אגב אתה שולל לגמרי פרגניל במהלך הסייקל ונשען על הכלומיד לחזרה של הציר או שאתה חושב שכדאי לקחת 3 זריקות 1500 כל אחת לקראת סוף הסייקל

חבר'ה יש פה בלאגן נוראי בכל מה שקשור לpct.

קודם כל נתחיל משני מחקרים על טמוקסיפן
Hormonal effects of an antiestrogen, tamoxifen, in normal and oligospermic men. - PubMed - NCBI

Effects of tamoxifen on the levels of luteinizing hormone (LH), follicle stimulating hormone (FSH), prolactin (PRL), 17 beta-oestradiol (E2), total a... - PubMed - NCBI

ככה,בלי להיכנס בכלל לבדיקות דם ואסטרוגן ואני לא יודע מה,טמוקסיפן יותר יעיל מכלומיד להעלאה של גונדוטרופינים,והחזרה של הציר לתפקוד ראוי.

לא מבין את כל ה"רק כלומיד" וכו'.
נולבדקס יותר יעיל לרוב מוחלט של מקרים.
האידיאל יהיה לשלב נולבה עם כלומיד.

מתי כלומיד יעיל?
כלומיד חוסם אסטרוגן בהיפופיזה.
ז"א שהוא מסמן למוח שאין אסטרוגן בגוף ולכן הגוף מתחייל לייצר אסטרוגן יחד עם טסטוסטרון.
זה מתאים למקרים שהאסטרדיול מאוד גבוה ויש צורך לסמן למוח שאין לנו אסטרוגן/אסטרדיול.
כי ברגע שיש לנו הרבה מזה,נוצרת תגובה שלילית ופגיעה בטסט.

נולבדקס סהכ תופס מקום של אסטרוגן ברקמות בחזה.
ניתן לדמיין את זה ככה,
האסטרוגן מגיע לרקמה שהוא רוצה להיקשר אליה ורואה שהמקום כבר תפוס.
מי תפס? נולבדקס
זה גורם לנו לאסטרוגן נמוך יותר בגוף,ותגובה חיובית על הטסטוסטרון.

קצת נתונים
Treatment of 9 patients with benign prostatic hyperplasia with 20 mg tamoxifen daily for 6 weeks resulted in a significant increase of LH (211%), FSH (215%), E2 (231%), total T (157%), free T (148%) and total DHT (148%) levels in blood
(מופיע באחד המחקרים למעלה)
עלייה משמעותית מאוד בכל המערך שחיוני לייצור טסט,שווה ערך ל150מ"ג כלומיד פחות או יותר.

לגבי כוריגון / פרגניל.
לא רלוונטי לרוב הסייקלים ולרוב המסייקלים.
בזבוז כסף.
למה להגיע לסוף הסייקל עם אשכים מכווצים וציר מושבת אם אפשר למנוע את זה כבר מראש עם פרגניל במהלך הסייקל?
אתה לא תמנע ציר מושבת.אם היית מונע השבתה לא היה צריך pct
לגבי אשכים מכווצים,נו אז מה? זה קריטי רק
אם אני מנסה להביא ילדים וזקוק לתפקוד זרע תקין
אני לא מבין למה לקחת פרגניל במהלך סייקל.
אני איתך במאה אחוז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית